20 yıl sonra el değiştirdi!;

20 yıl sonra el değiştirdi!

Azdavay Belediyesi'nde 20 yıldır Belediye Başkanı seçilen AK Partili Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek, yüzde 27,98 oyla seçimi kaybetti. Azdavay'da Milliyetçi Hareket Partisi'nin adayı Cevat Taşkan, yüzde 55,56 ile yeni başkan seçildi....

Azdavay'da 20 yıldır devam eden AK Partili Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Civelek, seçimi büyük farkla kaybetti. Yüzde 55,56 oy oranıyla seçimi kazanan MHP'nin adayı Cevat Taşkan Azdavay'ın yeni Belediye Başkanı seçildi.

"AZDAVAY'IMIN DEĞİŞİMİ ORTADA"

Önceki dönem Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda kaybettiğini şöyle dile getirdi;   "Kıymetli Hemşerilerim, 38 yaşımda çıkmış olduğum bu yolda bugün halkımızın takdiri ile 5. dönem belediye başkanlığımın demokrasisini kaybettim. Halkımızın takdiridir. Vicdanen çok rahatım 2004 yılı ile 2024 yılı arasındaki  Azdavay' ımın değişimi ortadadır. İnkar edenin de Allah katında yeri olacağını düşünmüyorum. 20 yıllık mücadelelerim ile kazandırdığımız eserlerimi sizlere emanet ediyor, saygılar sunuyorum."

Osman Nuri Civelek yaklaşık 20 yıldır seçim kaybetmeden Azdavay Belediye Başkanı olarak seçiliyordu. 2024 Yerel Seçimlerinde Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek başkanlığı kaybetti. 

AZDAVAY BELEDİYE BAŞKANI CEVAT TAŞKAN KİMDİR?

Cevat Taşkan, 1955 yılında Kastamonu'nun Azdavay ilçesinde doğdu. Ortaokul mezunu olan Taşkan, 2014- 2021 yılları arasında AK Parti'den Azdavay Belediye Meclis üyeliği yaptı. Ticaretle uğraşan, MHP tarafından 2024 yerel seçimlerinde Azdavay Belediye Başkan adayı gösterilen Taşkan, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum