Arama
Arama Sonuçları
Afrika, Ortadoğu ve Türkiye'nin iş insanları TRADEF'te bir arada
TRADE’F 2023 Ortadoğu ve Afrika ülkeleri ile Türkiye’de bulunan iş insanlarını bir araya getirdi. Fuar 3 Eylül Pazar günü saat 17.00'ye kadar açık olacak. İstamonu Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Karadeniz; "TRADE’F2023, ülkelerin yeni ticaret kanalları oluşturmak için dünyanın en zengin coğrafyalarından olan Ortadoğu ve Afrika ülkeleri ile Türkiye’de bulunan iş insanlarını bir araya getirdi. Bu fuar Afrika ve Ortadoğu ile ticaretimizin gelişmesine önemli katkılar sağlayacak" dedi.
Kastamonu, Uluslararası fuarda boy gösterdi
İstamonu Fuarcılık tarafından ilki geçen sene Kastamonu’da düzenlenen Türkiye-Orta Doğu ve Afrika Ülkeleri Ticaret Fuarı (TRADE’F2023) bu yıl ikincisi İstanbul’da düzenlendi.
Ticaretin kalbi Bağcılar, TRADEF 2023'te yerini aldı
Bağcılar Belediyesi, İstanbul Fuar Merkezi'nde 31 Ağustos-3 Eylül 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan TRADEF2023'te yerini aldı.
Pınarbaşı Belediyesi'nden 'TRADEF' paylaşımı: "İlçemiz TRADEF'te"
Pınarbaşı Belediyesi, İstamonu Fuarcılık tarafından İstanbul'da düzenlenecek TRADEF 2023 Fuarı'na katılacaklarını açıkladı. Belediye Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada; "İlçemiz TRADEF'te. Tüm dostlarımızı standımıza bekliyoruz" denildi....
Üniversiteler TRADEF’te
Kastamonu, Kayseri, Bartın ve İstanbul Sabahattin Zaim Üniversiteleri de Türkiye-Ortadoğu ve Afrika Ülkeleri Ticaret Fuarı’nda yer alacak.
Çatalzeytin Belediyesi'nden 'TRADEF' paylaşımı: Biz de TRADEF'teyiz
Çatalzeytin Belediyesi, İstamonu Fuarcılık tarafından İstanbul'da düzenlenecek TRADEF 2023 Fuarı'na katılacaklarını açıkladı. Belediye Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada; "Biz de TRADEF'teyiz. Tüm dostlarımızı bekliyoruz" denildi.
Meset, TRADEF2023’ün ana sponsoru oldu
Meset Yapı ve Meset Mimarlık 31 Ağustos -3 Eylül tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan TRADEF2023’e ana sponsor oldu.
TRADEF, yüzde 85 doluluğa ulaştı
TRADEF2023, 31 Ağustos- 3 Eylül 2023 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi 3. Hol’de kapılarını ziyaretçilerine açacak.
2. TRADEF için yoğun mesai…
İstamonu Fuarcılık’ın bu yıl ikincisini düzenleyeceği ‘Türkiye Ortadoğu Afrika Ülkeleri Karma Ticaret Fuarı’na sayılı günler kaldı.
TRADEF2023’te heyecan başladı
İstamonu Fuarcılık Organizasyonuyla 31 Ağustos-3 Eylül 2023 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan Türkiye-Orta Doğu ve Afrika Ülkeleri Karma Ticaret Fuarı (TRADEF2023)’te birçok firma yer almaya başladı.
"Şehirlerimizi, el birliğiyle yeniden ayağa kaldıracağız"
MÜSİAD Kastamonu Şube Başkanı Ahmet Sevgilioğlu, basın mensuplarıyla bir araya geldi. MÜSİAD'ın çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Sevgilioğlu, deprem bölgesine yapılan yardımlardan da bahsetti.
Hedef 10 milyar dolar
İki ülke arasındaki ticari ilişkileri geliştirmek için TRADEF2023 Karma Ticaret Fuarı gibi organizasyonların önemli olduğunu belirten Cezayir Ankara Büyükelçisi Sofiane Mimouni, “Bilinmesi gerekir ki, Cezayir Türkiye'nin Afrika'daki ikinci büyük ortağıdır. Her iki ülke Cumhurbaşkanlarımızın ticaret hacmimizi 10 milyar dolara çıkarmak gibi bir hedefi var. Fırsatlar var” diye konuştu.
TRADEF2023 muhteşem olacak
İstamonu Fuarcılık tarafından 31 Ağustos-3 Eylül 2023 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan Türkiye, Ortadoğu ve Afrika Ülkeleri Karma Ticaret Fuarı TRADEF2023’ün tanıtım toplantısı, 14 ülkenin büyükelçisi ve maslahatgüzarlarının katılımıyla Ankara’da gerçekleştirildi. Pınarbaşı Belediye Başkanı Şenol Yaşar da programda 15 dakikalık Pınarbaşı üzerine söyleşi ve anlatım gerçekleştirdi. İstamonu Fuarcılık Yönetim Başkanı ve TRADEF Koordinatörü Hüseyin Karadeniz’in ev sahipliğindeki programa katılan büyükelçiler ve maslahatgüzarlar, geçtiğimiz Eylül ayında Kastamonu ilki düzenlenen ve 2023 Eylül’ünde de İstanbul’da ikincisinin hazırlıklarının başladığı TRADEF ile ilgili görüşlerini paylaştı.
‘Tosya, Türkiye için de önemli bir ticaret merkezi’
Tosya’nın elinde bulunan imkân ve avantajlardan yararlanamadığına dikkat çeken Münevver Mehpare Abacı; “Çok konuşunca insanlar bir şeyleri yapmaktan vazgeçiyor. Bizim oralar için elzem olan, bazen 'yaptım oldu' demek gerekiyor. Akıllı adım atıncaya kadar deli yol almış sözü boşuna söylenmemiş” diye konuştu.
TRADEF2023 İstanbul’da…
İstamonu Fuarcılık tarafından ikincisi düzenlenecek olan Türkiye Ortadoğu Afrika Ülkeleri Karma Ticaret Fuarı TRADEF2023, 31 Ağustos-3 Eylül 2023 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi 3. Hol’de gerçekleştirilecek.
‘Kastamonu, 100 yüzyılın fırsatını elinin tersiyle itti’
Kastamonu Kalkındırma Derneği (KALDER) tarafından, geçtiğimiz günlerde düzenlenen ülkemizin en büyük bölgesel fuarı ‘Türkiye-Ortadoğu Ticaret Fuarı TRADEF’ ile ilgili basın toplantısı düzenlendi. Kebeci Restoran’da düzenlenen toplantıya KALDER Başkanı Turgay Civelekoğlu ve dernek yönetimi ile TRADEF Organizatörü İstamonu Fuarcılık sahibi Gazeteci Hüseyin Karadeniz ve basın mensup0ları katıldı.
TRADEF hakkında değerlendirmelerde bulunacak
Kastamonu Kalkınma Derneği Başkanı Tugay Civelekoğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Tenbeloğlu Kastamonu Medya Grubu’na nezaket ziyaretinde bulundu.
‘Güzel bir başlangıç olacak’
Türkiye'nin en büyük bölgesel fuar özelliğini taşıyan TRADEF, 22-24 Eylül tarihleri arasında Kuzeykent Fuar Alanı’nda gerçekleştirildi. CNGHaber ve Açıksöz TV muhabirleri, fuar alanını ziyaret eden vatandaşlara ve siyasilere TRADEF'i sordu.
Milletvekili Köylü, TRADEF’te stantları inceledi
Kuzeykent Fuar Alanı’nda dün itibariyle ziyaretçilerine kapılarını açan Türkiye-Orta Doğu Ticaret Fuarı (TRADEF), yoğun ilgi görüyor. Orta Doğu ülkeleri ve Türkiye’den çok sayıda firma, kurum ve kuruluşun yer aldığı fuarın dünkü ziyaretçileri arasında AK Parti Kastamonu Milletvekili Hakkı Köylü de vardı.
TRADEF, ticarette yeni ufuklara kapı araladı
Türkiye’nin en büyük bölgesel fuarı özelliğini taşıyan Türkiye-Orta Doğu Ticaret Fuarı (TRADEF) Kastamonu’da devam ediyor. Orta Doğu ülkelerinden gelen satın almacılar ile Türk firmalarını buluşturan TRADEF, Kuzeykent Fuar Alanı’nda 5 bin metrekare kapalı alanda 100’ün üzerinde kurum, kuruluş ve şirketi bir araya getirdi. Fuarda kamu kurumlarının yanı sıra turizm, ahşap, bilişim, çevre, enerji, elektrik, eğitim, gıda, inşaat, makine, maden, mimarlık, otomotiv, plastik, sağlık, tarım ve tekstil sektörünün temsilcileri yer alıyor.
Bakan yardımcılarından Kastamonu çıkarması
Ticaret Bakan Yardımcısı Rıza Tuna Turagay ile Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı hemşehrimiz İbrahim Yumaklı, Kuzeykent Fuar Alanı’nda dün itibariyle başlayan Türkiye-Orta Doğu Ticaret Fuarı’nın (TRADEF) açılış törenine katılmak üzere Kastamonu’ya geldi.
Kastamonu için tarihi gün!
Türkiye-Orta Doğu Ticaret Fuarı (TRADEF) bugün başlıyor. Kastamonu ile birlikte Batı Karadeniz’i de dünyaya açacak olan Türkiye’nin en büyük bölgesel fuarı TRADEF, saat 14.00’te düzenlenecek açılış töreniyle birlikte kapılarını açacak.
Destici, yarın Kastamonu’da…
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, yarın Kastamonu’ya geliyor.
Seferler doldu
20-22 Eylül tarihleri arasında, İstanbul'dan Kastamonu'ya yapılacak Türk Hava Yolları (THY) seferi kalmadı.
Katar Ticaret Odası 7 şirketiyle TRADEF’te
21-24 Eylül tarihleri arasında Kastamonu’da gerçekleşecek Türkiye-Ortadoğu Karma Ticaret Fuarı TRADEF’e Katar ve Irak damga vuracak. Katar Ticaret Odası 7 şirketiyle fuara katılacak. Oda, Türkiye’de ilk kez bir fuara stant açmış olacak.
“Bu şehrin makus kaderini değiştirmeliyiz”
21-24 Eylül günlerinde Kastamonu’da gerçekleştirilecek olan ve Batı Karadeniz’in ilk karma fuarı özelliğini taşıyan Türkiye-Ortadoğu Ticaret Fuarı’nın (TRADEF) tanıtım toplantısı Uğurlu Konakları’nda gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan İstamonu Medya ve Fuarcılık Genel Müdürü Hüseyin Karadeniz; “Bu şehrin makus kaderini değiştirmek zorundayız. Bu kent artık göç veren değil, göç alan bir il olması lazım. Yerinde istihdamı arttırmak, güzel ve kaliteli yaşama katkı sağlamak lazım. Bu fuarcılık kültürünü bu şehre dokundurmak, daha öteye taşımak için bir yol kat ettik, güzel bir yola çıktık. Kastamonu’nun ihtiyaç duyduğu uluslararası tanıtımına katkı sunacağımızdan çok mutluyum” ifadelerine yer verdi.
Devler TRADEF’te buluşacak
Batı Karadeniz’in ilk karma fuarı olma özelliğini taşıyan Türkiye-Ortadoğu Ticaret Fuarı TRADEF’te stant doluluk oranında sona yaklaşıldı. 21-24 Eylül tarihleri arasında Kastamonu’da gerçekleşecek fuara özel firmaların yanı sıra kamu kurumları da yoğun ilgi gösteriyor.
'TRADEF'in yüzde 70'i doldu'
Kastamonu’da eylül ayında düzenlenecek Türkiye – Orta Doğu Ticaret Fuarı TRADEF’te stant doluluk oranı yüzde 70’i geçti.
TRADEF'e havalı sponsor
21-24 Eylül 2022 tarihlerinde Kastamonu'da yapılacak olan Türkiye Ortadoğu Ticaret Fuarı TRADEF'in Resmi Havayolu Sponsoru Türk Hava Yolları (THY) oldu.
Türkmen Bakan Maruf’tan TRADEF’e destek
Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Etnik ve Dini Oluşumlardan Sorumlu Bakanı Aydın Maruf, 21-24 Eylül tarihleri arasında Kastamonu’da düzenlenecek Türkiye-Ortadoğu Ticaret Fuarı’nın (TRADEF) değerlendirilmesi gereken ticari bir fırsat olduğunu belirterek “Erbil, Süleymaniye, Halepçe, Kerkük ve Musul Türk iş insanlarının muhakkak ziyaret etmesi gereken yerler. Türkmenlerle alan akrabalık ve dostluk bağları siyasi ve ticari olarak çok önemli. Türkiye Ortadoğu ticaretinin kapsamı genişlemelidir. Karadeniz’in önemli merkezlerinden olan Kastamonu’daki fuarın katılımcıları ve destekçileri arasında olmak isteriz” dedi.