Kastamonu OBM mantar eğitimi verecek;

Kastamonu OBM mantar eğitimi verecek

Mantar sektöründe uzun yıllar geçiren ve Kastamonu sınırında 18 çeşit mantar toplayarak mantar ihraç eden Ferhat Çevik Orman Bölge Müdürü Fahri Sönmezoğlu'nu ziyaret etti. Ziyarette İşletme Müdürleri ile İşletme Şeflerinin mantar konusunda bilgilenmeleri amacıyla mantar eğitimi yapılmasına karar verildi....

Uzun yıllar mantar sektöründe bulunan ve ortalama 18 çeşit mantarı Kastamonu sınırlarından toplayarak ihraç eden mantar sevdalısı Ferhat Çevik, Kastamonu Orman Bölge Müdürü Fahri Sönmezoğlu'nu ziyaret etti. Ziyarette İşletme Müdürleri ile İşletme Şeflerinin mantar konusunda bilgilenmeleri amacıyla mantar eğitimi yapılmasına karar verildi.  Kastamonu Orman Bölge Müdür Yardımcısı M. Burçin Irmak ve Silvikültür Şube Müdürü Ahmet Nezir’in hazır bulunduğu ziyarette yapılan mantar konusundaki bilgi alışverişi ile bu konunun tüm İşletme Müdürleri ve İşletme Şeflerinin bilgi ve görgüsünün artırılması konusunda eğitim yapılmasına karar verildi. Ziyaret karşılıklı temenniler ile dostane bir ortamda tamamlandı.




"MANTAR EN ÖNEMLİ ZENGİNLİĞİMİZDİR"

Kastamonu OBM'den konu hakkında yapılan açıklamada; " Mantar en önemli zenginliğimizdir. Kastamonu’nun her zenginliği hak ettiği değeri mutlaka alacaktır. Paydaşlarımız hazır ise Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü her zaman kazanımlar açısından hazırdır" denildi. 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum