Arama
Arama Sonuçları
Ülkücülerin acı günü...
1970'li yıllarda Ülkü Ocaklarında görev yapan ve ilimizin tanınan isimlerinden Ağlılı Muzaffer Kartal, hayatını kaybetti.
Türk Dünyası Kastamonu’da tek vücut oldu
23. GELENEKSEL KASTAMONU TÜRK DÜNYASI GÜNLERİ BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR
MHP’den Taşköprü'de gövde gösterisi
14 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri kapsamında, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Taşköprü İlçe Başkanlığı tarafından Taşköprü Cumhuriyet Meydanı'nda Açık Hava Toplantısı düzenlendi.
‘Sileceği kırılmış, saldırı diyor’
MHP MYK Üyesi Yüksel Aydın, Açıksöz TV’nin konuğu oldu. Sinan Ateş cinayeti üzerinden İYİ Parti ve CHP’ye yüklendi.
"Kendilerini, şehrin sahibi olarak görüyorlar"
CHP İl Başkanı Hikmet Erbilgin, Kastamonu Ülkü Ocakları tarafından Kastamonu Kalesi'ne asılan MHP ve Ülkü Ocakları bayrağına tepki gösterdi.
"Sizin yeriniz kandil ve pensilvanyanın arası"
Kastamonu Ülkü Ocakları Başkanı Fatih Yiğit, İYİ Parti İl Başkanı Faruk Ataşalar'ın ülkücülere çağrısı sonrası sert bir yanıt verdi.
Ülkücülerden CHP'ye 'Demirtaş'lı gönderme...
Cumhuriyet Halk Partisi tarafından şehrin farklı noktalarına asılan pankartlara Kastamonu Ülkü Ocakları İl Başkanlığı cevap verdi.
Ülkücülerden geniş katılımlı iftar
Cide Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen iftar programına teşkilat mensupları ve vatandaşlar katıldı.
Muhsin Yazıcıoğlu'nun vefatının 14'ncü yıl dönümü...
Büyük Birlik Partisi (BBP) Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ölümünün 14’üncü yılında kazanın meydana geldiği Keş Dağı’nda anılıyor.
TÜRKAV, Turan hayalini canlandırdı
Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı Kastamonu Şubesi tarafından 9. Tarih ve Kültür Gecesi yapıldı. Programa Kastamonu Belediye Başkanı Op. Dr. Galip Vidinlioğlu, MHP il Başkanı Emin Çınar, Ülkü Ocakları il Başkanı Fatih Yiğit, Kamu-Sen Başkanı Nedim Afacan ve Kamu-Sen’e bağlı sendika başkanları, Şeyh Şabanı Veli Kültür Vakfı Başkanı Mehmet Çifçi, Kutlu Bilgi Derneği Başkanı Ahmet Emiralioğlu, Kastamonu Üniversitesinden öğretim üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.
Ülkücüler, Alparslan Türkeş Hatıra Ormanı’na fidan dikti
Kastamonu Ülkü Ocakları İl Başkanlığı, Alparslan Türkeş Hatıra Ormanı’nda fidan dikimi etkinliği düzenledi. MHP İl Başkanı Emin Çınar ve yönetim kurulu üyeleri, Kamu-Sen İl Başkanı Nedim Afacan ve şube başkanları ile yönetimlerinin, TÜRKAV Şube Başkanı Kamil Conkor ve yönetim kurulu üyelerinin, Ülkü Ocakları Üniversite ve Ortaöğretim Teşkilatlarının katıldığı etkinlik, renkli görüntülere sahne oldu.
CHP'den Ülkücülere cevap: 'Önce kaldırımları temizleyin'
Kastamonu Ülkü Ocakları İl Başkanlığı, CHP'nin basın açıklaması yaptığı alanı gül suyuyla yıkamasının ardından CHP Gençlik Kolları'ndan da cevap gecikmedi.
Ülkücüler, CHP'nin açıklama yaptığı alanı gül suyuyla yıkadı
Kastamonu Ülkü Ocakları İl Başkanlığı, CHP'nin basın açıklaması yaptığı alanı gül suyuyla yıkayarak, ironik bir gönderme yaptı.
Ülkücüler 2021'de ne yaptı?
Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Kastamonu İl Başkanlığı, 2021 yılı faaliyet raporunu yayınladı.
Ülkücüler Otağına kavuştu
Ülkü Ocakları Kastamonu İl Başkanlığı’nın yeni hizmet binasının açılışı Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım’ın katılımıyla gerçekleştirildi.
MHP'den mehterli açılış!
Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) İl Başkanlığı’nın yeni binasının açılışı "MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatları sonrasında başlatılan “Adım Adım 2023: İl İl Anadolu” programı kapsamında ilimize gelen MHP Heyeti tarafından gerçekleştirildi.
"Kastamonu, bizim için çok önemli"
TEŞKİLAT MENSUPLARIYLA BİR ARAYA GELEN ÜLKÜ OCAKLARI GENEL BAŞKANI YILDIRIM:
“Türkiye Cumhuriyeti, Ülkücü hareketin namus ve hassasiyetine emanettir”
Kastamonu Ülkü Ocakları, Cumhuriyetin ilanının 98’inci yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet Meydanı’ndan Kışla Parkı’na Gençlik Yürüyüşü düzenledi
Ülkücülerden '29 Ekim' programı
Kastamonu Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda yürüyüş organize edilecek
Kastamonulu ülkücüler büyük kurultaya hazır
Kastamonu Ülkü Ocakları Başkanı Haluk Yakar ve yaklaşık bin 500 ülkücü hafta sonu Ankara’da yapılacak Gençlik kurultayına gitmeye hazırlanıyor.
Ülkücüler ilk hasadını yaptı
Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım’ın talimatları doğrultusunda SürdürülebilirTarım Projesi olan ‘Permakültür’ çalışmasını başlatan Kastamonu Ülkü Ocakları, uygulama merkezinde ilk ürünlerini aldı