Kastamonulu ülkücüler büyük kurultaya hazır;

Kastamonulu ülkücüler büyük kurultaya hazır

Kastamonu Ülkü Ocakları Başkanı Haluk Yakar ve yaklaşık bin 500 ülkücü hafta sonu Ankara’da yapılacak Gençlik kurultayına gitmeye hazırlanıyor....

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım’ın sosyal medya hesabı üzerinden duyurduğu ve büyük heyecan yaratan Türk Gençliği Büyük Kurultayı, 9 Ekim 2021 Cumartesi günü Ankara Kapalı Spor Salonu’nda yapılacak. 100 bin ülkücünün katılması hedeflenen bu kurultaya Kastamonu Ülkü Ocakları da geniş katılım sağlayacak. Yaklaşık bin 500 genç ile yola çıkacak teşkilat, yarın sabah saatlerinde Cumhuriyet Meydanı'ndan kalkacak otobüslerle toplu bir şekilde Ankara'ya hareket edecek.

Kastamonu Ülkü Ocakları Başkanı Haluk Yakar da, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ''Kıymetli ülküdaşlarımız 9 Ekim Cumartesi günü gerçekleşecek olan “Türk Gençliği Büyük Kurultayı” için Cumartesi günü sabah saat 05:00’te Cumhuriyet Meydanı önünden otobüsler hareket edecektir. Davamıza ömürlük sadakatimizin bir nişanesi olacak kurultayımıza tüm ülküdaşlarımızı bekliyoruz'' ifadelerine yer verdi.

(Burak Yumukoğlu)

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum