Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu’da sadece 3 çift!.. 4 yılda bir…
İnsanların hayatında çok özel, unutulmayacak ve ömür boyu kutlanacak günler vardır. Doğum günleri, evlilik yıldönümleri, hatta tanışma yıldönümü gibi
Kastamonu Belediyesi’nden dolu dolu hafta sonu etkinliği
Kastamonu Belediye tarafından ücretsiz olarak tiyatro oyunu ve çocuklar için gösteri sahneleneek.
Geri dönüşüm tiyatrosu büyük ilgi gördü
Kastamonu Belediyesi, ilkokul öğrencilerinin çevre bilinci kazanmasına yönelik müzikli tiyatro gösterisi düzenledi.
İş ve Siyaset Dünyasını bir araya getiren düğün...
Kastamonu iş insanlarından İlkay Ticaret Ltd. Şti. Sahibi ve Kastamonu Samsunlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Cevdet Çelik’in oğlu Lütfi Can Çelik ile Sayın Şeyda Kuş’un Kızı Kübra Kuş dillere destan düğünle dünya evine girdi.
Çolakoğlu ve Dellaloğlu ailelerinin mutlu günü
SGK’dan emekli Halil Çolakoğlu ve eşi Trabzon Numune Hastanesi’nde Hemşire olarak görevli Cevriye Çolakoğlu’nun kızları Mimar Özge Çolakoğlu ile Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı ve Kastamonu Öz Ye -Ye Kuruyemişleri İhracat, İthalat Limited Şirketi Sahibi Turgay Dellaoğlu ve eşi Ayten Dellaloğlu’nun oğulları, Doktor Zeynep Dellaloğlu’nun kardeşi Ankara Öz Yeye Kuruyemiş Firması ve İzmir Alaçatı Alabora Oteli Sahibi Kürşat Dellaloğlu Kurşunlu Han Otel Açık Alanında düzenlenen törenle evlendiler.
CİDE-FED’de genel kurul hazırlığı
Cide Dernekler Federasyonu (CİDE-FED) Olağan Genel Kurulu 15 Ekim Pazar günü saat 13.00’da Eyüp Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenecek.
Hamza Sefa ve Cansel mutluluğa ‘evet’ dedi
Taşköprü Belediyesi Basın Danışmanı ve Anadolu Ajansı Taşköprü Muhabiri Hamza Sefa Yılmaz ile Cansel Gümüş, haftasonu düzenlenen muhteşem düğün merasimi ile dünya evine girdi.
Doktor çifte görkemli düğün
Dr. Elif Emirsüleymanoğlu ile Onur Filiz dünyaevine girdi.
Yeni evlenecekler dikkat!.. Yargıtay'dan emsal karar…
Yargıtay Hukuk Genel Kurulu, düğün sırasında tartışma yaşayan çiftleri ilgilendiren emsal bir karara imza attı.
Hilal ve Ali Erdinç, mutluluğa ‘evet’ dedi
Hilal ve Ali Erdinç, mutluluğa ‘evet’ dedi
Öğretmen çift, dünyaevine girdi
Kastamonu Belediyesi Afet İşleri Müdürü Ahmet Uslu'nun öğretmen oğlu evlendi.
Tiyatro severlerin dikkatine: 'Bağlantı Koptu' tiyatrosu bu Pazar
Kastamoni Tiyatro tarafından 27 Ağustos Pazar günü saat 20.00'de Bağlantı Koptu' isimli tiyatro oyunu gösterimi gerçekleştirilecek. Kastamonu Grand Moni Nikah ve Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek olan Tiyatro oyunu ücretsiz olacak.
Mutluluklar sizinle olsun...
Gazeteci meslektaşımız Cengiz Muhsiroğlu'nun kızı Özge Muhsiroğlu dünya evine girdi. Kastamonu'da ve İstanbul'da düzenlenen 2 ayrı düğünle genç çiftler Özge Muhsiroğlu ve Mahmut Gök hayatlarını birleştirerek mutluluğa imza attı.
KARGAZ aracıyla gelin almaya gitti
Karabük’te KARGAZ firmasında çalışan damat, düğün arabasını da firmadaki araçtan yaparak gelin almaya gitti.
Oğlunun nikahını kıydı
Bozkurt Belediye Başkanı Muammer Yanık'ın oğlu Korhan Yanık dünya evine girdi. Başkan Yanık oğlunun nikahını kıydı. Sınarcık'ta düzenlenen düğüne eski Bakan Nureddin Nebati de katılım sağladı.
Taşköprü’de festival gibi düğün
Hasan Altan’ın oğlu Ali Altan ve Nisan Kurt’un Taşköprü Belediye Açık Hava Düğün Salonundaki düğünleri adeta festival havasında yapıldı
Belediye personelleri ‘hısım’ oldu
Ceren Dediloğlu ve Hasan Eray Kanat çiftinin düğününe çok sayıda davetli katıldı.
Gelin, düğüne bir gün kala hayatının şokunu yaşadı!
Grafik tasarımcısı gelin, nikaha bir gün kala ortadan kaybolan damattan masraflarını icra yoluyla alıp, dolandırıcılık davası açtı.
Özlem ile Engin’in çiftinin mutlu günü
Özlem ile Engin çifti Ünal düğün salonunda düzenlenen düğün töreniyle hayatlarını birleştirdiler. Sevenleri de bu mutlu günüde çifti yalnız bırakmadı.
Urgancı ve Kara ailesinin mutlu günü
Urgancı ve Kara ailesinin mutlu günü
Diyanet’ten ‘şatafatlı düğün’ hutbesi
Cuma hutbesinde Müslümanlara Peygamber Efendimiz (s.a.s)’in “En bereketli nikâh, külfeti en az olanıdır” Hadisi hatırlatıldı.
Jandarma Genel Komutanlığı 770 personel alımı yapacak: JGK muvazzaf subay ve astsubay alımı başvurusu nasıl yapılır, şartları neler?
Jandarma Genel Komutanlığının muvazzaf subay ve astsubay ihtiyacının karşılanması maksadıyla Jandarmave Sahil Güvenlik Akademisi (JSGA) Başkanlığına öğrenci temin edilecek.. Muvazzaf subay ve astsubay alımı için başvurular, https://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris internet adresi JSGA Başkanlığı Personel Temin Sistemi (PTS) üzerinden yapılacak. Peki, JGK muvazzaf subay ve astsubay alımı başvurusu nasıl yapılır, şartları neler?
Fatih'in ‘ana’yurdu, fetih coşkusu yaşadı
Fatih Sultan Mehmet'in annesi Hatice Alime Hüma Hatun'un doğduğu ve gelin olduğu Devrekani'de, İstanbul'un fethinin 570'inci yıl dönümü şölenle kutlandı.
Son Moda Trendleriyle Göz Kamaştıran Abiye Elbiseler
Her kadının hayalinde özel bir gece için mükemmel bir abiye elbise vardır.
Özlem ve Çağatay çifti evlendi…
Tosya Sosyal Güvenlik Kurumu’nda görevli Memur Hüseyin Hayırlı ve eşi Mualla Hayırlı’nın kızları Türkiye Finans Katılım’da görevli Özlem Hayırlı ile Sarıömer Köyü Muhtarı ve emekli Öğretmen Ahmet Çelikoğlu ve eşi Nurşen Çelikoğlu’nun oğulları ve Belediye Meclisi Üyesi Cihangir Çelikoğlu’nun kardeşi Belediye’de görevli Çağatay Çelikoğlu Grand Moni De Luxe Altın Salonu’nda düzenlenen törenle evlendiler.
Bahçeşehir Koleji'nde görkemli mezuniyet
Bahçeşehir Koleji, 2022- 2023 Eğitim Öğretim Yılı sonunda mezun olan 8. Sınıf öğrencileri için mezuniyet töreni düzenlendi.
Türk Dünyası Kastamonu’da tek vücut oldu
23. GELENEKSEL KASTAMONU TÜRK DÜNYASI GÜNLERİ BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR