Kastamonu’da sadece 3 çift!.. 4 yılda bir…;

Kastamonu’da sadece 3 çift!.. 4 yılda bir…

İnsanların hayatında çok özel, unutulmayacak ve ömür boyu kutlanacak günler vardır. Doğum günleri, evlilik yıldönümleri, hatta tanışma yıldönümü gibi...

Ancak bu özel günlerin ‘artık yıl’ handikapı nedeniyle her yıl kutlanamadığını bir düşünün… İşte 29 Şubat tarihi de böyle bir gün… Sadece 4 yılda bir takvime yansıyan bir gün olan 29 Şubat, ilginç durumları da ortaya çıkarıyor. 29 Şubat tarihinde doğan bir kişi, doğum gününü yalnızca 4 yılda bir kutlayabilirken, evlilik yıldönümünde de aynı ilginç durum yaşanabiliyor.

EVLİLİK YILDÖNÜMÜNÜ UNUTMAK PEK MÜMKÜN DEĞİL

Nikah tarihlerini 29 Şubat’a alan çiftler, ileriki yıllarda sadece 4 yılda bir evlilik yıldönümü kutlayabileceklerinin çoğu zaman farkına varamayabiliyor. Fakat bazen de, özellikle erkeklerin çok sık yaşadığı evlilik yıldönümünü unutma gibi durum da 29 Şubat’ta evlenen çiftler de pek yaşanmıyor.

Kastamonu Belediyesi Evlendirme Memurluğundan aldığımız bilgiye göre, 29 Şubat tarihinde Kastamonu’da yalnızca üç çift mutluluğa ‘evet’ demeyi tercih etti. Her ne kadar dört yılda bir kutlansa da 29 Şubat, mutlu evliliğin önünde engel değil.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum