Arama
Arama Sonuçları
Büyükşen;  'Tehlike okullara kadar ulaştı!'
Zafer Partisi Kastamonu Kurucu İl Başkanı Özcan Büyükşen, yabancı uyruklu bir öğrencinin okul müdürünü öldürmesine tepki gösterdi. Büyükşen; "İlk defa bu,okullara kadar uzandı. Bu ülkede sığınmacı olduklarını unutup, ülkelerinde kalarak gösteremedikleri bir cesaretle Türk vatandaşlarına saldırabiliyorlar. Vatanlarına dönüşleri, milletimizin, eğitim-öğretimimizin, öğretmenlerimizin ve hatta çocuklarımızın da rahat bir nefes almasını sağlayacaktır" dedi.
24 yıllık sorun çözüldü ve temeli atıldı
Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün girişimleriyle 24 yıldır devam eden Basmacılar Çarşısı sorunu çözülerek, Zincirli Kuyu İş Merkezi ve Kütüphanesi adıyla yükselecek binanın temeli atıldı.
Karabacak; 'Biz atıp tutup uçanlardan değiliz'
CHP Kastamonu İl Başkanı İlke Karabacak, Küre ilçesinde düzenlene Aday Tanıtım Toplantısında yaptığı konuşmasında AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü'ye gönderme yaptı. İl Başkanı Doğan Ünlü'yü  'Küre'yi uçuracağız' sözleri üzerinden eleştiren İl Başkanı Karabacak; "Biz atıp, tutan uçanlardan değiliz. Bizler Küre için dertlenenleriz" dedi.
Kırgızistan'daki deprem, Kastamonu'yu etkiledi
ABD Jeolojik Araştırmalar Kurumu (USGS), Çin’in Sincan Uygur Özerk Bölgesi’ndeki Aykol kasabası merkezli 7,0 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi.
Plakalarda yeni dönem başladı! Cezası büyük
Araç sahipleri bu haber sizi yakından ilgilendiriyor. 1 Ocak 2024 tarihinden itibaren Türkiye'de plakalarda karekod uygulamasına geçildi. Alınan bu karar ile birlikte milyonlarca sürücünün plakalarını güncellemesi gerekli. Yaptırmayanlara ise büyük para cezası kesilecek. 
Kastamonu İl Başkanı: “Yeter, yeter, yeter!”
“Fakir fukaranın şehit olduğu, iktidar sahiplerinin zengin olduğu düzene artık yeter diyoruz.“
Amedspor kalecisinin zor anları; taraftarlarla yüzleşti 
GMG Kastamonuspor'un Amedspor'u deplasmanda 2-1 mağlup ettigi karşılaşmada hatalı bir gol yiyen Amedspor kalecisi Aykut Özer, karşılaşmanın ardından Amedsporlu taraftarlardan özür diledi.
Bu ne rahatlık! Önce bir araya topladı, sonra afiyetle yedi
İnebolu ilçesinde şehir merkezine kadar inen ayı, bahçede girdiği arılıktaki kovanları etrafına toplayıp yattığı yerden balları keyifle yedi.
"Ücretsiz öğün acil ihtiyaç, bu konu derhal çözülmeli"
CHP Kadın Kolları, okullarda çocuklara ücretsiz öğün verilmesine ilişkin 81 il ve 973 ilçede basın açıklaması yaptı. Yapılan açıklamada; "Bugün ülke genelinde tek ses olduk, iktidara sesleniyoruz: Ücretsiz öğün acil ihtiyaçtır ve bu konu derhal çözülmelidir. Bugünden itibaren her il ve ilçede eylemler başlatıyoruz" denildi.
Kastamonu'nun yardıma gittiği yangın, kısmen söndürüldü
Bakan Yardımcısı Tiryaki: “Yangının ateşi söndürüldü”
Bolu'daki yangına Kastamonu'dan destek
Bolu'nun Gerede ilçesinde ormanda yangın çıktı. Bolu'da çıkan orman yangınına 18 helikopter, 2 uçak, 42 arazöz ve 2 dozerle müdahale devam ediyor. Yangına Kastamonu'dan da destek gönderildi. Yangının büyüklüğü havadan görüntülendi.
Tuvalette yatıp Ferrari’de uyanmak! İşte Hüseyin Özer’in başarı hikayesi
İstenmeyen çocuktu, evlatlıktan reddedildi, yanaşma olarak verildi, kardeşi tarafından zehirlenmeye çalışıldı, kalacak yeri olmadığı için umumi tuvalette yatıp kalktı.
Kastamonulu efsanenin acı-tatlı hikayesi…
Dile kolay... Bordo-mavili takımın 1. Lig'deki (o zamanın süper ligi) ilk şampiyonluğunda (1974-75) Trabzon kökenli olmayan tek isim. Trabzonspor'un 1. Lig'deki ilk golünü o attı. Yetmedi gol attığı maçta kaleye geçti. 4 sezon oynadığı ligde 3 şampiyonluk kazandı. Trabzonspor'da 143 maç oynadı. Sarı ve kırmızı kart görmedi. Şimdilerde memleketi Kastamonu'da yaşayan Ali Yavuz'un hayatından acı-tatlı kesitler
"Kastamonu bizim, biz Kastamonu’nun"
Kastamonu İl Genel Meclisi (İGM) Eylül ayı olağan toplantılarının 3'ncü birleşimini İGM Başkanı Güray Parçal başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya Vali Meftun Dallı da ziyaret ederek, meclis üyelerinin çalışmaları hakkında bilgi aldı. Vali Meftun Dallı, konuşmasında; "Zaten bu toprakların yabancısı değiliz, buranın çocuğuyuz. Kastamonu bizim, biz Kastamonu’nun. Kendi evimize hizmet ettiğimizi düşünerek çalışacağız. Kapımız her zaman herkese açık. Gece gündüz hiç fark etmez, kesinlikle aramaktan çekinmeyin. Telefonlarımız her zaman açık. Elimizden gelen ne varsa çözüm için ortaya koymaya gayret edeceğiz" dedi.
CHP'li vekiller Togg fabrikasını gezdi, övgüler yağdırdı
Türkiye yollarında boy göstermeye başlayan Togg T10X, hem sürüş performansı hem de teknolojik özellikleriyle muhalefet vekillerinden de tam not aldı.
Kastamonulu özel bireyler Erciyes'in zirvesinde...
Türkiye Otizm Meclisi öncülüğünde Gençlik Spor Bakanlığı ile başlatılan 29 Ağustos Kayseri Erciyes Eğitim Otizm Kampı'nda 60 kişilik Özel Birey ile 4 gün boyunca engelsiz kamp programı gerçekleştirildi. Kastamonu Belediyesi ve Gençlik Spor il Müdürlüğü tarafından ulaşım desteği sağlandı. Özel bireyler, 4 gün devam eden programın son gününde Erciyes'e dağcılarla bir araya geldi. Tekerlekli sandalyedeki özel bireylerin Erciyes'e teleferikle çıktığını hayranlıkla izleyen dağcılar, gittiklerinde bunu gururla anlatacaklarını söyledi.
Yaşlılar neden huysuz olur?
Aksi bir yaşlıya gidip "Sen gelişim dönemlerinden zararlı çıktığın için şimdi böylesin" derseniz hata yapmış olursunuz, yorumunuz işe yaramaz, üstelik ona saygısızlık ederek saldırmış da olursunuz. Yapılabilecek şey, öfkesiyle acı çeken ve çevresine zarar veren yaşlıları, bu alanda çalışan psikiyatristlere yönlendirmektir.
İnebolu Orman İşletmesi’nin kestane çalışmaları Aydın’da yankı buldu
İnebolu Orman İşletme Müdürlüğü tarafından başlatılan kestane ormanlarının rehabilitasyonu ve bu yıl baş gösteren kestane gal arısıyla yaptığı mücadele çalışmaları Aydın Adnan Menderes Üniversitesi’nden (ADÜ) yankı buldu.
Vidinlioğlu: "Biz Türkiye’nin Sigortasıyız"
Kastamonu Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu, katıldığı bir programda, Türkiye’deki herkesin hesabının ülkücü hareket üzerine olduğunu dile getirerek: "Biz Türkiye’nin sigortasıyız" dedi.
Tosya Belediyesi’nin önündeki en büyük çıkmaz: Sokak köpekleri
Tosya ilçesinde geçtiğimiz hafta yaşanan yerel ve ulusal basında gündem olan başıboş sokak köpeklerinin 6 yaşındaki bir çocuğa saldırması sonrasında ilçede başıboş sokak köpeği sorununun çığırından çıktığı gerçeği ortaya çıkardı.
Nahçıvan ile Iğdır arasında ekonomik köprü kuruluyor
Azerbaycan ve Nahçıvan da faaliyet gösteren iki holding yöneticileri iş seyahati için Iğdır'a geldi.
Botlar “ben robot değilim” testinde insanları geçti
Kaliforniya Üniversitesi'ndeki bir grup araştırmacının yaptığı çalışmaya göre, otomatik botlar, "Ben robot değilim" testinde insanlardan daha başarılı oldu.
Vali mi üstün yoksa mülkiye başmüfettişi mi? Vali mülkiye başmüfettişi ne iş yapar?
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de Valiler Kararnamesi yayımlandı. 16 ilin valisi "vali-mülkiye başmüfettişliği" görevine getirildi. Vali Mülkiye başmüfettişi görevleri merak konusu oldu. Peki, Vali mi üstün mülkiye başmüfettişi mi? Mülkiye başmüfettişi nedir, görevleri neler? İşte haberin detayları
Belli oldu! İşte TSK’nın yeni komuta kademesi
Yüksek Askeri Şura kararları açıklandı. Genelkurmay Başkanlığına Orgeneral Metin Gürak getirildi. Kara Kuvvetleri Komutanı Musa Avsever yaş haddi nedeniyle, Hava Kuvvetleri Komutanı Atilla Gülan ise kadrosuzluk nedeniyle emekliye sevk edildi. Kara Kuvvetleri Komutanı Selçuk Bayraktaroğlu olurken, Hava Kuvvetleri Komutanlığı’na Ziya Cemal Kadıoğlu getirildi. Deniz Kuvvetleri Komutanı Ercüment Tatlıoğlu ise görevine devam edecek.
Avrupa şampiyonu: depremzede Duru
Duru Özer, İsviçre’de yapılan Avrupa Bilgisayar Olimpiyatı’nda yarıştı. 52 ülkeden 189 rakibini geride bırakıp altın madalyayı aldı. “Zor günler geçirdim, ama atlattım” dedi