E-Ticaret Eğitimi Tamamlandı;

E-Ticaret Eğitimi Tamamlandı

TR82 Bölgesi’nde genç girişimciliğinin ve mesleki ve teknik eğitimin geliştirilmesine yönelik Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) tarafından uygulanan teknik destek programı ile Kastamonu Teknokent’te faaliyet gösteren firmalara e-ticaret eğitimi verildi....

KUZKA tarafından 27 Mayıs 2022 tarihinde ilan edilen Mesleki Eğitimde Kapasite Geliştirme Teknik Destek Programı kapsamında desteklenmeye hak kazanan “E-Ticaret Odağında Kurumsal Kapasitenin ve Gençlerde Girişimcilik Yetkinliklerinin Geliştirilmesi” projesinin uygulaması sona erdi. Kastamonu Üniversitesi tarafından hazırlanan projeye KUZKA tarafından sağlanan destekle üniversitedeki akademisyenlere, öğrencilere ve Teknokent bünyesinde faaliyet gösteren firmalara Kastamonu Teknokent ev sahipliğinde 48 saatlik e-ticaret eğitimi verildi.

PROGRAM KAPSAMINDA TOPLAM 6 GÜNDE 25 KİŞİ EĞİTİMLERDEN FAYDALANDI

Kadınların ve Gençlerin İşgücü Potansiyelinin Geliştirilmesi Sonuç Odaklı Programının “Genç girişimciliğinin ve mesleki ve teknik eğitimin geliştirilmesine yönelik Genç İstihdamı Teması kapsamında desteklenen e-ticaret eğitiminden 25 kişi yararlandı.  Kastamonu Teknokent ev sahipliğinde A’dan Z’ye E-Ticaret Eğitimi adıyla gerçekleştirilen 6 günlük eğitime üniversitenin muhtelif birimlerinden öğrenci ve akademisyenler ile Teknokent’te faaliyet gösteren firma temsilcileri katılım sağladı.

KUZKA destekli eğitim kapsamında katılımcılara e-ticarete giriş, e-ticaret sınıflandırması, e-ticaret sitesinin kurulması, e-ticaret yazılımları, pazar yerleri, sosyal medya platformları, dijital pazarlama ve reklam yönetimi, mikro ihracat, e-ticaret hukuku, dijital dönüşüm ve e-dönüşüm konularında bilgiler verildi. Uygulama örneklerinin ve güncel gelişmelerin de yer aldığı eğitimin son gününde grup çalışmaları ve sunumlar gerçekleştirdi.

Eğitim düzenlenen sertifika töreni ile katılımcılara katılım belgelerinin takdim edilmesiyle sona erdi.

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum