TRADEF2023’te heyecan başladı;

TRADEF2023’te heyecan başladı

İstamonu Fuarcılık Organizasyonuyla 31 Ağustos-3 Eylül 2023 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan Türkiye-Orta Doğu ve Afrika Ülkeleri Karma Ticaret Fuarı (TRADEF2023)’te birçok firma yer almaya başladı....

İstamonu Fuarcılık Organizasyonuyla 31 Ağustos-3 Eylül 2023 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan Türkiye-Orta Doğu ve Afrika Ülkeleri Karma Ticaret Fuarı (TRADEF2023)’te birçok firma yer almaya başladı.

Mardin Kızıltepe, İstanbul Kağıthane, Bağcılar, Kocaeli Darıca, Kastamonu Pınarbaşı, Seydiler ve Çatalzeytin Belediyeleri ile Kayseri Üniversitesi’nin yer aldığı TRADEF2023’te özel sektörden birçok firmada yerini aldı.

Üntel Kablo, Teksan Jeneratör, Vekmar Elektrik, Ünited Group, Taru Grup, Romon Grup, Deha Grup, TSP Makine, Tahriksan Redüktör, Raftürk, RoutesMınes Gold, Çetik Grup, Doğuş Döküm, Özdemir Model, Boom Makina, Meset Mimarlık, Derya Pen, Kardeşler Kepçe, Demirel Plastik, Üçsan Plastik, Azdavay Ambalaj, Şenol Makine, Kayran Metal, Modapiyer, Soft Aydınlatma, Atlas İş elbiseleri, Sancak Otomasyon, Emek Makine, Senkron Elektrik, Meta Peyzaj, Kavi Otomotiv, Ycs Teknik, Acar Su Armatürleri, Tekinler Su Armatürleri, İstanbul Bilgi Teknolojileri, Saygın Patent, Cdr Mühendislik, Ata Diş Kliniği, Klinik İşitme Cihazları, Server Grup, Ayzer sigorta, Stilart ve Ars Mobilya olmak üzere bir çok şirket fuarda yer alırken, Afganistan, Kuveyt, Cezayir, Pakistan ve Kanada’dan firmalar ön rezervasyona başladı.

Orta Doğu ülkelerinden gelecek satın almacılar ile Türk firmaları bir araya getirecek etkinlik olan TRADEF, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) kayıtlı fuar olarak ikinci kez yapılmış olacak Fuarda kamu kurumlarının yanı sıra turizm, ahşap, bilişim, çevre, enerji, elektrik, eğitim, gıda, inşaat, makine, maden, mimarlık, otomotiv, plastik, sağlık, tarım ve tekstil sektörünün temsilcileri yer alacak.

TRADEF ÖNEMLİ BİR GİRİŞİM

Kuveyt Ankara Büyükelçisi H.E. Mr. Wael Y. Alenzi “Bizim gelenek ve göreneklerimizdendir. Hiçbir zaman iyilik yapanları unutmayız. Çocuklarımıza Irak İşgalinde Türkiye’nin ne kadar büyük bir rol oynadığını anlatıyoruz. Çok önemsiyoruz bu rolünü Türkiye’nin ve çok gururluyuz ondan dolayı, iki ülke arasında ki özellikle ticari ilişkileri ileriye götürmek istiyoruz, TRADEF2023’ü bu alanda önemli bir girişim olarak görüyoruz”

HER İKİ ÜLKE ARASINDA FIRSATLAR VAR

İki ülke arasında ki ticari ilişkileri geliştirmek için TRADEF2023 Karma Ticaret Fuarı gibi organizasyonların önemli olduğunu belirten Cezayir Ankara Büyükelçisi Sofiane Mimouni, “Bilinmesi gerekir ki, Cezayir Türkiye’nin Afrika’daki ikinci büyük ortağıdır. Her iki ülke Cumhurbaşkanlarımızın ticaret hacmimizi 10 Milyar Dolara çıkarmak gibi bir hedefi var. Fırsatlar var” diye konuştu.

Kaynak: İstamonu

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum