Katar Ticaret Odası 7 şirketiyle TRADEF’te;

Katar Ticaret Odası 7 şirketiyle TRADEF’te

21-24 Eylül tarihleri arasında Kastamonu’da gerçekleşecek Türkiye-Ortadoğu Karma Ticaret Fuarı TRADEF’e Katar ve Irak damga vuracak. Katar Ticaret Odası 7 şirketiyle fuara katılacak. Oda, Türkiye’de ilk kez bir fuara stant açmış olacak....

Katar Ticaret Odası ve odaya bağlı uluslararası alanda kendini kanıtlamış inşaat, gıda, medikal, sağlık, turizm, danışmanlık ve aracılık hizmetlerini içeren 7 şirket, TRADEF Kastamonu’da stant açacak. Fuarda stant açacak Katarlı şirketler şöyle: Doha Cables, Qatar Industrial Foam&Furnishing, Qatarı German Co. For Medical Devices, Qatar Meat Production Co., Elite Paper Recycling.

IRAK, 12 KİŞİLİK HEYETLE KASTAMONU’DA

Türkiye-Ortadoğu Karma Ticaret Fuarı TRADEF’e eş zamanlı olarak 6. Türkiye-Irak Yatırım ve Ticaret Zirvesi gerçekleştirecek. Irak’tan gelecek 120 kişilik heyet içerisinde Bakan Aydın Maruf, İmar Bakan Yardımcısı Agreen Abdoula Azeez, Tarım Bakan Yardımcısı Dr. Mithaq Abdul Hussain, başta olmak üzere, 14 il ticaret oda başkanları, meslek odaları örgütlerinin temsilcileri ve İş dünyasının ağır isimleri yer alacak.

IRAK LALAV GROUP STANT AÇIYOR

Irak'ın Ticaret Bölgesi Erbil ve Duhok kentlerinin en büyük kamu ve özel inşaat, enerji, geri dönüşüm yatırım sirketi Lalav Group Yönetim Kurulu Başkanı Cholı M. Rasheed’in başında olacağı şekilde TRADEF'te stant açacak. Şirket bir işbirliğine ise sıcak bakıyor.

6 BÜYÜKELÇİ, FUARI ZİYARET EDECEK

Türkiye-Ortadoğu Karma Ticaret Fuarı TRADEF’e davet edilen 15 büyükelçiden 6’sı olumlu dönüş yaparken, çoğunluğu 1 Ağustos itibariyle göreve başlamış, iyi niyet mektubunu Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sundukları takdirde fuara katılmak istediklerini belirtildi.

KARADENİZ: “TRADEF MARKALAŞTI”

İstamonu Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Karadeniz, TRADEF ile Kastamonu ve Batı Karadeniz  tarihinin en büyük fuar organizasyonuna ev sahipliği yapacağını belirterek.“TRADEF’in ilki yapılmasına rağmen uluslararası arenada önemli bir ses getirdiğine ve markalaştığına dikkat çekerek, inşallah ikincisi çok daha büyük ses getirecek.  Şuan 2023’te yapılacak ikinci TRADEF için 3 kentten ciddi davet aldım. Bu çok sevindirici” diye konuştu. Karadeniz, “TRADEF’in Kastamonu ve bölgenin tanıtılmasına milyon dolarlık katkısı olduğunu, 10 tane yabancı televizyon kanalının da aynı gün Kastamonu’da olacağını belirtti.

TARIM BAKANLIĞI DA STANT AÇACAK

Asrın fuar organizasyonu TRADEF’e; Tarım Bakanlığı, Kastamonu ve Zonguldak Valilikleri, Amasra Kaymakamlığı ile 12 belediye başta olmak üzere, 93 global şirket fuarda yer alacak.

Katar Ticaret Odası ve odaya bağlı Doha Cables, Qatar Industrıal Foam&Furnishing, Qatarı German Co. For Medical Devices, Qatar Meat Production Co., Elite Paper Recycling, Fitco Detergent Factory, Lalavgroup, Winsa, Kastamonu Entegre, Kronospan, Üntel Kablo, Teksan Jeneratör, Esan Akü, Vekmar, Ünited Group, Başoğlu Kablo, Reis Gıda, Manta Denizcilik, Tahriksan Redüktör, Güven Kepçe, Artella, DOF Robotic, Türkoğlu Vana, Mengi Yay, TSP Makine, Miskos, Raftürk, Doğuş Döküm, Romon Group, Asya Döküm, Şükrüoğlu Filtre,  İdeal Model, Özdemir Model, Boom Makina, Namsa, Celepçiler Beton, Çankutsan, Cihan Tat, Çetik Grup, Pir-İnci, Artemis Arıtım, Derya Pen, En İstanbul, MG Karasör, Modapiyer, Strata, ProPoreje Yapı ve Kaswood  firmalarının da aralarında bulunduğu Türkiye’nin seçkin 93 sanayi kuruluşu yer aldı.

AÇILIŞ 22 EYLÜL PERŞEMBE GÜNÜ

Zonguldak maden işçilerinden oluşan Madenci Korosu ve Zonguldak Folklor Ekibi 22 Eylül 2022 Perşembe günü saat 13.00’te fuar açılısında sahne alacaklar. 2018 yılı Ekim ayında kurulan ve Kara Elmas olarak adlandırılan, Türkiye Taşkömürü Kurumu'nda çalışan maden işçilerinden oluşan ve Türkiye'de ilk olma özelliği taşıyan Madenci Korosunun başkanlığını ise Araçlı hemşerimiz Dursun Nazlı yürütüyor. 



Kaynak: İstamonu

İlgili Konular :
, , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum