Ticaretin kalbi Bağcılar, TRADEF 2023'te yerini aldı;

Ticaretin kalbi Bağcılar, TRADEF 2023'te yerini aldı

Bağcılar Belediyesi, İstanbul Fuar Merkezi'nde 31 Ağustos-3 Eylül 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan TRADEF2023'te yerini aldı....

Kastamonu hemşehrimiz Abdullah Özdemir’in başkanı olduğu Bağcılar Belediyesi de İstanbul Fuar Merkezi'nde 31 Ağustos-3 Eylül 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Türkiye-Orta Doğu ve Afrika Ülkeleri Karma Ticaret Fuarı’nda (TRADEF2023) yerini aldı.

Böyle bir organizasyona katılmaktan dolayı mutlu olduklarını söyleyen Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir; "Bağcılarlı iş adamları ile uluslararası iş adamlarını bir araya getirerek Bağcılar'daki iş hacmini daha da geliştirmek istiyoruz" dedi.

İstamonu Fuarcılık tarafından bu yıl ikincisi düzenlenecek olan TRADEF Türkiye Ortadoğu Afrika Ülkeleri Karma Ticaret Fuarı 31 Ağustos-3 Eylül 2023 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi 3. Hol’de kapılarını ziyaretçilerine açıyor. Turizm, ahşap, bilişim, çevre, enerji, elektrik, gıda, inşaat, makine, maden, mimarlık, otomotiv, plastik, sağlık, tarım ve tekstil sektöründeki firmaların yanı sıra, kamu kurumları, üniversiteler, ticaret odaları ile yerli yabancı katılımcı ve ziyaretçileri ağırlayacak.


“BAĞCILARLI İŞ ADAMLARIYLA ULUSLARARASI İŞ ADAMLARINI BİR ARAYA GETİRECEĞİZ”

Orta Doğu ülkelerinden gelecek satın almacılar ile Türk firmalarını bir araya getirecek etkinlik olan TRADEF'te Bağcılar Belediyesi de yerini aldı. Fuar için Bağcılar’ın ekonomi potansiyelini anlatan Türkçe ve İngilizce rehber hazırlandı. Dünya ekonomisinin küreselleşmesiyle birlikte artık pazar kavramının da küresel boyuta ulaştığını söyleyen Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, "Bağcılarlı iş adamları ile uluslararası iş adamlarını bir araya getirerek Bağcılar'daki iş hacmini daha da geliştirmek istiyoruz. Bağcılar, sağlıktan turizme ve tekstile kadar birçok sektörde gerek ilçe ekonomisine gerekse ülke ekonomisine katkı sağlıyor. Böyle bir organizasyona katılmaktan dolayı çok mutluyuz" dedi. Özdemir, başta Bağcılarlılar olmak üzere tüm vatandaşları TRADEF 2023'e davet etti. 

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum