Kastamonu ve tüm ilçelerimizde 3 hilalli bayrağımızı tekrar...;

Kastamonu ve tüm ilçelerimizde 3 hilalli bayrağımızı tekrar...

Milliyetçi Hareket Partisi Kastamonu İl Başkanlığı 14. Olağan Kongresi 9 Eylül Cumartesi günü Atatürk Spor Salonunda düzenlendi......

Düzenlenen kongrede Emre Şahin yeniden MHP Kastamonu İl Başkanı seçildi.

Yeniden İl Başkanı seçilen Şahin: "Ben ve beraberimdeki dava arkadaşlarım almış olduğumuz bu kutlu görevin işkencelerden, idam safalarından bu salonlara geldiğinin bilinci ve sorumluluğu içerisindeyiz." dedi.

Kongreye; MHP Kütahya Milletvekili ve TBMM İçişleri Komisyon Başkan Vekili Ahmet Erbaş, MHP Kastamonu İl Başkanı Emre Şahin, AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, Kastamonu Belediyesi önceki dönem Belediye Başkanı Turhan Topçuoğlu, Türk Yerel Hizmet-Sen Genel Başkan Yardımcısı İbrahim Tabakoğlu, MHP önceki dönem Milletvekili adayları, Belediye Başkanları, MHP İl ve İlçe temsilcileri, Teşkilat üyeleri , STK Başkanları, Muhtarlar ve çok sayıda MHP'li katıldı.


MHP Kastamonu İl Baskani Emre Şahin, kongrede yaptığı konusmada şunları kaydetti: "

Milliyetçi Hareket Partisi Kastamonu İl Başkanlığı 14. Olağan kongremize hepiniz hoş geldiniz şerefler verdiniz. Konuşmalarıma başlamadan önce milliyetçi ülkücü hareketin lideri Genel Başkanım Sayın Devlet Bahçeli Bey'e bizleri bu kutlu göreve layık gördüğü için huzurlarınızda şükranlarımı arz ediyorum. Milliyetçi Hareket Partisi Türk siyaset tarihinde var olduğu günden bu yana şartlar ne olursa olsun önce ülkem ve milletim dusturuyla hareket etmiştir. Ben ve beraberimdeki dava arkadaşlarım almış olduğumuz bu kutlu görevin işkencelerden, idam safalarından bu salonlara geldiğinin bilinci ve sorumluluğu içerisindeyiz. Tüm gayemiz milliyetçi hareketin başarısı üzerinedir. Bu uğurda gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürüp birlik ve beraberlik içerisinde tıpkı 2019 seçimlerinde olduğu gibi yeniden bir başarıya imza atmak için yeni bir yola çıkıyoruz. " dedi.

Şahin konusmasının devamında Necip Fazıl Kısakürek'in Utansın şiirinden bir dörtlük okudu:

Tohum saç bitmezse toprak utansın. Hedefe varmayan mızrak utansın. 

Hey gidi küheylan koşmana bak sen, çatlarsan doğuran kısrak utansın.


 İl Başkanı Şahin: "Benim yarınlarımda evladıma bırakacağım en büyük mirasım milliyetçi ülkücü harekete verdiğim ve ömrüm baki olduğu sürece vereceğim hizmetimdir. Bu dava benim, bu hareket benim diyen bugün bu toyumuzu şereflendiren dava arkadaşlarımla birlikte önümüzdeki süreçte gerçekleşecek olan 2024 yerel seçimlerinde Kastamonu ve tüm ilçelerimizde 3 hilalli bayrağımızı tekrar dalgalandırabilmeyi Rabbim bizlere inşallah yeniden nasip etsin." İfadelerine yer verdi

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum