Vidinlioğlu: "Biz Türkiye’nin Sigortasıyız";

Vidinlioğlu: "Biz Türkiye’nin Sigortasıyız"

Kastamonu Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu, katıldığı bir programda, Türkiye’deki herkesin hesabının ülkücü hareket üzerine olduğunu dile getirerek: "Biz Türkiye’nin sigortasıyız" dedi....

31.08.2023 tarihinde Kastamonu Şehit Şerife Bacı Öğretmenevinde bir programa katılan Vidinlioğlu konuşma gerçekleştirdi. Vidinlioğlu katıldığı program kapsamında yaptığı konuşmada dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Vidinlioğlu: ‘Hesaplar bizim üzerimizde" dedi.

Türkiye’deki herkesin hesabının ülkücü hareket üzerine olduğunu dile getiren Vidinlioğlu; “Bunun da sebebi biz Türkiye’nin sigortasıyız, onun için. Bu çok büyük milletin bir ferdi olmaktan hep onur duyduk. İki senedir kapsamını çok genişlettiğimiz Türk Dünyası Günleri yapıyoruz. Bir nevi Turan Kurultayı yapıyoruz. Geçen sene 28 tane ülkeden ve özerk bölgeden gelen oldu. Bu sene özellikle dedim ki ‘Gagavuzya’dan gelen Natali Deniz’i tekrar davet edin’ o kadar güzel ‘Çırpınırdın Karadeniz’ söylüyor, aman ya Rabbi… Macaristan’dan gelenler Turan’dan bahsediyorlar. ‘Hesaplar bizim üzerimizde’ dedim ya, hep bizi bölmeye, parçalamaya aramıza nifak sokmaya o kadar çok çalışan oluyor ki… Bizim unutmamamız gereken bir şey var, Türk milliyetçisi olduğumuz ve ülkücü olduğumuz. Bu kimlik her şeyin üzerinde” ifadelerini kullandı.

 

 

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum