AKED’den Kastamonulu kadınlara çağrı;

AKED’den Kastamonulu kadınlara çağrı

AKED Başkanı Suzan Avanoğlu, 13 Mayıs Pazartesi günü Belediye Konferans Salonunda saat 09.00’da başlayacak ve öğlene kadar sürecek olan eğitimlere ilgi duyan tüm Kastamonulu kadınları davet etti....

Akademi Kültür ve Eğitim Derneği (AKED) tarafından yazılarak kabul edilen; Almanya koordinatörlüğünde, Polonya-Türkiye ortaklığında yürütülen "Avrupa Dijital Kırsal Girişimci Kadınlar Erasmus + Yetişkin Eğitimi Projesi" kapsamında 13 Mayıs Pazartesi günü saat 09.00'da Kastamonu Belediyesi Konferans Salonunda "Organik Tarım" ve "Girişimcilik ve Online Pazarlama" konularında yerel eğitimler gerçekleştirilecek.

Konuyla ilgili açıklama yaparak ilgilileri eğitimlere davet eden AKED Başkanı Suzan Avanoğlu, projenin hedef kitlesi olan kırsal kesimde yasayan kadınlara "Organik Tarım" eğitiminin eğitimci Fatıma Yılmaz Aydın tarafından, "Girişimcilik ve Online Pazarlama" eğitimlerinin de Prof. Dr. Tolga Ulusoy tarafından verileceğini belirtti. Avanoğlu, 13 Mayıs Pazartesi günü Belediye Konferans Salonunda saat 09.00’da başlayacak ve öğlene kadar sürecek olan eğitimlere ilgi duyan tüm Kastamonulu kadınları davet etti.

Kaynak: haber merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum