CHP'den Ülkücülere cevap: 'Önce kaldırımları temizleyin';

CHP'den Ülkücülere cevap: 'Önce kaldırımları temizleyin'

Kastamonu Ülkü Ocakları İl Başkanlığı, CHP'nin basın açıklaması yaptığı alanı gül suyuyla yıkamasının ardından CHP Gençlik Kolları'ndan da cevap gecikmedi....

Gençlik Kolları İl Başkanı Alican Yılmaz, 'Önce kaldırımları temizleyin de, millet bata çıka yürümesin'' ifadeleriyle Ülkü Ocakları'nın eylemine tepki gösterdi.

 

14 Ocak Çarşamba günü (dün) CHP Merkez İlçe Başkanlığı tarafından Nasrullah Meydanı'nda EYT'lilerle ilgili basın açıklaması düzenlemiş ve  Ülkü Ocakları da, açıklamanın yapıldığı bölgeyi gül suyuyla yıkamıştı. Ülkü Ocakları'ndan yapılan açıklamada da, ''"Nasrullah Meydanı'nda zillete mensup bir grup tarafından ekilmeye çalışılan fitne tohumları gül suyu ile yıkanarak temizlenmiştir.Tarihi ve kültürel mirasımız Nasrullah Meydanı milli birlik ve beraberliğimizin temelidir, kirletemezsiniz'' ifadelerine yer verilmişti.

CHP Gençlik Kolları İl Başkanı Alican Yılmaz da, yaptığı açıklamada;

''Dün milletin talebi EYT için partimizin yaptığı açıklamayı Kastamonu Ülkü Ocakları’nın “zillet, fitne, kirlilik” ifadeleri ile tanımlaması bu milleti anlayamadıklarının fotoğrafıdır.Bu yaklaşım ne dilimize, ne töremize, ne ahlakımıza, ne estetiğimize uygundur. Ha bu arada bizim bastığımız yerleri temizleyeceğinize kaldırımları temizleyin ki millet bata çıka yürümek zorunda kalmasın'' ifadelerine yer verdi. 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum