AK Partili Erol'dan Çatal'a tepki; "Yapılan suçlama yanlışın üzerini kapatma çabasıdır";

AK Partili Erol'dan Çatal'a tepki; "Yapılan suçlama yanlışın üzerini kapatma çabasıdır"

AK Parti Taşköprü İlçe Başkanı Hüseyin Erol , Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal'ın torpil iddialarına verdiği yanıtta kendisine yönelik yaptığı eleştirilere tepki gösterdi. Taşköprü İlçe Başkanı Erol açıklamasında; "Bu şekilde yapılan suçlama yanlışın üzerini kapatma çabasından başka bir şey değildir. Tekrar söylüyorum bu alımlarda hiç bir bilgimiz yoktur. Yapılan açıklama karalama siyaseti yapmak için yapılmamıştır" dedi....

"BİZE GELEN TEPKİ ÜZERİNE CEVAP VERDİK"

AK Parti Taşköprü İlçe Başkanı Erol açıklamasında; "Geçtiğimiz günlerde Taşköprü Belediyesine yapılan işçi alımı ile ilgili olarak Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal bizlerin CHP rüzgarına kapıldığını ifade etmiştir. Benim sosyal medya üzerinden yaptığım açıklama tarihi ve saati açık olarak bellidir. CHP İlçe Başkanı benden bir gün sonra açıklamada bulunmuştur. Bu şekilde yapılan suçlama yanlışın üzerini kapatma çabasından başka bir şey değildir. İşçi alımları ile ilgili gelen tepkiler yüzünden birilerini ortak etmenize gerek yoktur. Açıklama yapma ihtiyacını ittifak olduğumuzdan dolayı vatandaşlardan bizlere gelen tepkilere cevaben yapmış bulunmaktayız" dedi.

"YAPILAN AÇIKLAMA KARALAMA SİYASETİ YAPMAK İÇİN YAPILMIŞTIR"

Erol açıklamasının devamında;  "Tekrar söylüyorum bu alımlarda hiç bir bilgimiz yoktur. Yapılan açıklama karalama siyaseti yapmak için yapılmamıştır. Bel altı siyasetini kimin yapıp yapmadığını saygıdeğer Taşköprülü halkımız çok iyi bilmektedir.Konuyu Taşköprülü hemşehrilerimizin takdirine bırakıyorum" ifadelerine yer verdi.

Abdullah ÇATAL HÜSEYİN EROL İLE İLGİLİ NE SÖYLEMİŞTİ?

Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal yaptığı açıklamada; “Ne yazık ki Cumhur ittifakı ortağımız AK Parti Taşköprü İlçe Başkanı da CHP rüzgarına kapıldı. Yahu Hüseyin Bey, ben yanlış bir şey yapmış olsam bile bel altı siyaset yapmaman gerekiyor. Gelip de bana, ‘başkan ortalıkta böyle bir dedikodu var, bu işin doğrusu nedir’ diye sordun mu? Ne yazık ki sen de CHP rüzgarına katıldın. Tuttun bana belaltı siyaset yapmaya kalktın" ifadelerine yer vermişti. 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum