Mutluluklar sizinle olsun...;

Mutluluklar sizinle olsun...

Gazeteci meslektaşımız Cengiz Muhsiroğlu'nun kızı Özge Muhsiroğlu dünya evine girdi. Kastamonu'da ve İstanbul'da düzenlenen 2 ayrı düğünle genç çiftler Özge Muhsiroğlu ve Mahmut Gök hayatlarını birleştirerek mutluluğa imza attı....

Kadıdağı’nda 7 saat süren dillere destan, iz bırakan düğün töreni ardından İstanbul Maltepe’de de muhteşem, iz bırakan düğün töreni gerçekleştirildi. Nikah töreni sonrasında da iki ayrı yerde eğlence programı düzenlendi.  İl İnsan Hakları Derneği, Türk Basın Birliği, Türkiye İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneği Şube Başkanı ve Kastamonu İstiklal Gazetesi Muhabiri Cengiz Muhziroğlu ve eşi VİP Alışveriş Merkezi İşyeri sahibi Perihan Muhziroğlu’nun kızları Mimar Özge Muhziroğlu ile Mehmet Gök ve eşi Leyla Gök’ün oğulları Mahmut Gök için iz bırakan ikinci düğün nikâh töreni İstanbul Maltepe’de gerçekleştirildi.  

Nikah törenine Kastamonu Konfederasyonu Genel Başkanı Mehmet Alver, Kas-Der ve Kas-Kon Genel Başkanvekili ve Kas-Der Küreliler Federasyonu Genel Başkanı Kubilay Salihvatandaş, Kas-Der Maltepe Şube Başkanı Anıl Bay ve Medya Mensubu İsmail Altınışık, Maltepe Nikah Salonu Müdürü Yusuf Öztürk, İstanbul Ziraat Bankası’nda görevli Emre ve eşi Belgin Şensoy Birgen, Devlet İstatistik Kurumu’ndan emekli Saadettin Arısoy ve eşi emekli öğretmen Nuran Arısoy, İşadamı Hakan Akar ve eşi emekli öğretmen Feride Akar, İstanbul Belediyesi Fen İşleri’nde görevli,  önceki dönem Türk Basın Birliği Başkanı Ferhan Çelen, Özge ve Mahmut çiftinin arkadaşları başta olmak üzere çok sayıda Muhziroğlu ve Gök ailelerinin dost ve yakınları katıldı. 

 



Düğün sahipleri Cengiz Muhziroğlu ve Mehmet Gök yaptığı açıklamasında; “Kastamonu’dan sonra İstanbul’da da bu mutlu günümüzde gelerek bizleri gururlandıran, yanımızda olduklarını hissettiren İstanbul’da düzenlenen düğün nikah törenimize çok sayıda katılan, başta nikahımıza gelerek bizi onurlandıran Kastamonu Konfederasyonu Genel Başkanı Mehmet Alver'e, Kas-Der ve Kas-Kon Genel Başkanvekili ve Kas-Der Küreliler Federasyonu Genel Başkanı Kubilay Salihvatandaş'a, Kas-Der Maltepe Şube Başkanı Anıl Bay'a ve Meslektaşım İsmail Altınışık'a, bizleri misafir eden, odasında ağırlayan, nikah törenimize katılan Maltepe Nikah Salonu Müdürü Yusuf Öztürk'e, İstanbul Ziraat Bankası’nda görevli Emre ve eşi Belgin Şensoy Birgen’e, Devlet İstatistik Kurumu’nda emekli Saadettin Arısoy ve eşi emekli öğretmen Nuran Arısoy’a, İşadamı Hakan Akar ver eşi emekli öğretmen Feride Akar’a, İstanbul Belediyesi Fen İşleri’nde görevli,  önceki dönem Türk Basın Birliği Başkanı Ferhan Çelen’e, Özge ve Mahmut çiftinin arkadaşlarına, yanımızda olduklarını hissettiren tüm gönül ve can dostlarımıza, düğün törenimize katılan herkese, sosyal medya ve telefon ile arayanlara, çiçek ve çelenk ile PTT ile mesajını gönderenlere, Muhziroğlu ve Gök aileleri olarak çok teşekkür ediyoruz. Çok sayıda gönül ve can dostumuz düğün törenine katıldığı için unutabiliriz diye isimleri ayrı ayrı yazamadık bunu içinde tüm herkesten özür diliyoruz. Tüm düğün törenimize katılanlardan Rabbim razı olsun."

Açıksöz Gazetesi olarak Özge ve Mahmut çiftine ömür boyu mutluluklar diler, Muhziroğlu ve Gök ailelerini de kutlarız. 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum