‘Vatandaşımızın, beceriksizliğimizden kaynaklanan şaka yaptığını düşünüyoruz’;

‘Vatandaşımızın, beceriksizliğimizden kaynaklanan şaka yaptığını düşünüyoruz’

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Yüksel Aydın, MHP İl Başkanlığı tarafından düzenlenen basın toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu…...

‘’600 YILLIK KUYRUK ACILARI VAR’’

Geride kalan genel seçimlere atıfta bulunarak Cumhur İttifakı olarak mecliste çoğunluğu yakaladıklarını söyleyen Yüksel Aydın, ‘’ Türkiye'de demokrasi yok, özgürlükler yok diyor malum tayfa lafa öyle başlar.  ‘Demokrasi milliyetçilikle ikiz kardeştir.’ Liderimizin sözüdür bu ve demokrasiyi 14 Mayıs ve 28 Mayıs’ta zirvesinde yaşadı Türkiye. Bu tayfanın söylediği ‘Türkiye'yi diktatör yönetiyor’ söylemi gerçek olsa, Allah aşkına diktatör kendini ikinci tura bırakır mı? Milletimiz takdirini kullanmış, Cumhur İttifakı'nın adayı Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan seçimi göğüslemiştir. Sıkıntı yaşıyor muyuz ekonomi olarak, yaşıyoruz doğru. Ama 100’ncü yılında Türkiye Cumhuriyeti devletini teslim almaya çalışan güçler sadece Türkiye’ye bir koldan saldırmadılar. Çünkü kuyruk acıları büyük. 600 yıllık kuyruk acıları var. Osmanlı’nın cihan hakimiyetinin getirdiği sonuçları hala unutmuyorlar. O dönemlerinin acılarını, intikamlarını almaya çalıştılar ama Allah'a şükürler olsun Türk milletinin evlatları buna müsaade etmedi’’ dedi.

‘’DEMOKRASİYE SAYGIM SONSUZ’’

Kastamonu’da da bir takım şeylerin yanlış yorumlandığını söyleyen Aydın, ‘’Alınan oyları da vatandaşımızın tercihlerini en üst düzeyde saygıyla karşılıyoruz, başımız gözümüz üstüne ama bunun iyi bir tahlilinin yapılması gerektiğini ifade ediyoruz. Yani karşımızdaki güruhun yüzde 47 oy alması rahatsız edici. Hangi anlamda? Yaşananları en iyi siz biliyorsunuz. Kongre süreçlerini de örneklendirdim. Bazı basın mensubu arkadaşlarımız konuşmalarımızın bazı bölümlerini keserek kamuoyuna veriyorlar ama o günlerde 6 şehidimiz vardı. Bu kongreyi yapıyorsak onların sayesinde yapıyoruz. Vatandaşlarımız burada huzur içinde tatilini yapıyor, denize giriyorsa, burada huzur içinde yapıyorsak, oradaki vatan evlatlarının ne için şehit olduğunu iyi anlamamız gerekiyor.  Ana kuzuları Türkiye Cumhuriyeti devletinin sınırlarına muhafaza etmek, vatandaşımızın huzurunu sağlamak için canını feda ediyorlar. Bizim evlatlarımızı şehit edenler kim? YPG, PKK… 14 Mayıs öncesi milletin gözünün içine baka baka, bunlarla ittifak yapan kim? Karşımızdaki güruh hiç çekinmeden, Pensilvanya’nın iblisinden gelen talimatları, Kandil’den, terör baronlarından gelen talimatları Meclis’te uyguladılar mı uygulamadılar mı? Derdimiz bu. Her biri size gözünüzün üzerinde gerçekleşti, anlatmak istediğimiz de kongrelerimizde buydu. Bunlarla ortaklık yapan, bunlarla beraber olan devletin karşısındadır. Demokrasiye saygımız sonsuz.  Onun için yüzde 47 oyu sorguluyoruz, dönüyoruz sonra kendimizi sorguluyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi olarak herkesin bunu yapması lazım. Bugün yine enflasyon rakamları açıklandı, biraz sıkıntı çekeceğiz ama biz yemeden içmeden durur ama biz vatansız duramayız.  Sıkıntılar geçici. ”  ifadelerine yer verdi…

 

‘’BUNLARLA UĞRAŞACAK VAKTİMİZ YOK’’

Kastamonu’daki seçim sonuçlarıyla ilgili de  ‘Vatandaşın 14 Mayıs'ta bizim bizim beceriksizliğimizden kaynaklanan bir şaka yaptığını düşünüyoruz’ ifadelerine yer veren Aydın, 2024 yerel seçimlerinde de 31 Mart ruhuyla çalışacaklarını kaydederek, ‘’Yerel anlamda söylüyoruz. Armudun sapı, üzümün çöpü… Bunlarla uğraşacak vaktimiz yok. 15, 5 daha 20. Zannedersem bu 25’nci yılımız. Biz yönetmeye devam edeceğiz. Kimse heveslenmesin.  Bizim dargınlık, kırgınlık gibi bir hastalığımız olmaz. Ülkücünün, ülkücüye dargınlığı 24 saati geçmemelidir. Buradan kimseye bir şey çıkmaz. Biz ne söylediysek yaparız, yapacağımıza da hiç kimsenin şüphesi olmasın. Şuan dağınıklık demeyelim de hiç tahmin etmediğimiz bir sonuçla karşılaştık. İl Başkanımız muhteşem bir kongre hazırlıyor. İnşallah, dava arkadaşlarımız eksiksiz orada olacağız. Kastamonu’da ara dönemdeki ataleti attığımızı bütün Kastamonu’ya göstereceğiz. 2024 seçimlerinde; sonuç heves edenler de, 9 Eylül’den sonra şapkasını önüne alıp bir daha düşünmek zorunda kalacaklar.  9 Eylül’e eksiksiz hep beraber orada olacağız” diye kaydetti.

 

‘’NEDEN DEDİKODUDA YARIŞIYORUZ?’

Avrupa Şampiyonluğu’nu göğüsleyen A Milli Kadın Voleybol takımızı kutlayarak konuyu yerele getiren Aydın, Kastamonu Belediyespor Kadın Hentbol takımının da başarıdan başarıya koştuğunun altını çizerek, ‘’Futbol olunca duygularımız farklı oluyor ama öyle değil.  Farklı spor dallarında da sevinmeliyiz. Sevincimizi arttırmalıyız. 5 yıldır Belediye’nin verdiği 3 kuruştan başka bir şey görmüyor. Ama sadece bunu konuşuyorlar. Başarıyı konuşmuyorlar. Cengiz Aygün ağabeyden de Allah razı olsun. O da olmasa Kastamonuspor olmayacak. Kastamonuspor'umuzu o aldı götürüyor. Vermek kolay değil. Koca koca Türkiye’nin ekonomisine yön veren iş adamlarımız var.  Allah razı olsun, Darende ailesi yaşlı bakım merkezini açtı. Ama Koskoca Kastamonu’da; Türk ekonomisine yön veren birçok iş adamımız var. Beş yıldır entegrenin yardımıyla yapılan bir kütüphane…  Buralara da bakalım. Ondan sonra konuşması çok, dedikodu fitnede alabildiğine mahir bir Kastamonu’yuz yani. Hizmette yarışalım niye dedikodu da yarışıyoruz.  Hizmet edelim bu memlekete. Üç günlük dünya. Zekatlarının onda-yirmide, milyonda birini verseler Kastamonu'yu ihya ederler. Ondan sonra işsizlikten bahsediyoruz.  Ondan sonra belediyede üç eleman fazla olunca da saldırıyoruz. Onu aldı, bunu aldı.  Söylemek istediğim şu;  kimseye düşman değiliz ama bu memleketi unutmayın. Bu memlekette mücadele eden insanlar var.  Diğer illere gidince kendi ilimizin kıymetini anlıyoruz. Bu kadar zenginimiz olmasına rağmen; ben belediye seçimlerinde burası sizin mezarlarınızın olacağı yerler değil dedim, hepsi bana ateş püskürdü. Buradan bütün iş adamlarımıza rica ediyoruz. Doğduğunuz yetiştiğiniz topraklara sahip çıkın, buradaki yöneticiler de biraz rahat etsinler” diye kaydetti.

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum