Arama
Arama Sonuçları
AKED’den Kastamonulu kadınlara çağrı
AKED Başkanı Suzan Avanoğlu, 13 Mayıs Pazartesi günü Belediye Konferans Salonunda saat 09.00’da başlayacak ve öğlene kadar sürecek olan eğitimlere ilgi duyan tüm Kastamonulu kadınları davet etti.
Kastamonu Teknokent’in Olağan Genel Kurul toplantısı gerçekleştirildi
Kastamonu Teknokent’in 2023 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı, Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal’ın başkanlığında gerçekleştirildi.
Beşiroğlu Pide Kebap Salonu, Kastamonu'nun damak zevkine hitap ediyor...
Beşiroğlu Pide Kebap Döner salonu, Kastamonu'da lezzetiyle fark yaratmaya devam ediyor. 16 yaşından bu yana bu sektörü bildiğini ve içerisinde olduğunu belirten Beşiroğlu Pide Kebap Döner salonunun sahibi Erkan Beşiroğlu, kullandığı et ve sebzeleri de günlük olarak temin ediyor. Ustalıkla ürettiği ürünlerle, Kastamonuluların damak zevkine hitap eden Erkan Beşiroğlu, Karabük Safranbolu'da bayi açmayı hedefliyor.
Tuvalette yatıp Ferrari’de uyanmak! İşte Hüseyin Özer’in başarı hikayesi
İstenmeyen çocuktu, evlatlıktan reddedildi, yanaşma olarak verildi, kardeşi tarafından zehirlenmeye çalışıldı, kalacak yeri olmadığı için umumi tuvalette yatıp kalktı.
Kastamonu AKED, 2 projeyle geliyor
AKED'in (Akademi Kültür Eğitim Derneği), bu yıl da biri yetişkin eğitimi alanında diğeri ise spor alanında iki Erasmus projesi kabul edildi.
TÜBİTAK destek limitleri iki katına çıktı
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, TÜBİTAK Teknoloji ve Yenilik Destek Programları Başkanlığı (TEYDEB) tarafından yürütülen destek programları üst limitlerinin artırıldığını açıkladı.
Rıza Kandemir: İnşaat Sektörünün Lideri ve Girişimci İş Adamı
Rıza Kandemir adı günden güne daha popüler bir hale geliyor.
SPK KPSS’yle alım yapıyor! İşte başvuru şartları
Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Ankara Merkez ve/veya İstanbul Temsilciliğinde görevlendirilmek üzere 3 farklı kadroda memur alımı yapacak. Başvuru yapacak adayların 2023 yılı KPSS puanına sahip olmaları gerekmektedir.
Asgari ücrette yeni vergi indirimleri geliyor
Asgari ücrete kadar olan kazançların vergi dışı bırakılmasının ardından ücretten alınan vergilerde de indirim geliyor.
Kastamonu Entegre’den gençlere gelişim ve kariyer fırsatı
Kastamonu Entegre, kurum içi girişimcilik deneyimlerini gençlerin yaratıcı ve yenilikçi fikirleriyle buluşturuyor.
Ekonomide üç yıllık yol haritası…
Ekonomide üç yıllık yol haritasının detayları netleşmeye başladı.
Kadına Yönelik Girişimcilik ve Markalaşma eğitimi düzenlendi
Daday’da, Kastamonu Üniversitesi (K.Ü.) Ormancılık ve Tabiat Turizmi Koordinatörlüğünde, Kastamonu Teknokent ve Daday Nafi ve Ümit Çeri Meslek Yüksekokulu (MYO) iş birlikleri ile Kadına Yönelik Girişimcilik ve Markalaşma Eğitimi düzenlendi.
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy kimdir? kaç yaşında? nerede okudu?
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy kimdir? kaç yaşında? nerede okudu? soruların cevapları haberimizde
Üniversitede uluslararası turizm buluşması
AB Erasmus+ Programı Yetişkin Eğitiminde İşbirliği Ortaklıları kapsamında Kastamonu Üniversitesi (KÜ) Turizm Fakültesi tarafından yürütülen “Ev Pansiyonculuğu Eğitim Modülü ile Sürdürülebilir Kırsal Kalkınmayı Destekleme ve Dijital Avrasya Yemek Kitabı Geliştirme” adlı projenin açılış toplantısı KÜ Merkez Kütüphanesi Cemil Meriç Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.
İstanbul Dijital Sanat Festivali 2 Haziran'da başlıyor
Bu yıl üçüncüsü düzenlenen İstanbul Dijital Sanat Festivali (IDAF), 2 Haziran’da Atatürk Kültür Merkezi’nde başlıyor.
İŞKUR’a başvurular başladı
Türkiye Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR), engelliler ile eski hükümlülerin kendi işini kurmaları, engellilerin mesleki eğitim ve rehabilitasyonu, işe ve işyerine uyumlarının sağlanması, destek teknolojileri ve korumalı işyeri projeleri ile diğer projeler aracılığıyla istihdama yardımcı olacak projelere destek verecek.
Üniversiteden halka turizm eğitimi
Kastamonu Üniversitesi Turizm Fakültesi tarafından "Yerel Halkın Turizm Bilincinin Geliştirilmesi ve Girişimcilik Kapasitesinin Artırılması Projesi" başlatıldı. Hazırlanan proje çerçevesinde Kastamonu ve ilçelerinden gönüllülere turizm konusunda eğitimler veriliyor.
‘Kastamonu, yurt dışından hasta çeken bir il olacak’
AK Parti Kastamonu Teşkilatı seçim çalışmalarına start verdi. İl Başkanlığı'nda düzenlenen basın toplantısında konuşan 2’nci sıra Milletvekili Adayı; çalışmalarında belirlediği altı konu başlığını kamuoyuyla paylaştı.
"Sefer bizden, zafer Allah'tan"
AK Parti Kastamonu Teşkilatı seçim çalışmalarına start verdi. İl Başkanlığı'nda düzenlenen basın toplantısında konuşan İl Başkanı Doğan Ünlü; "Kastamonu'muzun için 3 vekille güçlü temsiliyet diyoruz. Kastamonu 3-0'a yürümeye hazır ve buradan başlıyoruz. Sefer bizden zafer Allah'tan biz bu zillet ittifakına da gereken dersi vereceğiz" dedi.
kastamonuentegre.com yenilendi
Kastamonu Entegre, kurumsal web sitesini yeniledi. Modern ve yenilikçi tasarımıyla kullanıcı dostu bir deneyim sunan kastamonuentegre.com, sanal gerçeklik uygulaması “Sen Tasarla” ve bölge bazlı dil seçenekleriyle sektörde yeni bir sayfa açıyor.
26 girişim fikri desteğe hak kazandı
Kastamonu Üniversitesi (KÜ) Ormancılık ve Tabiat Turizmi İhtisaslaşma Koordinatörlüğü'nün desteğiyle Kastamonu Teknokent bünyesinde faaliyet gösteren Teknokent Akademi ve Girişim Vadisi Kuluçka Merkezi Ofisi tarafından yürütülen "İhtisas Odaklı Girişimcilik Ekosistemi Oluşturma Projesi" başarıyla tamamlandı.
40 öğrenci temel girişimcilik dersi aldı
KUZKA’NIN TEKNİK DESTEK PROGRAMI DADAY’DA TAMAMLANDI
E-Ticaret Eğitimi Tamamlandı
TR82 Bölgesi’nde genç girişimciliğinin ve mesleki ve teknik eğitimin geliştirilmesine yönelik Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) tarafından uygulanan teknik destek programı ile Kastamonu Teknokent’te faaliyet gösteren firmalara e-ticaret eğitimi verildi.
Kastamonu halkı, turizmi öğreniyor
Kastamonu Üniversitesi (KÜ) Turizm Fakültesi tarafından yerel halkı turizm konusunda bilinçlendirmek amacıyla başlatılan "Yerel Halkın Turizm Bilincinin Geliştirilmesi ve Girişimcilik Kapasitesinin Artırılması" Projesi devam ediyor. Ağustos ayında başlatılan proje kapsamında, bugüne kadar toplamda 75 kursiyere eğitim verildi. Vatandaşlara turizm bilincini kazandırmayı amaçladığını belirten proje yürütücüsü Kastamonu Üniversitesi Turizm Fakültesi Turizm İşletmeciliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Burhan Sevim, proje hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Sevim, açıklamasında kursun 5 gün boyunca devam ettiğini ve 10 ayrı ders verildiğini açıkladı. Kursun ücretsiz olarak verildiğini vurgulayan Doç. Dr. Sevim, Ramazan Bayramı dönüşünde bir kurs daha verileceğini, kurs almak isteyenleri beklediklerini kaydetti.
‘Şahlanış dönemini hep birlikte başlatacağız’
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kastamonu Şubesi’nin gençlik yapılanması Genç MÜSİAD’ın 2’nci genel kurulu, Kastamonu Üniversitesi Teknokent Salonu’nda gerçekleştirildi. Genç MÜSİAD Başkanı Oğuz Küçükkapucu, görevi Onur Özcan’a devretti.
Millet İttifakı, yol haritasını belirledi
Sağlıktan eğitime, yargıdan dış politikaya 2 binin üzerinde maddenin yer aldığı Millet İttifakı’nın ‘Ortak Mutabakat Metni’ açıklandı. Muhalefet liderleri, metni törenle imzaladı.