Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu, Gazi'deki kutlamadan çok memnun! 'Yeniden'  
Kastamonu Valiliği tarafından alınan karar doğrultusunda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Gazi Stadı'nda kutlandı. Vatandaşlar yeniden statta bayram coşkusunu yaşadıkları için büyük sevinç içinde olduklarını kaydetti.
Kastamonu’da acı olay!.. Görev başında kalbine yenildi
GMG Kastamonuspor Kulüp Başkanı Cengiz Aygün, İsmail Dikmenli Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında zorlu Amedspor karşılaşmasını ve yaşanan süreci değerlendirdi.
Cengiz Aygün: ‘Ben bu şehre bir söz verdim’
GMG Kastamonuspor Kulüp Başkanı Cengiz Aygün, İsmail Dikmenli Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında zorlu Amedspor karşılaşmasını ve yaşanan süreci değerlendirdi.
Kastamonu'nun Azeri gelininin azimli hikayesi!
TRT1'in sevilen programı Alişan ile Hayata Gülümse programında Kastamonu'nun yöresel lezzetleri yer aldı. Programa Kastamonu'nun Azeri gelini Nezaket Aliyeva da katıldı. Aşçı olan Kastamonu'nun gelini Nezaket Aliyeva Türkiye'ye nasıl geldiğini anlattı. Aliyeva, bulaşıkçı olarak başladığı yerde şimdi aşçı olarak meslek hayatına devam ediyor.
Fenerbahçe kararını verdi!.. Ligden çekilecek mi?
Trabzonspor ile oynanan Süper Lig maçında yaşanan olayların ardından olağanüstü genel kurula gitme kararı alan Fenerbahçe, "Futbol A takımının Süper Lig'den çekilmesi dahil alınacak aksiyonların değerlendirilmesi." gündemiyle toplandı.
“Tahsin Babaş soymuş Yüksel Aydın göz yummuş”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) PM Üyesi Hikmet Erbilgin, Beyçelebi Mahallesi’nde düzenlenen mahalle buluşmasında hem Tahsin Babaş, hem de Yüksel Aydın’la ilgili sert açıklamalarda bulundu.
Kastamonu’nun komşusunda isyan sesleri!
Karabük basını, 22 Mart tarihli yaygın basından bazı haberlerin linklerini paylaşarak şehrin yöneticilerine isyan etti. Son 4 gündür ülke gündemine oturan ve “Karabük olayı” olarak adlandırılan hadise, Karabük halkını zan altında bırakarak isyan ettirdi.
Boris Volfman: “Nohut İhracatında Toparlanma Devam Ediyor”
Pandemi öncesinde yüksek ihracat getirisine sahip nohutta son birkaç yıldır yaşanan düşüş tersine dönmeye başladı. Dünyanın en büyük nohut üreticilerinden biri olan Türkiye 2022 yılında dünyanın çeşitli ülkelerine 60 milyon dolarlık nohut ihracatı gerçekleştirirken bu rakam 2023 sonu itibariyle 86 milyon dolara yükselerek ciddi mi artış gösterdi.
Tanıtım seferine çıkan Karaelmas Ekspresi KOMŞUYA geldi
Tanıtım turuna çıkan Türkiye'nin yeni turistik treni Karaelmas Ekspresi, Karabük'e ulaştı.
KSK evinde devirdi; rakipler korktu!
TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren GMG Kastamonuspor, ‘puan fırsatı’ olan Sarıyerspor’u Gazi Stadı’nda ağırladı. Temsilcimiz, evinde Sarıyerspor’u 1-0 mağlup ederek 58 puanla Grup’un ikinci sırasında yerini aldı.
Kaza yapan otobüste üç de Kastamonulu vardı
Kastamonu’da sabah saatlerinde meydana gelen otobüs kazasında 6 kişi hayatını kaybederken; 33 kişi de yaralanmıştı. Kazada yaralananların üçünün Kastamonulu olduğu öğrenildi.
Feci kazada ölenlerin kimlikleri belli oldu
İstanbul’dan Sinop’un Ayancık ilçesine sefer yaptığı sırada yoldan çıkarak tarlaya devrilen yolcu otobüsündeki ölenlerin ve yaralıların kimlikleri belli oldu.
Kastamonu'da otobüs kazası: 6 ölü, 33 yaralı
Kastamonu-Taşköprü yolunda meydana gelen otobüs kazasından ilk belirlemelere göre 6 kişi hayatını kaybetti, 33 kişi yaralandı.
MHP’nin Daday adayı belli oldu
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 55 ilçenin daha belediye başkan adayını açıkladı. Buna göre Kastamonu Daday Belediye Başkan adayı Necmettin Pirci oldu.
İlçe belediyesinden rekor maaş zammı
Kastamonu'nun İnebolu Belediyesi'nde işçilere rekor bir maaş zammı uygulandı. İnebolu Belediyesi ile Belediye-İş Sendikası ve Hak-İş Sendikası arasında imzalanan ek protokol ile daimi işçi ve Belediye Şirket işçilerinin maaşlarına yüzde 99.10 artış yapıldı.
İl Başkanı Ünlü; 'Koltuğa oturtana kadar, çalışacağız...'
AK Parti İl Başkanlığı'nda düzenlenen basın toplantısında konuşan AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü, aday adayı olan adayların isimlerini teker teker sayarak teşekkür etti. Ünlü açıklamasında; "Bundan sonra AK Parti ailesine, hepimize düşen tek görev var. Tahsin Babaş Başkanımızı Belediye Başkanı koltuğuna oturtana kadar gece gündüz demeden yanında olmak" ifadelerine yer verdi.
Türkiye deprem haritası güncellendi! Kastamonu kaçıncı derecede?
Yenilenmiş diri fay hattı haritası MTA tarafından paylaşıldı. Diri fay hatları ve riskli bölgelere ilişkin araştırmalar yurt genelinde gerçekleşen peş peşe depremler sonrasında sarsıntı endişesi ile yoğunlaştı. Türkiye'de 45 ilde 5,5 ve üzeri deprem üretebilecek 485 diri fay bulunuyor. İşte Türkiye'de deprem riski olan iller ve ilçeler.
Eski İl Başkanı aday adayı!
Önceki dönem AK Parti'ye Kastamonu İl Başkanı Ahmet Keskin AK Parti Kastamonu il başkanlığı binasında basın ile bir araya gelerek aday adaylarını açıkladı.
Kastamonu'nun 'Atatürk'ü gören' gözleri...
Atatürk'ün 1925 yılında Kastamonu'ya gelişinde Atatürk'ü gören 105 yaşındaki Huriye Kastamonulu o günleri anlattı. Atatürk'ün gözlerini gördüğünde öğretmenine 'Bak Atatürk'ün de gözleri benimkilere benziyor' diyen Kastamonulu, Atatürk hakkında konuşurken, gözleri hem yaşla doldu hem de parladı.
Kastamonu taraftarına stat yetmedi!
GMG Kastamonuspor'a yoğun ilgi...
"Buna acil çözüm getirilmesi gerekiyor"
İzmir Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları Derneği, ülkemizin engin sanatına değer katan ve yok olmakla karşı karşıya kalan mesleklerin nesillerce aktarılabilmesi adına harekete geçti.
‘Beni KSK’dan ve Cengiz Aygün’den ayıracak para icat edilmedi’
GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Levent Eriş, kendisine gelen tekliflere net yanıt verdi