Ülkücüler Otağına kavuştu;

Ülkücüler Otağına kavuştu

Ülkü Ocakları Kastamonu İl Başkanlığı’nın yeni hizmet binasının açılışı Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım’ın katılımıyla gerçekleştirildi....

Açılışa Genel Başkan Ahmet Yiğit Yıldırım’ın yanı sıra, MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Yüksel Aydın, MHP İl Başkanı Emin Çınar, Kastamonu Belediye Başkanı R. Galip Vidinlioğlu, Ülkü Ocakları İl Başkanı Haluk Yakar, Ülkü Ocakları ilçe başkanları, STK temsilcileri ve davetliler katıldı. Açılış programında konuşan Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım; “Türkiye Cumhuriyeti’nin 5 bin yıllık Türk Devleti geleneğinin yaşatılmasını ve kaderini belirleyecek genç arkadaşlarımızın yetişmesinin yolunu açacağız. Burada kimin bir desteği varsa Cenab-ı Allah iki cihanda da kendisini aziz etsin” dedi.

YAKAR; “BİZLERİ BU KUTLU SANCAĞIN ALTINDA BULUŞTURAN CENAB-I ALLAH’A ŞÜKÜRLER OLSUN”



Kastamonu Ülkü Ocakları yeni hizmet binasının açılış töreninde selamlama konuşmasını gerçekleştiren Ülkü Ocakları İl Başkanı Haluk Yakar; “Bizleri bu kutlu sancağın altında buluşturan Cenab-ı Allah’a sonsuz şükürler olsun. Bu kutlu dergâhımızın açılışını, şereflendiren, onurlandıran Türk gençliğinin yiğit yol başçısı, Genel Başkanımız Ahmet Yiğit Yıldırım Beyefendiye yürek dolusu selam ve saygılarımızı sunuyoruz. Bu çadırın yapımında emeği geçen herkese teşekkür ederek, Genel Başkanımızın huzurunda Belediye Başkanımıza da teşekkür etmek istiyoruz” dedi.

VİDİNLİOĞLU; “BURADA İNANIYORUM Kİ NİCE GENÇ ÜLKÜDAŞLARIM YETİŞECEK”



Belediye Başkanı R. Galip Vidinlioğlu, yeni hizmet binasının Ülkü Ocakları İl Başkanlığı2na çok yakıştığını ifade ederek, şöyle konuştu; “Burada, Türk’ün töresine uygun otağ gibi bir kıl çadırın, ülkü ocaklarımızın hizmetine sunulmasından dolayı çok büyük bir bahtiyarlık duyuyorum. En baştan beri niyetimiz bu yöndeydi. Başka amaçlarla kullanılıyordu. Okçularımız vardı onlardan sonra da burası ocağımıza çok yakışır dedik ve dolayısıyla buranın ülkü ocakları nezdinde kullanılması için derledik, toparladık. Bugün de Ülkü Ocakları Genel Başkanı’mızın teşrifiyle inşallah açılışını beraber yapacağız. Burada inanıyorum ki nice genç ülküdaşlarım yetişecek. Tabi bizim gençlik dönemimize döndüğümüzde ve bugüne geldiğimizde nereden nereye geldik diyoruz. Varlığımız daim olsun çünkü ocağımız bizim nefes aldığımız yer. Bizi biz yapan yer her türlü donanımızı buradan aldık. İşte eğitim öğretim için gittik geri geldik. Sizler de gideceksiniz, geleceksiniz ve memlekete hizmet edeceksiniz. Ülkü Ocakları ve elbette ki Milliyetçi Hareket Partisi, bu ülkenin varlığının sigortası geleceğin de teminatı. Ocağımız da partimiz de var olsun.”

YILDIRIM; “TÜRKİYE’NİN KADERİNİ BELİRLEYECEK GENÇLERİN YETİŞMESİNİN YOLUNU AÇACAĞIZ”



Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım ise; “Allah izin verirse bu ocağımızdan yetişecek nice genç ülküdaşlarımız Türk Milleti’nin Türkiye Cumhuriyeti’nin gelişmesi ilerlemesi büyümesi ve sonsuza kadar payidar kalabilmesi için çalışacak mücadele edecekler. Bugün çok şükür görüyoruz ki Türkiye’nin neresine gidersek gidelim, askeriyle, polisiyle, kaymakamıyla, valisiyle, hâkimiyle savcısıyla, doktoruyla öğretmeniyle ocağımızdan yetişen ülküdaşlarımız, devletimizin milletimizin gelişmesi için yoğun çaba sarf etmektedirler. Bugün bunların başarıya ulaşması da bizleri ziyadesiyle mutlu etmektedir. Daha önceki yıllarda, ocaklarda verdiğimiz eğitimlerde, seminerlerde, sohbetlerde diyorduk ki; ‘Bugün bu salona teşrif eden ülküdaşlarımız, gelecekte çok önemli yerlerde bulunacaklar. Sporcu olacaklar, sanatçı olacaklar, öğretmen olacaklar, belediye başkanı olacaklar, milletvekili olacaklar, bakan olacaklar cumhurbaşkanı olacaklar.’ Çok şükür ki bunların artık gerçekleşiyor olduğunu görmek hepimizi gururlandırıp onurlandırıyor. Hamdolsun ki bugün aileler, çocuklarını ocağa teslim ederek, vatanına, devletine, milletine faydalı bir birey olsun diye ocağımıza güveniyorlar ve ocağımızdaki faaliyetlere, çalışmalara katkıda bulunuyorlar. Türkiye Cumhuriyeti’nin 5 bin yıllık Türk Devleti geleneğinin yaşatılmasını ve kaderini belirleyecek genç arkadaşlarımızın yetişmesinin yolunu açacağız. Burada kimin bir desteği varsa Cenab-ı Allah iki cihanda da kendisini aziz etsin. Ülküdaşlarımızın desteğiyle çok şükür ki böyle bir ocağa kavuştuk. Başta Belediye Başkanımıza, İl Başkanımıza Merkez Yönetim Kurulu Üyemize ve siz değerli ülküdaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Hayırlı olsun Allah utandırmasın Cenab-ı Allah Ocağımızı hayırlı uğurlu eylesin Ne mutlu türküm diyene ne mutlu ülkücüyüm diyene” ifadelerine yer verdi.

Açılış programı sonrasında Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek olan Kastamonu Milli Güç Hedef 2023 temalı konsere geçildi. 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum