Karabacak; 'Biz atıp tutup uçanlardan değiliz';

Karabacak; 'Biz atıp tutup uçanlardan değiliz'

CHP Kastamonu İl Başkanı İlke Karabacak, Küre ilçesinde düzenlene Aday Tanıtım Toplantısında yaptığı konuşmasında AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü'ye gönderme yaptı. İl Başkanı Doğan Ünlü'yü  'Küre'yi uçuracağız' sözleri üzerinden eleştiren İl Başkanı Karabacak; "Biz atıp, tutan uçanlardan değiliz. Bizler Küre için dertlenenleriz" dedi....

KARABACAK; "DOĞAN ÜNLÜ KÜRELİLERİ HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATTI"

CHP İl Başkanı İlke Karabacak'ın açıklamaları şöyle; "Küre bizim için çok önemli ve kıymetlidir. Bu söz buralarda çokça söylenmiştir. Ama şundan emin olun biz bunu başkaları gibi laf olsun diye söylemiyoruz. Küre Kastamonu'nun en zengin ve en değerli ilçelerinden biri, Ama Küreliler bu zenginlikten hak ettikleri payı alamıyor. İktidar Partisi’nin İl Başkanı Küreli, belediye de iktidar da ama Küreli hemşerilerimiz hizmet alamıyor. Kendi memleketine hayrı olmayan Doğan Ünlü 2019'da burada söyle demişti; 'Belediyeyi kazanacağız, Küre'yi uçuracağız' diye, hatırlayın. Doğan Ünlü attı, tuttu, uçtu. Ama Küre uçtu mu? Sevgili hemşerilerim soruyorum sizlere Küre hak ettiği hizmeti alabildi mi? Bu şehrin samimi insanları iktidar partisinin İl Başkanı’nı evladı bildi. Kürelidir evladımızdır buraya hizmet getirir dedi. Ama Doğan Ünlü Kürelileri hayal kırıklığına uğrattı. O nedenle diyorum ki orada mıymıy, hayırsız evlat var. Burada yanı başınızda Küre için gayret eden, Küre ye hizmet etmek için elini taşın altına koyan kızınız, Belediye Başkan Adayımız Şila Başkanım var."

"BİZ YÖNETİRSEK KÜRELİLER BU İLÇENİN ZENGİNLİĞİNDEN HAK ETTİKLERİ PAYI ALIRLAR"

"Siz kadınlar, gençler el ele veririz. Küre'ye hak ettiği hizmeti getiririz. Biz çalışırız, bu şehrin alt yapı sorununu çözeriz. Biz yönetirsek bu şehrin çocukları doğdukları yerde doyarlar. Çocuklara, gençlere, kadınlara iş olur aş olur. Biz yönetirsek kurumlarda çalışanlar, madenlerde çalışanlar Kastamonu'dan gidip gelmez. Biz yönetirsek festivaller yeniden yapılır. Sosyal yaşam alanlarını genişletiriz. Memuru da işçisi de doydukları yerde yaşarlar, doydukları yeri büyütürler. Biz yönetirsek Küreliler bu ilçenin zenginliğinden hak ettikleri payı alırlar."

"BİZLER ATIP, TUTUP, UÇANLAR DEĞİLİZ"

"Şunu iyi bilin: Bizler atıp, tutup, uçanlar değiliz. Bizler Küre için dertlenenleriz. Bir avuç insanın zenginleştiği geriye kalanın her geçen gün yoksullaştığı, mutsuz, umutsuz olduğu bir Küre'ye razı değiliz. İsteriz ki bu güzel memleketin çocukları burada huzurla, güvenle büyüsünler, mutlu olsunlar. Küre'nin kadınları, anneleri mutlu, huzurlu olsunlar. Bu şehirde yaşayan herkesin mutlu ve huzurlu olacağı bir gelecek isteriz. Hemşerilerimizin tercihleri başımızın tacıdır. Küreliler uzun yıllardır AKP ve MHP'ye şans verdi. AKP ve MHP belediyeciliğini denedi; ama tekrar üzülerek ifade ediyorum ki karşılığını alamadılar. Çünkü onlar, seçim kazandıkça Küre’yi çantada keklik gördüler. Küreli hemşerilerimizin oylarını çantada keklik gördüler. Bu şehirde yaşayan binlerce insanı değil bir avuç insanı tercih ettiler. Ama bugün görüyor ve inanıyorum ki Küreli hemşerilerim hep birlikte daha eşit, daha adil daha güzel bir gelecek için yeni bir yola çıkmaya hazırlar."

"BU GÜZEL İLÇEMİZE DEĞER KATMAK İSTİYORUZ"

"Şila Başkanımla birlikte Cumhuriyet Halk Partisi belediyeciliğine bir şans vermeye; Küreyi hep birlikte yönetmeye hazırlar. Biz Cumhuriyet Halk Partililer bu ülkede bağımsızlık diyenleriz. Biz Cumhuriyet Halk Partililer bu ülkede eşitlik diyenleriz, adalet diyenleriz. Sosyal belediyecilik diyenleriz. Çocukların yatağa aç girmediği bir ülke hayal edenleriz. Emeğin karşılığının olduğu, huzurlu ve bereketli bir Türkiye isteyenleriz. Bugüne kadar Türkiye'nin pek çok şehrinde Cumhuriyet Halk Partili belediyeler sosyal belediyecilik anlayışıyla yönettikleri şehre değer katan, olduğu yeri güzelleştiren, insanlarının mutluluğunu tek amaç bilen belediyeler olmuştur. Küre için de iddiamız budur. Bu güzel ilçemize değer katmak istiyoruz. Küreyi güzelleştirmek istiyoruz.

" KAZANAN KÜRE OLACAK, KAZANAN KÜRELİLER OLACAK"

"Bilinsin ki bizim için en kıymetli olan Küreli hemşerilerimizin mutluluğudur.  Gelin yan yana gelelim, El ele verelim. Bu güzel memleketi hep birlikte ayağa kaldıralım. Şila Başkanımla birlikte daha eşit, daha adil, daha güzel bir Küre'yi el birliğiyle inşa edelim. Bunun için birlikte mücadele edelim. Önce komşumuzun kapısını çalalım. Oturalım dertleşelim. Bir hatır kahvesi içelim. Samimiyeti anlatalım ona, gayreti ve çalışkanlığı anlatalım, memleket sevgisini anlatalım. Birlikte güzel bir gelecek inşa edebileceğimizi anlatalım. Daha iyi ve daha güzel bir Küre’nin mümkün olduğunu anlatalım. Çalmadık kapı, girmedik hane bırakmayalım, çalışalım, gayret edelim. Bu güzelşehre hep birlikte umut olalım. Bu güzel şehri hep birlikte ayağa kaldıralım. İnanıyorum ve güveniyorum. Kazanan Cumhuriyet Halk Partisi olacak! Kazanan Küre olacak, Kazanan Küreliler olacak.”

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum