Kadına Yönelik Girişimcilik ve Markalaşma eğitimi düzenlendi;

Kadına Yönelik Girişimcilik ve Markalaşma eğitimi düzenlendi

Daday’da, Kastamonu Üniversitesi (K.Ü.) Ormancılık ve Tabiat Turizmi Koordinatörlüğünde, Kastamonu Teknokent ve Daday Nafi ve Ümit Çeri Meslek Yüksekokulu (MYO) iş birlikleri ile Kadına Yönelik Girişimcilik ve Markalaşma Eğitimi düzenlendi....

K.Ü’nin ihtisaslaşma misyonu kapsamında şehirle bütünleşen, şehrin sosyal ve ekonomik kalkınmasına destek olan bu tür projelere önem verdiğini belirten Ümit Çeri MYO Müdürü Doç. Dr. Burhan Sevim; “Kalkınmanın yerelden başladığını ve bunun en önemli aktörünün de kadınlar olduğunu görülmektedir. Daday’ın kalkınması ve çok daha ileri gitmesi için bu tür etkinliklere devam edileceğiz” dedi.

Gerçekleşen eğitimde, Girişim Vadisi Kuluçka Merkezi Koordinatörü Öğr. Gör. Berkan Güngör, kadın girişimciliğinin önemi, kooperatifleşme ve kadın girişimciliğine yönelik sağlanan teşvikler üzerine bilgilendirmelerde bulundu. Ardından Patent Destek Ofisi Koordinatörü Öğr. Gör. Mehmet Fırat Olgun katılımcılara patent, coğrafi işaret ve markalaşma konularında bilgi verdi.Sunumların ardından Doç. Dr. Sevim’in akademisyenlere teşekkür belgelerini, eğitime katılanlara da katılım belgelerini takdim etmesiyle program sona erdi. (İSTAMONU)

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum