Kastamonu merkez ilçeye yeni başkan!;

Kastamonu merkez ilçeye yeni başkan!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kastamonu Merkez İlçe Başkanlığı’na yeni atama yapıldı....

İl Başkanı Emre Şahin, Ülkü Ocakları İl Başkanı Yusuf Ekşioğlu, eski Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Kapulu, Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil ve birçok partilinin katılımıyla Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kastamonu İl Başkanlığı’nda merkez ilçe başkanlığının devir teslim göreni gerçekleştirildi.

YENİ BAŞKAN ENİS USTURACI OLDU

Kastamonu MHP’de yeni Merkez İlçe Başkanlığı görevine Hüseyin Kapulu’nun yerine Enis Usturacı görevlendirildi.

İL BAŞKANI EMRE ŞAHİN; “USTURACININ ALDIĞI BAYRAĞI DAHA YÜKSEĞE TAŞIYACAĞINA ŞÜPHEMİZ YOKTUR”

MHP Kastamonu İl Başkanı Emre Şahin, “Bayrağımızı zor şartlar altında bugüne kadar taşıyan Hüseyin Kapulu’ya ve yönetim kurulu üyelerine hizmetlerinden ötürü teşekkür ediyorum. Hedeflerimizden sapmadan, ahlak ve ilkelerimizden taviz vermeden aynı gayretle çalışmaya devam edeceğiz. Genel Başkanımızın da ifade ettiği üzere önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben diyen bir teşkilatın mensuplarıyız. Bu noktada işimiz çok, yolumuz çetin, yükümüz ağırdır. Her zaman olduğu gibi biz biriz, kardeşiz. Devlet Bahçeli beyin emirleri doğrultusunda görev alacak Enis Usturacı ve yönetimine başarılar diliyorum. İnşallah aldığı bayrağı daha yüksek noktalarına taşıyacağına şüphemiz yoktur. İnandığımız dava uğruna çalışmaya devam ediyoruz. Önümüzdeki günlerde çalışmalarımız da yoğun bir şekilde devam edecektir.” ifadelerini kaydetti.

YENİ BAŞKAN ENİS USTURACI; “SIKMADIĞIMIZ EL KALMAYACAK”

Katılımcılara teşekkür ederek başlayan yeni MHP’nin yeni Merkez İlçe Başkanı Enis Usturacı, “Bizleri bu kutlu göreve layık gören Devlet Bahçeli beye başta olmak üzere; teşkilat başkanları ve kıymetli İl Başkanımız Emre Şahin’e çok teşekkür ederim. Bize verilen bu görevde sorumluluğumuzun bilinci içerisindeyiz. Yılmadan ve yorulmadan Allah’ın izniyle çalmadığımız kapı, sıkmadığımız el kalmayacaktır. Bugün burada hepinizin huzurunda, Hüseyin Başkanımızdan almış olduğum bu bayrağı daha ileriye taşıyacağıma söz veriyorum.” ifadelerini kaydetti.

ESKİ BAŞKAN HÜSEYİN KAPULU; “YENİ BAŞKANIMIZIN SONUNA KADAR DESTEKÇİSİYİM”

Eski Merkez İlçe başkanı Hüseyin Kapulu, “Allah bana bu davada nefes almayı nasip etti. Bundan sonra da nefes almayı nasip etsin. Yeni göreve gelen Merkez İlçe Başkanımızın sonuna kadar yanındayım ve destekçisiyim.” dedi.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum