‘Sileceği kırılmış, saldırı diyor’;

‘Sileceği kırılmış, saldırı diyor’

MHP MYK Üyesi Yüksel Aydın, Açıksöz TV’nin konuğu oldu. Sinan Ateş cinayeti üzerinden İYİ Parti ve CHP’ye yüklendi....

‘’YOK CANIM, NERDE’’

Ahmet Katar’ın Milletvekili olup olamayacağı yönündeki soruyu da cevaplayan Aydın, ‘’Yok canım, nerde… Siyaset öyle bir iş değil ya. Siyaset emek ister. Siyaset mücadele ister. Öyle parayla pulla olmuyor. Öyle olsaydı kimler milletvekili olurdu’’ dedi.

 

 

 ‘’SİZ HANGİ ÜLKÜCÜYE AĞLADINIZ?’’

Sinan Ateş cinayeti hakkında MHP’nin sessiz kalması yönündeki soruyu da cevaplayan MHP MYK Üyesi Yüksel Aydın, ‘’Ben Katar’ı uyardım, ateşle oynama dedim. CHP İl Başkanı da konuşuyor. Kılıçdaroğlu ve CHP’liler, siz ne zaman bir ülkücünün cenazesine üzüldünüz ki, ağıt yaktınız ki bugün sizin Sinan Ateş derdiniz olmuş. Kim, bu işten nemalanmak istiyorsa, zannedersem H.z. Ali’nin bir sözüydü ‘oklar neredeyse oraya bakacaksın’ oraya bakın. Sizin geçmişinize bir baksanıza. Siz hangi ülkücüye ağladınız. Siz ülkücülere selam mı verirsiniz. Ben hatırlıyorum o yılları. Sinan Ateş cinayetini devletimiz araştırıyor, devletin polisi, kolluk kuvvetleri, o noktada elinden geleni yapıyor. Mevzu bu. Şimdi arabanın arkasına o fotoğrafı koyup da insanları gerip, dün saldırı falan diyor, sileceği kırılmış saldırı diyor. Sen saldırı görmemişsin Katar, biz Allah korusun siyaset huzurlu olsun istiyoruz. Böyle tahrik ederek… Ben diyorum ki Hikmet… Sizin bir ülkücünün ismini bile anmanız bizim üzül züldür’’ dedi.

 

 

‘’MİLLETVEKİLİ ADAYI OLSAYDIM KAZANIRDIM’’

Aday adayı olmasına rağmen listede yer alamaması sebebiyle yöneltilen soruyu cevaplayan MYK Üyesi Aydın, ‘’Birincisi cenabı hakkın nasibi. 8 arkadaştık aday adayı. Ben, Milliyetçi Hareket Partisi Merkez yönetim kurulu üyesi olarak, Milliyetçi Hareket Partisi 2,5 yıldır sahada. 20’nin üzerinde ile görevli olarak gittim. Süreç başlayınca biz de müracaat ettik. Yeterli olduğumuzu düşündük ama tabi takdir genel merkezimizin. Böyle bir takdir ortaya çıktı. Bu noktada da biz antrenmanlıyız. İnşallah bir dahaki döneme. Ben üzülmedim de; bize inanan veya beklenti içinde olan birçok…  Milletvekili adayı olsaydım kazanırdım. Hiç şüphesiz. Emin bey de kazanır ayrı mevzu ama daha fazla sonuç alırdık. Ben hiç Ankara’ya taşınmazdım. Benim hanıma söylemiştim, eğer nasip olursa Ankara hayalleri falan kurma demiştim. Ben listeyi tahmin ediyordum. Öyle bir hissim vardı’’ dedi.

‘’TEŞKİLAT NE DERSE O OLUR’’

Siyasetten hiçbir zaman kopmadığının altını çizen Aydın, ‘’Bütün hazırlıklarımı da yapmıştım. Olursa olurdu olmazsa başka bir şey. Başarı ön şartımız. Siyasetteki varoluş şeklim bu. Başarı olmazsa ben durmam.    Milliyetçi Hareket Partisi’nin Kastamonu’da tabiri caizse kıyamet 2002, 3 Kasım’dır. Yüzde 18-19’lardan 8,5’a düşerek baraj altı kalmıştık. Ama dönemde bile, Milliyetçi Hareket Partisi Kastamonu’da bir milletvekilini çıkaracak oyu aldı ama baraj altında kaldığı için, gene CHP.. Taşköprü’deki Mehmet abi çıktı. ‘Bizim Hasan’ın çıktığı gibi artık oylarla…  Bizim Hasan değil de o, onların olsun Hasan. Hasan bizim Hasan değil.  Teşkilat ne derse o olur, gel diyor geliyoruz, git diyor gidiyoruz, ol diyor oluyoruz, olma diyor olmuyoruz. Çevremizdekiler, beklentisi olanlar bir şeyler yaşadılar ama hemen toparlandılar. Tecrübeli bir milletvekili adayımız var. Geçmiş dönemde yapmış arkadaşımız. Bu dönem de tecrübeleriyle inşallah Kastamonu’da çok farklı hizmetler edecek’’ diye konuştu.

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum