2. TRADEF için yoğun mesai…;

2. TRADEF için yoğun mesai…

İstamonu Fuarcılık’ın bu yıl ikincisini düzenleyeceği ‘Türkiye Ortadoğu Afrika Ülkeleri Karma Ticaret Fuarı’na sayılı günler kaldı....

Kastamonulu hemşehrimiz Hüseyin Karadeniz’in sahibi olduğu İstamonu Fuarcılık’ın bu yıl ikincisini düzenleyeceği ‘Türkiye Ortadoğu Afrika Ülkeleri Karma Ticaret Fuarı’na sayılı günler kaldı.

İlki geçtiğimiz yıl Kastamonu’da düzenlenen ve büyük ilgi gören TRADEF’ın ikincisi 31 Ağustos-3 Eylül tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirilecek.


Geniş kapsamlı fuar için hazırlıklar tüm hızıyla devam ederken, İstamonu Fuarcılık sahibi Hüseyin Karadeniz de fuar ile ilgili bilgi vermek ve davet amacıyla üst düzey ziyaretlerini sürdürüyor.

BBP LİDERİ DESTİCİ VE BAKAN YUMAKLI’YA DAVET

Hüseyin Karadeniz, ziyaret turu kapsamında Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici ile Tarım ve Orman Bakanı Kastamonulu hemşehrimiz İbrahim Yumaklı’ya konuk oldu.

Destici ve Yumaklı’ya TRADEF Fuarı hakkında geniş bilgiler veren Karadeniz, BBP Lideri ve Tarım Bakanı’nı İstanbul’da ikincisi düzenlenecek fuara davet etti.


Öte yandan Milli Eğitim Bakanı Başdanışmanı hemşerimiz Turan Akpınar'ı da ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ileten İstamonu Fuarcılık sahibi Hüseyin Karadeniz, İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürü Şefik Aygöl ile Tarım ve Orman Bakanlığı Tarım Reformu Genel Müdürlüğü Kontrolörler Başkanı Devrekanili hemşerimiz Kutluhan Özdemir'i ziyaret ederek istişarelerde bulundu. 





Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum