Kastamonu sahilinde ‘Üç Hilal’ dönemi...;

Kastamonu sahilinde ‘Üç Hilal’ dönemi...

31 Mart yerel seçimlerinde CHP yönetimindeki Cide ve AK Parti yönetimindeki İnebolu Belediyelerinde MHP dönemi başladı....

Eski AK Partili Nejdet Demir'in MHP Belediye Başkan Adayı olduğu seçimlerin ardından CHP'li Mehmet Eşref Mutlu tarafından yönetilen Cide Belediyesi'nde bir kez daha Nejdet Demir dönemi için start verildi. AK Parti yönetimindeki İnebolu Belediyesi'nde ise MHP Adayı Engin Uzuner seçilerek mazbatasını aldı.

Kalabalık bir MHP'li grup ile birlikte mazbatasını alan Cide Belediye Başkanı Nejdet Demir, koltuğuna oturdu.

ŞAHİN: “HER DAİM YANINDA OLACAĞIZ”

Mazbata töreninin ardından açıklama yapan MHP İl Başkanı Emre Şahin; "31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi kadroları ile buluşturduğumuz Cide Belediyemizde devir teslim ve mazbata törenine katılım sağladık. Üretken belediyecilik anlayışını benimseyen destek veren tüm hemşerilerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Milliyetçi Hareket Partisi Cide İlçe Başkanımız sayın Şaban Yıldırım'a, ilçe yönetim kurulu üyelerimize, Belediye Meclis üyelerimize, İl Genel Meclisi üyelerimize, Ülkü Ocakları Cide İlçe Başkanımız sayın Emre Kubac ve yönetimine, Kadın Çalışma Grubu Yönetim Kurulu üyelerimize üstün çalışmalarından ötürü teşekkür ediyorum. Cide Belediye Başkanımız sayın Nejdet Demir'i tebrik ediyor, her daim yanında ve destekçisi olacağımızı belirtiyor, çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum