Hilal ve Ali Erdinç, mutluluğa ‘evet’ dedi;

Hilal ve Ali Erdinç, mutluluğa ‘evet’ dedi

Hilal ve Ali Erdinç, mutluluğa ‘evet’ dedi...

Valilik Özel Kalem Müdürü Ahmet Dağlı ve Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi (KEAH) Kadın Doğum Servis Sorumlusu Munise Dağlı'nın kızları, Kastamonu İl Özel İdaresi Personeli Yüksek Mimar Hilal Dağlı ile Ankara Adliyesinde görevli Cengiz Duman ile İlbank Genel Müdürlüğü Muhasebe Müdürü Fatma Duman'ın oğulları, Kastamonu İlbank Bölge Müdürlüğünde Jeoloji Mühendisi olarak görev yapan Ali Erdinç Duman, Elit Balo salonunda yapılan nikah töreni ile hayatlarını birleştirdiler.

Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu'nun kıydığı nikahın şahitliğini; önceki dönem Devlet, Çalışma ve Sosyal Güvenlik ve İçişleri Bakanı Murat Başesgioğlu, Vali Meftun Dallı, önceki dönem Milletvekili Metin Çelik, önceki dönem Belediye Başkanı Tahsin Babaş, AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü, İl Genel Meclisi Başkanı Güray Parçal ve işadamı Zeki Kebeci yaptı.

Nikah törenine, Milletvekili Halil Uluay, Kastamonu Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Mehmet Atalan, Vali Yardımcısı Ahmet Atılkan ve eşi, İl Emniyet Müdürü Kayhan Ay, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Zafer Özden, Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, Hanönü Belediye Başkanı Serkan Uçar ile birlikte bölge ve il müdürleri, genç çiftin çalışma arkadaşları, akrabaları ve davetliler katıldı. 



Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum