Taşköprü’de festival gibi düğün;

Taşköprü’de festival gibi düğün

Hasan Altan’ın oğlu Ali Altan ve Nisan Kurt’un Taşköprü Belediye Açık Hava Düğün Salonundaki düğünleri adeta festival havasında yapıldı...

Taşköprü’de uzun yıllar belediye başkanlığı yapan, bir dönem de AK Parti milletvekili olarak Meclis’te bulunan Hasan Altan’ın oğlu Ali Altan ve Nisan Kurt’un Taşköprü Belediye Açık Hava Düğün Salonundaki düğünleri adeta festival havasında yapıldı.


İlk olarak Kastamonulu sanatçı Arzu Akça’nın sahne aldığı düğünde ünlü sanatçı Alişan, misafirlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Bursalı aile Elif Kurt ve Emekli Polis Memuru Ahmet Kurt çiftinin kızları Taşköprü Devlet Hastanesi Diyaliz Hemşiresi Nisa Kurt ile Meliha Altan ve eski Milletvekili Hasan Altan çiftinin oğulları Altan Yapı’nın sahibi Taşköprüspor Başkanı Hüseyin Altan’ın ağabeyi, Hande Erkut’un kardeşi esnaf Ali Altan, görkemli bir düğünle hayatlarını birleştirdi.


Çiftin nikahını Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal kıyarken, nikah şahitliklerini Devlet eski Bakanlarından Murat Başesgioğlu, AK Parti Milletvekili Halil Uluay, CHP Milletvekili Hasan Baltacı, Taşköprü Kaymakamı Bekir Özen, Güven Hastanesi Genel Koordinatörü eski Milletvekili Haluk Yıldız, Kastamonu Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, eski Milletvekili Musa Sıvacıoğlu, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kemalettin Aydın, misafir milletvekilleri Ergün Aydoğan, Durdu Mehmet Kastal, Saffet Kaya, Nurettin Akman, iş adamı Kürşat Yılmaz, Taşköprü Müftüsü Hasan Yozgat, MHP yöneticisi ve önceki dönem Milletvekili Ümit Şafak ile Burcu Öncel yaptılar.

Düğün törenine Bursa, İstanbul, Ankara ve Antalya’dan çok sayıda iş adamı, bürokrat, politikacı ile her iki ailenin yakınları katıldı. 



Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum