Arama
Arama Sonuçları
Yakıt masrafını MHP İlçe Başkanlığı karşıladı!
Azdavay Belediyesi tarafından Pazar günü gerçekleştirilen Kastamonuspor Amedspor maçına araç kaldırılmıştı. Azdavay Belediye Başkanı Cevat Taşkan aracın yakıt masraflarının MHP Azdavay ilçe Başkanı Akif Özdemir'in karşıladığını açıkladı.
Kastamonu sahilinde ‘Üç Hilal’ dönemi...
31 Mart yerel seçimlerinde CHP yönetimindeki Cide ve AK Parti yönetimindeki İnebolu Belediyelerinde MHP dönemi başladı.
Biri Kastamonu'dan 6 isyankar başkan...
2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde partilerinden aday gösterilmeyen 6 belediye başkanı, kesin olmayan sonuçlara göre tekrar seçildi.
İhsangazi yeniden Hayati Başkan dedi!
Sandıkların yüzde 100’ü açılmasıyla birlikte, İhsangazi'de sonuçlar netleşti.
Tosya yeniden MHP'nin
Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, yüzde 43,55 oy oranıyla yeniden Belediye Başkanı seçildi.
20 yıl sonra el değiştirdi!
Azdavay Belediyesi'nde 20 yıldır Belediye Başkanı seçilen AK Partili Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek, yüzde 27,98 oyla seçimi kaybetti. Azdavay'da Milliyetçi Hareket Partisi'nin adayı Cevat Taşkan, yüzde 55,56 ile yeni başkan seçildi.
3’üncü Uzuner dönemi
31 Mart yerel seçimlerinin tamamlanmasının ardından, İnebolu’da 3’üncü Uzuner dönemi yaşanıyor.
Kastamonu'da 35 yıl sonra yönetim CHP’de
1989-1994 yılları arasında Kastamonu Belediye Başkanı olarak görev yapmış olan Faruk Nuhoğlu'ndan sonra ilk kez Kastamonu Belediye Başkanlık yönetimi Cumhuriyet Halk Partisine geçti.
Abana’da ilk kadın başkan!
31 Mart yerel seçimlerinde yapılan oylama sonucunda AK Parti'nin adayı Seda Oyar, Abana'da İlk Kadın Belediye Başkanı olarak seçildi.
Babaş; 'Kastamonu susuzdu'
AK Parti Kastamonu İl Başkanlığı tarafından STK ve teşkilat iftar programı düzenlendi. Düzenlenen buluşmada konuşan AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş; "Kastamonu susuzdu. Yüzde 50'sinde su yoktu. Sabahlara kadar çalıştık. Ben proje adamıyım. 156 projeyle lansman yaptık. Hep birlikte yapacağız biz bu projeleri. Biz iyi bir ekibiz. Kastamonu Belediyesi'ni yönetmeye hazırız" dedi.
Yüksel Aydın ile ilgili videoyu yayınladı
AK Parti Kastamonu Merkez İlçe Başkanı Akif Güzel, Milliyetçi Hareket Partisi Kastamonu Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın’ın adamları tarafından bir gazetecinin darp edildiğini iddia etti.
“Tahsin Babaş soymuş Yüksel Aydın göz yummuş”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) PM Üyesi Hikmet Erbilgin, Beyçelebi Mahallesi’nde düzenlenen mahalle buluşmasında hem Tahsin Babaş, hem de Yüksel Aydın’la ilgili sert açıklamalarda bulundu.
İhsangazi’de MHP’nin seçim bürosu açıldı!
İhsangazi ilçesinde Milliyetçi Hareket Partisi’nin seçim bürosunun açılımı yoğun katılımla gerçekleştirildi.
Karabacak; ‘Yüksel Aydın, tipik mizojini belirtisi gösteriyor!’
CHP  Kastamonu İl Başkanı İlke Karabacak, kendisine yönelik ‘boyundan büyük işlere kalkışma’ ifadeleri üzerine MHP Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın’a eleştirilerde bulundu. Karabacak açıklamasında; “Psikolojide mizojini diye bir kavram vardır. Bu da kadın nefretidir. Kastamonu'da siyasete girdiği ilk günden beri Yüksel Aydın tipik bir mizojini belirtileri gösteriyor” dedi.
Topaloğlu’ndan Aydın, Babaş ve Baltacı’ya gönderme!
Yeniden Refah Partisi Kastamonu Belediye Başkan Adayı Metin Topaloğlu açıklamasında AK Parti CHP ve MHP’nin Kastamonu Belediye Başkan Adaylarına göndermelerde bulundu. Topaloğlu açıklamasında; “Sizin engelli rampanıza park eden sizin otobüs duraklarınıza park eden adaylara lütfen oy vermeyin. Alternatif olarak biz buradayız Yeniden Refah Metin Topaloğlu” dedi.
Topaloğlu’ndan Aydın, Babaş ve Baltacı’ya gönderme!
Yeniden Refah Partisi Kastamonu Belediye Başkan Adayı Metin Topaloğlu açıklamasında AK Parti CHP ve MHP’nin Kastamonu Belediye Başkan Adaylarına göndermelerde bulundu. Topaloğlu açıklamasında; “Sizin engelli rampanıza park eden sizin otobüs duraklarınıza park eden adaylara lütfen oy vermeyin. Alternatif olarak biz buradayız Yeniden Refah Metin Topaloğlu” dedi.
İşte MHP'nin 'kesin' aday listesi!
MHP Kastamonu İl Başkanlığı tarafından kesinleşen liste yayınlandı.
Aydın, Baltacı'ya sordu; 'Baltacı bu ne?’
MHP Kastamonu Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın, TV366 ve Açıksöz TV'nin ortak yayını olan Siyaset Özel programında, chp bAŞKAN adayı Hasan Baltacı'nın mütevazi bir kampanya yürüttüğü ifadeleri üzerine, Başkan Adayı Yüksel Aydın; "Sabah sokağa çıkıyoruz, bununla karşılaşıyoruz. Hasan Baltacı bu ne? Hani ufak bir minibüsünüz vardı? Kastamonu halkını siz ne zannediyorsunuz ya?" diyerek cevap verdi.
Yüksel Aydın listeden ayrılan ‘Hamdi Öz’ için konuştu!
TV366 ve Açıksöz TV’nin ortak yayını Siyaset Özel’de bu akşamın konuğu MHP Kastamonu Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın oldu. Aydın, MHP’nin kesinleşen listesinde, Hamdi Öz’ün yerine Zühtü Aslan’ın ismiyle yeniden güncellenmesine ilişkin konuştu. Aydın açıklamasında; “Görünce ‘Ben burada olmam’ dedi, çıktı. Olabilir insanlar nefislerine yenik düşüyor bazen” dedi.
Cumhur İttifakı'nın ilçe başkanları arasında aday krizi
MHP Taşköprü İlçe Başkanı Rıdvan Uçar ile AK Parti Taşköprü İlçe Başkanı Hüseyin Erol arasında aday krizi yaşandı.
Karabük'ü 'Kastamonulu' yönetecek
Kastamonu'da 31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala partiler ve adayların çalışmaları hız kazanırken, komşumuz Karabük'te ise ilginç bir durum ortaya çıktı. 3 ayrı partiden 3 Kastamonulu aday Karabük Belediyesi'ne talip oldu.
Meclis adaylığından çekildi
Milliyetçi Hareket Partisi Kastamonu'da kesinleşen Belediye meclis listesini paylaştı. İlk yayınlanan liste akabinde yeniden güncellendi.
İBB Meclisi'nde 85 Kastamonulu
İstanbul’da ilk etapta 32 ilçede yapılan araştırmalara göre; AK Parti’den 59 isim, CHP’den 22 Kastamonulu isim yer alırken, Yeniden Refah Partisi’nden 3 ve Zafer Partisi'nden 1 kişi olarak toplamda 85 isim yer aldı. 
Ellezler, Belediye Meclisi'ne talip!
MHP Kastamonu'da Belediye Meclis Üye adaylarını netleştirdi. MHP Kastamonu Belediye Meclis Üye Adayı olan Tuncay Yüceilyas Ellezler, üye adaylığının kesinleştiğini dile getirerek; 'Mehmet Feyzi Efendi Hazretlerinin de söylediği gibi 'Bu yol hak yolu devam edin evlatlarım' dediği bu duâlı yolda, rabbim bizleri muvaffak eylesin' dedi.
Kastamonu CHP’de tam liste
31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala partilerin belediye başkanı, belediye meclisi ve İl Genel Meclisi aday listelerini vermesi için Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından açıklanan seçim takvimi 20 Şubat itibariyle sona erdi.
MHP'nin aday listesi açıklandı!
MHP Kastamonu İl Başkanlığı tarafından kesinleşen liste yayınlandı.
İşte AK Parti'nin meclis adayları
Kastamonu’da MHP ve İYİ Parti’nin ardından AK Parti’de de meclis üyesi adayları kesinleşti. İl Seçim Kurulu’na verilen AK Parti listesinde yer alan sürpriz isimler dikkat çekti.
Kastamonu siyasetinde kafalar karışık!..
Kastamonu merkezde daha önce başka partide önemli görevlerde bulunmuş, hatta belediye başkan yardımcılığı yapmış isimler bir başka partinin belediye ve İl Genel Meclisi listelerinde yer alırken, ilçelerde ise işler tamamen kontrolden çıktı.
Yüksel Aydın 'Jandarmaya tokat' iddiası hakkında konuştu!
TV366 ve Açıksöz TV'nin ortak yayını olan Gündem Özel'in konuğu olan MHP Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın, 'Jandarmaya tokat' iddiaları üzerine konuştu. Aydın açıklamasında; “Milliyetçi Hareket Partisi’nin geçmişi ve bunun mensuplarının, jandarmaya, polise bakış açısını Hikmet’in anlamasını beklemiyorum. Jandarma orada bana haksız yere de olsa bir tokat vursa, ben öbür yanağımı dönerim. Bu ahlaksızlığı devam ettirme” ifadelerine yer verdi.
Aydın; 'Kul çarpmasa da Allah çarpar!'
MHP Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın, Kastamonu Belediyesi şirket personelleri hakkındaki soruları da yanıtladı. Aydın, belediyeyi kazandığı takdirde personel çıkarma gibi bir düşüncelerinin olup olmadığı sorusuna; "Kimsenin ekmeğine aşına dokunmadık biz. Niye dokunalım? Alın teriyle çoluğuna çocuğuna ekmek götüren insanla neden uğraşalım. Ekmek parası o ya. Allah çarpar, kul çarpmasa da" dedi.