Arama
Arama Sonuçları
Kemal’den Baltacı’ya çok sert tepki!
MHP Kastamonu Belediye Başkan Aday Adayı Fatih Yasin Kemal: “Kastamonu Ülkü Ocaklarının mensubu ve mezunu olan bir vatan evladıyım. Bizler simit yeriz haram yemeyiz Elhamdulillah.”
Aydın; 'Kısıtlı imkanlara rağmen yaptık...'
MHP Kastamonu Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın, açıklamasında; "Birilerinin dediği gibi şehrimizi hiçbir zaman hizmetten mahrum bırakmadık. Yine bırakmayacağız. Biz onların yapmadığı bir çok hizmeti tüm olumsuzluklara, kısıtlı imkanlara rağmen yaptık. Birileri bizim eserlerimizi kendisi yapmış gibi göstermeye devam etsin. Asıl olan hizmetin gerçekliğidir" dedi.
Vidinlioğlu, sessizliğini bozdu: 'Bunu gördük'
MHP Kastamonu Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın tarafından düzenlenen basın toplantısında; MHP İl Başkanı Emre Şahin ve Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu da konuştu. Toplantıda konuşan Vidinlioğlu; başkan adayı olarak gösterilmemesinin ardından ifade edilen bazı söylemlere 'siyasetin çıkış kapısı yoktur'' sözleriyle gönderme yaptı.
Yüksel Aydın’ın; 37 yıllık siyasi geçmişi
Milliyetçi Hareket Partisi’nin Kastamonu Belediye Başkan Adayı olarak gösterdiği Yüksel Aydın, siyasi çalışmalarına başlarken; Aydın’ın siyasi özgeçmişinde ise dikkat çeken detaylar var. 19 yaşında siyasete atılan ve 37 yıldır aktif siyasetin içerisinde yer alan Aydın; hem Kastamonu’da hem de İstanbul’da önemli görevlerde bulundu.
Ekşioğlu'ndan görevinin ilk gününde anlamlı ziyaret
Kastamonu Ülkü Ocakları Başkanı Fatih Yiğit'ten görevi devralan Yusuf Ekşioğlu, görevinin ilk gününde Hz. Pir Şeyh Şaban-i Veli Camisinde kıldığı sabah namazının ardından ülkücü şehit Bekir Yücel, Mehmet Feyzi Efendi ve Musa Özdağ'ı kabri başında ziyaret etti.
Vidinlioğlu: "Biz hikâyemizi karanlık tabutluklarda yazdık"
12 Eylül 1980 askerî darbesinin 43. yıl dönümünde Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından Nasrullah Camii'nde Mevlid-i Şerif ve Kur'an-ı Kerim Tilaveti programı düzenlendi.
Kastamonu ve tüm ilçelerimizde 3 hilalli bayrağımızı tekrar...
Milliyetçi Hareket Partisi Kastamonu İl Başkanlığı 14. Olağan Kongresi 9 Eylül Cumartesi günü Atatürk Spor Salonunda düzenlendi...
"MHP, toplumsal maliyeti çok az olan bir hareket"
Milliyetçi Hareket Partisi Kastamonu İl Başkanlığı 14. Olağan Kongresine katılan MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş: " Toplumsal maliyeti çok az olan bir hareketin mensuplarıyız biz. " dedi.
‘Vatandaşımızın, beceriksizliğimizden kaynaklanan şaka yaptığını düşünüyoruz’
Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Yüksel Aydın, MHP İl Başkanlığı tarafından düzenlenen basın toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu…
Vidinlioğlu: "Biz Türkiye’nin Sigortasıyız"
Kastamonu Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu, katıldığı bir programda, Türkiye’deki herkesin hesabının ülkücü hareket üzerine olduğunu dile getirerek: "Biz Türkiye’nin sigortasıyız" dedi.
Yüksel Aydın: ‘Senin feriştahının çapı yetmez’ [VİDEO HABER]
MHP MYK Üyesi Yüksel Aydın, CHP İl Başkanı Hikmet Erbilgin’in kendisine yönelik sözlerine cevap verdi.
Muzaffer Kartal, Ağlı’da toprağa verildi
Kastamonu’da ülkücü camianın önde gelen isimlerinden, eski Ülkü Ocakları Başkanı emekli eğitimci Muzaffer Kartal'ın cenazesi, memleketi Ağlı'da toprağa verildi.
Ülkücülerin acı günü...
1970'li yıllarda Ülkü Ocaklarında görev yapan ve ilimizin tanınan isimlerinden Ağlılı Muzaffer Kartal, hayatını kaybetti.
Tosya’da; Cumhur İttifakı’nda 'ÇATLAK': ‘Bu son uyarımız’
Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil’in açıklamalarının ardından ilçede siyasi gerilim tırmanıyor. AK Parti İlçe Başkanı Hasan Mete Dikişçi, Başkan Kavaklıgil’e cevap vermişti. Cumhur İttifakı AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi arasında yaşanan tartışmaya; son olarak Tosya Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Mehmet Emin Kutlu da dahil oldu.
Genel başkanımın yanındayım diyordu partisinden istifa etti
İYİ Parti Kastamonu teşkilatı kurucu üyelerinden ve Merkez İlçe eski Başkanı Aydın Yaman, partisinden istifa etti
Başkan Vidinlioğlu, MHP’lilere projelerini anlattı
Kastamonu Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, göreve geldiği 2019 yerel seçimlerinden bu yana yapılan çalışmalar ve önümüzdeki süreçte hayata geçirilecek projelerle ilgili partisinin teşkilatlarına bilgiler verdi.
Kastamonu Ülkü Ocaklarında bayram mesaisi
Kastamonu Ülkü Ocakları İl Başkanlığı, her yıl olduğu gibi bu yıl da faaliyetlerine bayramda da devam etti.
Türk Dünyası Kastamonu’da tek vücut oldu
23. GELENEKSEL KASTAMONU TÜRK DÜNYASI GÜNLERİ BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR
'MHP'nin hiç kimseye diyet borcu yoktur!'
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "MHP'nin hiç kimseye diyet borcu yoktur.
Türkav’dan Fetih-Fatih-Kastamonu etkinliği yapılacak
Türkav Kastamonu Şubesi tarafından İstanbul’un Fethi münasebetiyle geleneksel olarak düzenlenen Fetih-Fatih-Kastamonu programı bu yıl 29 Mayıs Pazartesi günü bir dizi etkinlikle gerçekleştirilecek.
‘Millet, devletin anahtarını Bay Kemal’a verecek’
CHP GRUPBAŞKAN VEKİLİ ALTAY KASTAMONU'YA GELDİ...
Baltacı: Kastamonu’yu seven sandığa gelsin
CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı, 28 Mayıs’ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimleri için Kastamonuluları sandığa davet etti ve Kemal Kılıçdaroğlu’na destek istedi.
MHP'li Maşalacı’dan açıklama
Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Aday Adayı Hacı İbrahim Maşalacı, seçim sonuçlarının ardından değerlendirme yaptı. Yereldeki başarısızlıktan ziyade geneldeki başarıya odaklanan Maşalacı, ‘Herkes şaşkına döndü’’ dedi.
Yeniden meclise giden Baltacı'dan ilk açıklama!
Cumhuriyet Halk Partisi Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı yazılı basın açıklaması gerçekleştirdi.Baltacı; "Cumhuriyet Halk Partisi Kastamonu’da oylarını milletimizin takdiri ile 2018 seçim sonuçlarına göre yaklaşık yüzde 50 arttırmıştır. Hiç kimse umutsuzluğa kapılmasın. Gerçek şu ki, sandıktan değişim mesajı çıkmıştır. 2.Tur’u değişim isteyenlerin kararlılığı belirleyecektir. Biz inanıyoruz ki; bu yalancı ve yasakçı Saray düzeni kaybedecek Türkiye Cumhuriyeti’nin 13. Cumhurbaşkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu olacaktır" şeklinde konuştu.
Eski MHP İlçe Başkanı’ndan Emin Çınar’a sert sözler!
Kastamonu’da Milliyetçi Hareket Partisi’nin milletvekili çıkaramamasının ardından Eski Taşköprü İlçe Başkanı Mustafa Arabacı, Milletvekili Adayı Emin Çınar’ı hedef aldı. ‘Kimse senden ‘Emin olmaz’ ifadeleriyle gönderme yapan ve Arabacı ‘’ Omuzları üstünde yükseldiğin gönüldaşlarımızı açıklaman ile “nefsine uyanlar” diye hala bölmeye çalışırsan biz sana ne deriz?’’ ifadelerini kullandı.
MHP’li Aydın’dan açıklama: ‘’ ‘Bu can bu tende olduğu sürece…’’
Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Yüksel Aydın, 14 Mayıs 2023 seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından açıklama yaptı.
"Emin Çınar'dan 'göndermeli' ilk açıklama
Kastamonu Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayları'ndan olan Emin Çınar,ilk açıklamasını gerçekleştirdi.Çınar;" Nefsine değil, davasına inanarak çalışmalarımızda yanımızda olan herkese teşekkür ederim" dedi.