Meset, TRADEF2023’ün ana sponsoru oldu;

Meset, TRADEF2023’ün ana sponsoru oldu

Meset Yapı ve Meset Mimarlık 31 Ağustos -3 Eylül tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan TRADEF2023’e ana sponsor oldu....

2012 yılından bu yana inşaatın farklı kollarında taahhüt ve çözüm odaklı çalışmalarını sürdüren Meset Yapı ve Meset Mimarlık 31 Ağustos -3 Eylül tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan TRADEF2023’e ana sponsor oldu.

Türkiye Ortadoğu Afrika Ülkeleri Karma Ticaret Fuarı TRADEF2023’e ana sponsoru olan Meset Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İş adamı Endüstri Yüksek Mühendisi Ahmet Sungurbeyli, TRADEF2023’ün önemli uluslararası fuar olduğuna dikkat çekerek, yapılan anlaşmanın hayırlı olmasını diledi.

Sungurbeyli, Meset yapı endüstri A.Ş. ve Meset restorasyon taahhüt A.Ş. olarak yurt içinde tarihi eser restorasyonu başta olmak üzere ahşap yapıların iç ve dış alanlarının revizyonunu gerçekleştirdiklerini, 2019 yılında bu yana ise Kamu Taahhüt ve Mesken amaçlı konut üretimine ağırlık vererek bu alanda çalışmalarına devam ettiklerini, Çekmeköy’de inşa edilen ve satışa sunulan sosyal olanaklarla zenginleştirilen 3 farklı tipte 22 adet villanın satışa çıkarıldığını söyledi.

Konuyla ilgili konuşan TRADEF2023 Genel Koordinatörü ve İstamonu Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Karadeniz, ikincisi bu yıl İstanbul’da gerçekleştirecek fuarın ana sponsorluğunu üstlenen Meset Yapı çalışanlarına ve değerli iş adamımız Ahmet Sungurbeyli’ye teşekkür ederek, inşallah tüm iş dünyamız ve Meset ailesi açıcısından tüm katılımcıların ve ziyaretçilerin karşılığını alacağı bir fuar organize etmiş oluruz diye konuştu. 

Kaynak: İstamonu

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum