Arama
Arama Sonuçları
Ölü sayısı 29’a yükseldi!.. Faciada ağır bilanço
İstanbul Valiliği, Beşiktaş'ta bir eğlence merkezinde çıkan yangında ölenlerin sayısının 29'a yükseldiğini, 1 yaralının tedavisinin devam ettiğini bildirdi.
66 yıllık firma iflas etti!
Türkiye’nin dört bir yanında satılan ve raflarda alışık olduğumuz 66 yıllık Türk firma iflas etti.
KAL-DER’den ‘ucuz et’ başarısı…
KAL-DER’in açıklamasının ardından Et ve Süt Kurumunun et ürünlerinin Tarım Kredi Marketlerinde uygun fiyata satılması kararı alındı.
Cumhur İttifakı'nın ilçe başkanları arasında aday krizi
MHP Taşköprü İlçe Başkanı Rıdvan Uçar ile AK Parti Taşköprü İlçe Başkanı Hüseyin Erol arasında aday krizi yaşandı.
Celal Şengör açıkladı: Kaçış yok! Türkiye o ülke ile birleşecek...
Yer bilimci Celal Şengör, katıldığı bir Youtube kanalında yaptığı açıklamalarla herkesi meraklandırdı. Dünyada büyük değişimler yaşanacağını belirten Şengör, kaçışın olmadığını ifade etti. Şengör, Türkiye ile bir ülkenin birleşeceğini açıkladı.
Enes Ege Aygün; ‘Hayalimi yaşıyorum’
GMG Kastamonuspor Onursal Başkanı Cengiz Aygün, Teknik Direktör Levent Eriş ve Enes Ege Aygün; Transfer Merkezi Youtube kanalında canlı yayın konuğu oldu.
Suudi yetkililerden gece yarısı açıklama
Kırmızı çizgilerimizi pazarlık konusu yapmaya kalkan Suudiler'in bu tavrı sonrası hem Galatasaray hem de Fenerbahçe Riyad'da oynanması planlanan Süper Kupa maçına çıkmayı reddederken, maçın organizatörü olan ve Suudi Arabistan Devleti destekli turizm şirketi Riyadh Season gece yarısı bir açıklama yaptı.
Fenerbahçe Galatasaray maçına ‘İstiklal Marşı’ yasağı!
Suudi Arabistan’da oynanacak olan Fenerbahçe Galatasaray Süper Kupa finali öncesinde kriz çıktı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Atatürk pankartına otoritelerin izin vermediğini bildirdi. Galatasaray Genel Sekreteri Eray Yazgan, "İstiklal Marşımızın okunmaması halinde maça çıkmayacağız" açıklamasını yaptı.
Erbilgin; ‘Sayıştay raporu Vidinlioğlu'na 'kenara çekil' diyor’
CHP Parti Meclis Üyesi Hikmet Erbilgin, partisinin Kastamonu İl Başkanlığı'nda, Kastamonu Belediyesi'nin 2022 Sayıştay Raporu üzerinden, Belediye Başkanı R. Galip Vidinlioğlu'nu eleştirdi.
Sayıştay’ın ‘Kastamonu Belediyesi’ raporu yayınlandı
Sayıştay Başkanlığı tarafından her yıl düzenli olarak denetlenen Kastamonu Belediyesi’nin 2022 raporu yayınlandı.
"Çamur siyasetine varan açıklamalarınız kabul edilemez"
AK Parti Kastamonu Merkez İlçe Başkanı Akif Güzel, Memleket Partisi Merkez İlçe Başkanı Ayten Urganioğlu'nun AK Parti Kastamonu Milletvekili Serap Ekmekci'yi haksız şekilde eleştirdiğini dile getirdi. Güzel açıklamasında; "Haksız ithamlarda bulunarak Milletvekillerimize yaptığınız amaçsız ancak çamur siyasetine varan açıklamalarınız kabul edilemez. Masa başında oturarak bugün nasıl bir çamur atarım diye düşünmekten öte..."
Kastamonu, Filistin için hem yürüdü hem haykırdı
Filistin'de yaşanan vahşet sebebiyle Kastamonu'da 'Özgür Filistin Yürüyüşü' düzenlendi. Yürüyüşe, AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, siyasi parti ve STK temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Adeta insan seline dönen büyük kalabalık, ‘Filistin için özgürlük, kahrolsun terörist İsrail’ sloganları attı.
Suriye'den Türkiye'ye şehit ateşi düştü: "Görevini çok seviyordu"
İzmir Özel Harekat Şube Müdürlüğünde görevliyken geçici olarak Suriye Görev Gücünde görevlendirilen polis memuru Hüseyin Şimşek, teröristler tarafından açılan ateş sonucu kaldırıldığı hastanede şehit düştü. Şehidin İzmir'deki evine bayrak asılırken, evin önünde taziye çadırı kuruldu.
Son dakika! Ek tercih sonuçları açıklandı
2023-YKS ek tercih sonuçları açıklandı. Adaylar, ek yerleştirme sonuçlarına https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ve şifreleriyle erişebilecek.
Kastamonu Arkeoloji Müzesi
Kastamonu kent merkezinde yer alan müze binasının planını Mimar Kemaleddin Bey çizmiştir ve 1917 yılında İttihat ve Terakki Kulübü olarak yapılmıştır.
Emekliye ek zam olacak mı? Emekliye ek zam ne zaman?
Emeklilere yapılan zammın ardından beklentileri karşılanmayan milyonlarca emekli haftalardır ek zam bekliyor. Bu hususta çeşitli girişimlerde bulunan emeklilere sevindiren haber Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan geldi. Emekliler şimdi bu kapsamda son gelişmeleri öğrenmek istiyor. Peki, emekliye ek zam ne zaman? Emekliye ek zam olacak mı?
Masabaşı oyunları çok erken başladı!
Fethiyespor, 1-0 yenildiği Kastamonuspor maçı için TFF’den ‘hükmen galibiyet’ talep etti
Erdoğan'dan kira ve konut açıklaması
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da düzenlenen Deprem Gerçeği ve Kentsel Dönüşüm Şurası programında konuştu. Erdoğan, deprem yasasının meclise geleceğini belirterek, kira ve konut fiyatlarındaki artışa ilişkin açıklama yaptı.
AK Partili Erol'dan Çatal'a tepki; "Yapılan suçlama yanlışın üzerini kapatma çabasıdır"
AK Parti Taşköprü İlçe Başkanı Hüseyin Erol , Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal'ın torpil iddialarına verdiği yanıtta kendisine yönelik yaptığı eleştirilere tepki gösterdi. Taşköprü İlçe Başkanı Erol açıklamasında; "Bu şekilde yapılan suçlama yanlışın üzerini kapatma çabasından başka bir şey değildir. Tekrar söylüyorum bu alımlarda hiç bir bilgimiz yoktur. Yapılan açıklama karalama siyaseti yapmak için yapılmamıştır" dedi.
Emekliye dev zam müjdesi!
İşte kalem kalem yeni maaş tablosu...
Kastamonu'dan Ankara'ya yürüdüler: Yarın Anıtkabir'deler
Kastamonu'nun İnebolu ilçesinden başlayan ve Ankara Anıtkabir'de sonlandırılacak olan İstiklal Yolu Zafer Yürüyüşü, 14'ncü gününde devam ediyor. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, bugün saat 15.00'te Akyurt Şehitler Anıtı önünde gazetecilere açıklamalarda bulunacak.
Müjde verildi! Faizsiz 150 bin TL evlilik kredisi
Yeni evlenecek çiftlere 150 bin TL evlilik kredisi verileceği seçim propagandası olarak duyurulmuştu. Evlilik kredisi başvurularının ayrıntıları, düğün planı olan gençlerce merak edilirken Cumhurbaşkanı Erdoğan, 5 Eylül tarihli kabine toplantısı ardından yaptığı açıklamada; "Evlenecek gençlerimize uygun fiyatlı kredi gündemimizde." ifadelerini kullandı. Peki evlilik kredisi ne zaman verilecek?
“Bu, AKP açısından bir zübük siyasetidir”
Kastamonu Belediyesi'nin kredi talebini doğru bulmadığını ifade eden CHP İl Başkanı Hikmet Erbilgin borçlanma talebi üzerinden ret oyu veren AK Parti’ye yüklendi. Erbilgin açıklamasında; "Bu AKP açısından bir zübük siyasetidir. Rantın ortağı olanlar, çıkar siyaseti yürütenler, yerel seçimler kapımıza dayanmışken, yeniden milleti aldatmak üzere mecliste vetoyu verdiler" dedi. Erbilgin konuşmasında kredi talebine evet oyu veren İYİ Parti Belediye Meclis Üyelerini de eleştirdi. Başkan Vidinlioğlu’nun kayığına binmekle itham eden Erbilgin en kısa zamanda İYİ Parti İl Başkanı Faruk Ataşalar’ın kamuoyuna açıklama yapması gerektiğini söyledi.
Bakan Tekin tarih verdi! Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak? Öğretmen atamaları hakkında detaylar
Atama bekleyen öğretmen adayları tarafından, öğretmen atamalarının ne zaman yapılacağı merak ediliyor. Öğretmen atamalarının ne zaman yapılacağı, atama bekleyen yüzlerce öğretmen adayı tarafından sorgulanıyor. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, atama bekleyen öğretmen adaylarına müjdeli haberi verdi ve yeni öğretmen ataması tarihlerini duyurdu. Peki, öğretmen atamaları ne zaman yapılacak?
Yeni öğretmen ataması ne zaman? Bakan Tekin öğretmen atamasıyla ilgili müjdeyi verdi
Öğretmen atamasının ne zaman yapılacağı, atama bekleyen binlerce kişi tarafından sorgulanmaya başladı. Gündeme dair açıklamalarda bulunan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, yeni öğretmen atamasıyla ilgili müjdeli haberi verdi ve yol planını açıkladı. Peki, öğretmen ataması ne zaman yapılacak?
Vergisiz telefon satışı başladı mı? ne zaman başlıyor? vergisiz telefonlardan kimler faydalanabilecek?
Üniversite öğrencileri, vergisiz telefon satışıyla ilgili yeni gelişmeleri merak ediyorlar. Son olarak Bakan Şimşek, konu hakkında açıklamalarda bulunarak çalışmaların devam ettiğini belirtti. Peki, ÖTV'siz telefon satışı ne zaman başlayacak ve hangi kişiler bundan faydalanabilecek?
Memurların Ocakta alacağı toplam zam belli oldu
Memur-Sen, enflasyon tahminlerini göz önüne alarak, memurların yılbaşında alacakları maaşlarla ilgili bir tablo hazırladı.
Bakan açıkladı! ÖTV ve KDV’siz vergisiz telefon şartları neler, nasıl alınır, fiyatları ne kadar?
Vergisiz telefon markalar ve modeller son dakika bilgiler Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu tarafından geldi. Açıklamada hangi modellerin dahil olup olmadığını dile getirirken, aylık 10 GB bedava internetin öğrencilere verileceğini dile getirdi. Ayrıca açıköğretim öğrencilerinin de yararlanacağını belirtti. Bu noktada vergisiz telefon şartları neler, nasıl alınır soruları yanıta arıyor. 7 milyon öğrencinin yararlanacağı ÖTV ve KDV'siz cep telefonu yardımının yakında başlaması bekleniyor. Peki, vergisiz telefon fiyatları ne kadar, şartları belli mi? Vergisiz telefon ne zaman başlayacak? İşte konu hakkında detaylar