MHP'den mehterli açılış!;

MHP'den mehterli açılış!

Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) İl Başkanlığı’nın yeni binasının açılışı "MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatları sonrasında başlatılan “Adım Adım 2023: İl İl Anadolu” programı kapsamında ilimize gelen MHP Heyeti tarafından gerçekleştirildi....

Parti binasının açılışına MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, MHP Konya Milletvekili Esin Kara, MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu, MHP İl Başkanı Emin Çınar, MHP MYK üyeleri Hüseyin Edis, Yüksel Aydın, Davut Haskırış, Çağrı Acı, ilçe belediye başkanları, STK temsilcileri ve partililer katıldı.

VİDİNLİOĞLU: ''UMUTLAR, BİZİMLE YEŞERECEK''

Mehteran gösterisi ve Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda açılış konuşmasını gerçekleştiren Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu; “Cumhuriyetimizin kurucu felsefesidir Türk Milliyetçiliği ve günümüzde de bu mirası devam ettiren, MHP ve sevgili Ülkü Ocaklarımız. Cenab-ı Allah teşkilatlarımızı var etsin. Ülkemizin de, devletimizin de turan ellerinde ve bütün insanlığın kurtuluş ümidi bize bağlı, bizimle umutlar bir olacak, bizimle umutlar yeşerecek. Binlerce yıllık tarihimizle ve o sorumlulukla bugün buradayız. Kastamonu hareketin özel yerlerinden bir tanesi, mihenk taşlarından bir tanesi. Aynı zamanda Kastamonu Cumhuriyetimizin de, Milli Mücadele’nin de vazgeçilmez yeri. Milli Mücadele kıvılcımının ateşlendiği topraklar. Şerife Bacıların memleketi, Hafız Selman İzbelilerin memleketi. İlk Türk Kadın Mitingi’nin işgali tel’in mitinginin düzenlendiği il Kastamonu. Kastamonu ilklerin şehri. Kastamonu arkasında koskocaman bir tarihiyle geleceğe doğru her adımını sağlıklı atmak zorunda. Biz bu bilinçteyiz. Siyaseten az oy aldığımız zamanlarda bile, özgül ağırlığı çok yüksek bir hareketiz. Yılmadık, yılmayacağız. Bizim tarihi bir sorumluluğumuz var. Arkamızda mazlumların duası var. Binlerce alperenlerin, şehitlerin yanımızda olduğumuzu biliyoruz ve bu bilinçle Türk Milliyetçiliğini, Ülkücülüğü Genel Başkanımızın öncülüğünde tek başına iktidara taşıyacağız. Milletin buna gerçekten ihtiyacı var. Hareketinde nefes aldığı, sahip çıktığı binasında olması lazımdı. Çok şükür bugünlere geldik. Önceki İl Başkanımız, şimdiki MYK Üyemiz Sevgili Yüksel başkanımızın başlattığı kampanyayı, Emin başkanımızın döneminde İGM üyelerimizin, Belediye Meclis üyelerimizin ve bizimde katkılarımızla tamamladık” diyerek yeni binanın hayırlı olmasını diledi.

ÇINAR: ''GECE GÜNDÜZ GAYRET EDİYORUZ''

MHP İl Başkanı Emin Çınar, yeni binanın açılışında emeği geçenlere teşekkür ederek; “Bizler bu harekete hizmet etmek için gece gündüz gayret gösteriyoruz. Bugün bu parti binamızın açılışıyla bizi kıskananlara, bizim aramıza nifak sokmak isteyenlere seslenmek istiyorum. MHP Belediye Başkanıyla, İl Başkanıyla, İlçe Başkanıyla, Belediye Meclis üyesiyle, İGM üyesiyle, Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin talimatlarını yerine getirir. Başka hiçbir yerden talimat almaz. Eski dönem il başkanı, eski dönem ilçe başkanı, eski dönem yöneticilerimiz bizim için birdir, beraberdir. Onun için bizim aramıza zaman zaman nifak tohumu ekmek isteyenler, asla ve asla emellerine ulaşamayacaklardır. Bugün hizmete sunduğumuz bu il başkanlığımız, şu anda görev yönetici arkadaşlarımıza, dün görev yapan, yarın görev yapacak olan Milliyetçi Ülkücü Hareketin değerli mensuplarına hayırlı olsun. Esnaflarımızla bir aradayız, muhtarlarımızla beraber olduk, STK’larla beraber olduk. Yarında beraber olmaya devam edeceğiz. Milliyetçi Ülkücü Hareketin tek bir hedefi vardır; ezan susmasın, bayrak inmesin, Türkiye Cumhuriyeti Devleti bölünmesin diye mücadele etmektir. Bizlerde almış olduğumuz bu kutsi görevi yerine getirmek için gayret gösteriyoruz” ifadelerini kullandı.

AYDIN: ''KAYIPLAR GERİ ALINACAK''

MHP MYK Üyesi Yüksel Aydın, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye il başkanı olduğunda kayıpların geri alacakları noktasında söz verdiklerini hatırlatarak; “Çok fazlasıyla, milletimizin teveccühü, dava arkadaşlarımızın emekleriyle Kastamonu’muzun yüzde 73,8’ini MHP’nin mensupları, ülkücüler yönetiyor. Herkesin bilgisi olsun. Çalıştık emek verdik. Çalışın sizin de olur. Dolayısıyla biz siyaseti Milliyetçi Ülkücü Hareketin Lideri Devlet Bahçeli’nin çizgisinde yapıyoruz, hiç sapmadan. Sapanların hali ortada. Önce ülkem ve milletim diyoruz. Sonra partim ve ben diye ifade ediyoruz. Yani biz siyaseti karşılıksız yapıyoruz, karşılığını kurban olduğum Rabbimden bekliyoruz. O da bizim samimiyetimizi, inancımızı bildiği için Kastamonu’da yüzde 73,8’ini yönetme şansı verdi. Dolayısıyla düzgün yöneteceğiz, eksiksiz yöneteceğiz. Hata yapmayacağız, yapmamaya gayret edeceğiz. Çünkü biz dualı bir hareketiz. Hata yapma şansımız yok. Dolayısıyla liderimizin çizgisinde, liderimizin talimatlarından hiç sapmadan Cumhur İttifakı noktasında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Türk Devleti elimizden kayıp giderken, bütün milletvekilleri sizin olsa ne olur, olmazsa ne olur? Bütün belediye başkanları sizin olsa ne olur, olmazsa ne olur? Biz Türk Milletine aşık bir hareketiz. Türk Milleti varsa biz varız. Türk Milleti yoksa biz zaten yokuz. Son ülkücü kalıncaya kadarda bu Türk Milleti’ne hiçbir şey olmayacak” diye konuştu.

MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, yeni binanın hayırlı olmasını dileyerek; “Kendi yerimiz olması başka bir gurur. Türkiye’de olduğu gibi 52 yıldır MHP’nin aldığı oyla, siyasetteki ağırlığı hiçbir zaman ölçülememiştir, ölçülemez de. Bunun Kastamonu’da böyle olduğunu aldığı oy oranından, Kastamonu’daki Milliyetçi Hareketin varlığının devamının önümüzdeki süreçte de, 52 yıldır bu bayrağı, 3 hilali Kastamonu’da onurla, gururla şanla, şerefle taşıyan bütün ülküdaşlarıma teşekkür ediyorum. Önümüzdeki süreçte bu yeni hizmet binamızda daha gururla, daha şevkle Kastamonu’ya ve Türkiye hizmet noktasında teşkilatımızın birlik ve beraberlik içinde devam edeceğini ve önümüzdeki ilk seçimde Kastamonu’da MHP’nin hak ettiği bir sonuç alacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.

MHP Konya Milletvekili Esin Kara, ülkücü olmanın zor olduğunu vurgulayarak; “Ülkücü kalabilmek daha zordur. İşte bu yüzden bazıları ‘Ben eskide ülkücüydüm’ derler. Aslında şunu demek isterler; ‘Kusura bakmayın! Ben ülkücülük yükünü kaldıramadım, ülkücü kalamadım, sizi yarı yolda bıraktım. Ben bu davanın yükünü çekemiyorum arkadaş’ diyorlar. Ülkücülük şer’e karşı açılmış bir bayraktır. Şerlere bu meydanı bırakmamak için biz bugün MHP olarak ayaktayız, buradayız. Ülkücü olmak zordur, bozkurt yapmak kolaydır. Her bozkurt yapanda ülküdaş değildir. Bozkurt olmak, bozkurt yapmak, bozkurtça duruş gerektirir. Bozkurt yapmak Siirt’te ‘Kürdistan’ diyene ‘Hadi oradan nerede Kürdistan, burası Türkistan’ diyebilmektir. Bozkurt olmak şehit kardeşinin yarasını sarıp, ‘Sen bugün ne desen yerindedir, haklısın, ben senin kardeşinin bacağını değil, kanının damlasının hesabını veremem, sen ne dersen başım üstüne’ diyebilmektir, onun bacısına küfretmek değildir. Bozkurt yapmak Selo’yu kahvaltıya beklemek değildir. Bozkurt yapmak Canan ile bayramlaşmak değildir. Türk Milletine dönüp, ‘ben Cumhur İttifakı olarak ben terörün sonunu kazıyacağım’ diyebilmektir. Biz 7 yaşında ‘Varlığım Türk Varlığına armağan olsun’ diye yemin ederken yalan söylemiyorduk. Biz ülkücü şehitlerimizin üzerine yemin ederken, yalan söylemiyorduk. Biz çakallar, kurt postuna bürünen de, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’yi partisinden ayırmak için, Gökbörü’yü başımızdan indirmek için, türlü tuzak kurduğunda ‘Liderim arkanızdayız. Devlet Bahçeli yanındayız, sen dik dur arkandayız’ derken vallahi, billahi yalan söylemiyorduk” dedi.

MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin selamlarını ileterek; “Kastamonu İl Başkanlığımız çok güzel bir binaya kavuşturuyor bizi. Başlatan, bitiren, taşın altına elini sokan her kardeşimin, her arkadaşımın hepsini yürekten tebrik ediyorum. Cenab-ı Allah Ülkücü Hareketi, Türk Milliyetçiliğini Kastamonu’da daha iyi bir noktaya getirerek, müstakil villalarda oturmayı nasip eder inşallah. Mülk Allah’ın, tapu MHP’nin hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından yapılan dualarla MHP İl Başkanlığı’nın yeni binası hizmete girdi.



Kaynak:

İlgili Konular :
, , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum