CİDE-FED’de genel kurul hazırlığı;

CİDE-FED’de genel kurul hazırlığı

Cide Dernekler Federasyonu (CİDE-FED) Olağan Genel Kurulu 15 Ekim Pazar günü saat 13.00’da Eyüp Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenecek....

Cide Dernekler Federasyonu (CİDE-FED) Olağan Genel Kurulu 15 Ekim Pazar günü saat 13.00’da Eyüp Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenecek.

Göreve geldiği günden bu yana sosyal sorumluluk projeleri başta olmak üzere eğitim, kültür-sanat-spor kanaat önderleri toplantıları, gençlik, iş dünyası, muhtarlar buluşmaları ve benzeri birçok etkinliğe imza atan Başkan Muhmet Yılmaz delegeler tarafından yeniden aday gösterildi.

5 yılı aşkın süredir yaptığı başkanlık için federasyon ve bağlı derneklere teşekkür eden Mehmet Yılmaz, görevde bulunduğumuz süre zarfında iyi bir şekilde örgütlenerek daha iyi ve daha yaşanılabilir Cide için projeler üreterek o projeleri hayata geçirdiklerini söyledi.

CİDE-FED Genel Başkanı Yılmaz; “15 Ekim Pazar günü saat 13.00’da Eyüp Belediyesi Nikah Salonu ve Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan Cide Dernekler Federasyonu Olağan Genel Kurulu’na, CİDE-FED’e üye olan tüm köy derneklerinin tamamının katılmasını önemle rica ediyorum” dedi. 



Kaynak: İstamonu

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum