Hamza Sefa ve Cansel mutluluğa ‘evet’ dedi;

Hamza Sefa ve Cansel mutluluğa ‘evet’ dedi

Taşköprü Belediyesi Basın Danışmanı ve Anadolu Ajansı Taşköprü Muhabiri Hamza Sefa Yılmaz ile Cansel Gümüş, haftasonu düzenlenen muhteşem düğün merasimi ile dünya evine girdi....

Taşköprü Orman İşletme Müdürlüğü’nden emekli Cemal Yılmaz ve merhum Satiye Yılmaz’ın oğlu, Taşköprü Belediyesi Basın Danışmanı ve Anadolu Ajansı Taşköprü Muhabiri Hamza Sefa Yılmaz ile ilçe eşrafından Yusuf Gümüş ve Rabia Gümüş çiftinin kızı, İsmail Gümüş’ün torunu Cansel Gümüş, haftasonu düzenlenen muhteşem düğün merasimi ile dünya evine girdi.


Taşköprü Belediyesi Açık Hava Düğün Salonu’nda Ebru Çiçekevi ve Organizasyon’un ev sahipliğinde gerçekleşen düğün merasiminde çiftin nikahını Taşköprü Belediyesi Nikah Memuru Barış Balcı kıyarken, nikah şahitliklerini ise Taşköprü Kaymakamı Bekir Özen, Taşköprü Belediye Başkan Yardımcısı Harun Yalçın, Av. Oğuzhan Yazımcı, KASDER Bahçelievler Şube Başkanı Cem Ulaşan ve Taşköprü Belediyesi Kültür Müdürü Mehmet Tuğcu yaptı.


Havai fişek gösterinin renk kattığı düğün törenine ayrıca CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı, Hanönü Belediye Başkanı Serkan Uçar, Taşköprü İlçe Jandarma Komutanı Yasin Bulut, İlçe Emniyet Müdürü Faruk Velioğlu, Taşköprü İl Genel Meclisi Üyesi Hüsnü Yılmaz, Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Saim Çakmak, MHP Taşköprü İlçe Başkanı Rıdvan Uçar, CHP Taşköprü İlçe Başkanı Özkan Keskin, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Mehmet Ali Topcu, Taşköprü Çevre Köyleri Dernek Başkanı Osman Erkek, Kastamonu Gazeteciler Derneği Başkanı İzzet Sarı ve dernek yönetimi, daire amirleri, STK temsilcileri ve her iki ailenin çok sayıda yakını katıldı.

Gazeteci arkadaşımız Hamza Sefa Yılmaz ve Cansel (Gümüş) Yılmaz çiftini tebrik ediyor, bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.



Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum