Beşiroğlu Pide Kebap Salonu, Kastamonu'nun damak zevkine hitap ediyor...;

Beşiroğlu Pide Kebap Salonu, Kastamonu'nun damak zevkine hitap ediyor...

Beşiroğlu Pide Kebap Döner salonu, Kastamonu'da lezzetiyle fark yaratmaya devam ediyor. 16 yaşından bu yana bu sektörü bildiğini ve içerisinde olduğunu belirten Beşiroğlu Pide Kebap Döner salonunun sahibi Erkan Beşiroğlu, kullandığı et ve sebzeleri de günlük olarak temin ediyor. Ustalıkla ürettiği ürünlerle, Kastamonuluların damak zevkine hitap eden Erkan Beşiroğlu, Karabük Safranbolu'da bayi açmayı hedefliyor....

"TİCARET YAPMA KARARI ALDIM VE KASTAMONU'YA YERLEŞTİM"

Beşiroğlu Pide Kebap Döner salonunun sahibi Erkan Beşiroğlu, kendini tanıtarak başladığı açıklamasında şunları söyledi; "Kastamonu'nun Kapaklı Köyünde dünyaya geldim. Daday Selalmaz Köyünde İlköğretim Okulunda eğitime başladım. Eğitimime, Taşköprü Anadolu Lisesi'nde devam ettim. Yurt problemi dolayısıyla Kuzeykent'te eğitimimi sürdürdüm. Lise öğrenimimi gerçekleştirdikten sonra Karabük Üniversitesi Çevre Mühendisliği 3'ncü sınıfa kadar okudum. Daha sonrasında Kastamonu'da ticaret yapma kararı aldım ve Kastamonu'ya yerleştim."

"16 YAŞIMDAN BERİ BU SEKTÖRÜN İÇERİSİNDEYİM"

Beşiroğlu, 16 yaşından beri sektör içerisinde yer aldığını dile getirerek;  "2009 yılında amcamın  kurduğu işletmede, yaz tatillerinde çalışma başladım kendi çabam ve gayretimle bu işi öğrendim. 16 yaşımdan bu yana işin içerisindeyim. O yüzden yaptığım işin yabancısı değilim. İşi bilerek başladım.  2016 yılında Beşiroğlu Pide Döner Kebap Salonu işletmemizi kurduk.  Bu süre içerisinde KOSGEB girişimcilik belgesi aldım. Yaklaşık maliyetimiz üçte birini KOSGEB'den alarak iş merkezinde faaliyete başladık."


"HEDEFİMİZ KARABÜK SAFRANBOLU'DA BİR BAYİMİZİ AÇMAK"

Pandemi döneminde iş verimliliğinin düştüğü için caddeye taşınma kararı aldıklarını belirten Beşiroğlu;  "2020 yılında Kamil Demircioğlu caddesi  Fatih Yapı Kooperatifi No1/C Kastamonu   adresine taşındık. Babam bu işletmeyi arabasını satarak kurdu. Aile işletmesi olarak faaliyet yapıyoruz. Hedefimiz inşallah bu lezzeti Karabük Safranbolu'da bayi açmak. İnşallah en kısa zamanda bu hedefimizi de gerçekleştirmeyi amaçlıyoruz.

"LEZZETİMİZ KULLANDIĞIMIZ ÜRÜNLERİN TAZELİĞİNDE SAKLI"

Et ve sebzelerin günlük temin edildiğini ve taze ürün kullandıklarını dile getiren Beşiroğlu; "İşletmemizde ayrıca temizlik günümüz var. Biz temizliğe çok önem veriyoruz. Bu temizlik gününde  salonumuzun her yeri titizlikle temizleniyor.  Kullandığımız eti, büyük bir özenle günü gününe temin etmekteyiz. Kullandığımız  sebzeler taze ve günlük  sebzeler. Lezzetimiz de kullandığımız ürünlerin tazeliğinde saklı" dedi. 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum