Aydın; 'Kısıtlı imkanlara rağmen yaptık...';

Aydın; 'Kısıtlı imkanlara rağmen yaptık...'

MHP Kastamonu Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın, açıklamasında; "Birilerinin dediği gibi şehrimizi hiçbir zaman hizmetten mahrum bırakmadık. Yine bırakmayacağız. Biz onların yapmadığı bir çok hizmeti tüm olumsuzluklara, kısıtlı imkanlara rağmen yaptık. Birileri bizim eserlerimizi kendisi yapmış gibi göstermeye devam etsin. Asıl olan hizmetin gerçekliğidir" dedi....

31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde çalışmalarını yüksek tempoda sürdüren MHP Kastamonu Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın; Kamu-sen, Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı üyeleri ile mahalle temsilcileri ile buluştu. Son 5 yılda yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen Kastamonu halkının hizmetine güzel eserler kazandırdıklarını kaydeden Aydın, hizmet denince akla MHP Belediyeciliğinin geldiğini vurguladı.

Kastamonu Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, MHP İl Başkanı Emre Şahin, Kadın Çalışma Gurubu Başkanı Serap Uzunsokaklı, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Kapulu, İl ve İlçe Teşkilatlarının da eşlik ettiği programda Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın, yeni dönemde hayata geçirmeyi planladığı projeleri ve vizyonu hakkında bilgi verdi. Kastamonu’da halka hizmet denince akla MHP Belediyeciliğinin geldiğini ifade eden Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın, 1994 yılında çıktıkları hizmet yolculuğunda 25 yıldır Kastamonululara hizmet ettiklerini söyledi.

AYDIN; " BOYUNCA SAYISIZ PROJEMİZİ KASTAMONULU HEMŞERİLERİMİZİN HİZMETİNE SUNDUK"

Konuşmasında, yapılan hizmetlerin yapılacak hizmetlerin teminatı olduğunu vurgulayan Yüksel Aydın; “1994 yılından 2014 yılına kadar geçen 20 yıllık süreçte şehrimiz olan Kastamonu’muza güzel hizmetler kazandırdık. Süleyman Yücel başkanımızla başladığımız hizmet yolculuğumuz Turhan Topçuoğlu başkanımıza kadar devam etti. İlk 20 yıllık hizmet süremiz boyunca sayısız projemizi Kastamonulu hemşerilerimizin hizmetine sunduk. 2014-2019 arasında yaşadığımız kaza bizi bir süre durdurmuş olsa da 2019’da hizmetimize kaldığımız yerden devam ettik.”

"BİRİLERİNİN DEDİĞİ GİBİ ŞEHRİMİZİ HİÇBİR ZAMAN HİZMETTEN MAHRUM BIRAKMADIK"

Ülkücü hizmet vizyonunun kıymetine değinen Başkan Adayı Aydın: “İl başkanlığı yaptığım dönemde Kastamonulu hemşerilerimizi yeniden milliyetçi-ülkücü hizmet belediyeciliğine kavuşturduk. Galip Vidinlioğlu başkanımız yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen görev yaptığı 5 yıllık süreçte şehrimize güzel hizmetler kazandırdı. Pandemisi, seli, depremi, ülkemizi de etkileyen ekonomik bunalıma rağmen yaptığı ve kazandırdığı eserler için teşekkür ediyoruz. Her ne kadar bazı kesimler bu yapılan hizmetleri ısrarla göremezden gelse de imkansızlıklar içerisinde yapılanlar için herkesin en azından bir teşekkür etmesi gerekiyor. Son 5 yılda yapılan hizmetleri buradan saymayacağım. Görmek isteyenler şöyle bir baksın. Birilerinin dediği gibi şehrimizi hiçbir zaman hizmetten mahrum bırakmadık. Yine bırakmayacağız. Kendimize güveniyoruz. Ekibimizle birlikte ayağı yere basan projelerimizi Allah nasip eder halkımız da takdir ederse vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. "

"YENİ DÖNEMDE BÜYÜK PROJEMİZ ALTYAPI OLACAK"

Aydın sözlerini şöyle sürdürdü; "Yeni dönemde bizim büyük projemiz alt yapı projemiz olacak. 25 milyon avroluk alt yapı projemiz sayesinde şehrimizin hem içme suyu şebeke hattını hem de atıksu hattını yenileyeceğiz. 60-70 binlik nüfusa göre yapılan alt yapımızın şehrimizin ihtiyaçlarına cevap vermediğini, artan nüfusumuzla birlikte alt yapının çoğunlukla sorun oluşturduğunu biz iyi biliyoruz da bilmeyenler olduğunu da görüyoruz. Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Tosya Yolunda yapılaşmalar yapılmadan olması gereken alt yapı hiç yoktu. Her gün yeni sıkıntılar ortaya çıkıyordu. Bugünün rakamları ile oraya 100 milyon liraya yakın alt yapı yatırımı gerçekleştirdik. Geçmiş dönemin görmezden geldiği Tosya yolunun sorunlarını yine biz çözdük. Yeni Mahallemiz olan Budamış Mahallesinin kanalizasyon hattını biz yaptık. Diğer mahallelerimizde olan birçok alt yapı sorununa köklü neşteri yine biz vurduk. Yeterli mi, elbette yeterli değil. Kastamonu’muzun gelecek belki de 100 yıllık alt yapı sorununu tamamen ortadan kaldıracak projeyi yine biz hayata geçireceğiz. Hani diyorlar ya 5 yılda ne yaptınız diye? Öğrenmek istiyorlarsa o bölgelerde yaşayan hemşerilerimize bir sorsunlar. Bizden öğrenemiyorlarsa vatandaşlarımızdan öğrensinler. İşte biz onların yapmadığı bir çok hizmeti tüm olumsuzluklara, kısıtlı imkanlara rağmen yaptık” dedi.

"BİZ BOŞ LAF DEĞİL HİZMET ÜRETİYORUZ"

Güçlü, alanında uzman ekibi ile birlikte yeni dönemde de aynı kararlıkla çalışmaya devam edeceklerini kaydeden Aydın: “Biz boş laf değil hizmet üretiyoruz. Yeni dönemde de aynı kararlılıkla güçlü ekibimizle hizmet üretmeye devam edeceğiz. Şimdiye kadar neyi nasıl yaptıysak bundan sonra da aynı azimle yapacağız. Birileri bizim eserlerimizi kendisi yapmış gibi göstermeye devam etsin. Asıl olan hizmetin gerçekliğidir” dedi.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum