Arama
Arama Sonuçları
Kastamonu’da dolandırıcılık!.. Muhasebeci milyonları çarptı
Suç duyurusunda bulunan iş adamı Hasan Kurt, "Kastamonu ve Taşköprü civarındaki müşterilerinden, bizler de dahil 18 milyon lira civarında bir para dolandırdığını düşünüyoruz" dedi.
Sürücü’nün kızından, duygulandıran paylaşım!
Türkiye'deki ilk ve tek yerli üretim olan "TLT LED" Osaka, Nesa aydınlatma ve TLT LED Yönetim Kurulu Başkanı vefat eden Küreli Erdoğan Sürücü’nün kızı Eda Sürücü anlattı.
Kastamonu’da acı olay!.. Görev başında kalbine yenildi
GMG Kastamonuspor Kulüp Başkanı Cengiz Aygün, İsmail Dikmenli Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında zorlu Amedspor karşılaşmasını ve yaşanan süreci değerlendirdi.
Cengiz Aygün: ‘Ben bu şehre bir söz verdim’
GMG Kastamonuspor Kulüp Başkanı Cengiz Aygün, İsmail Dikmenli Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında zorlu Amedspor karşılaşmasını ve yaşanan süreci değerlendirdi.
Civelek, Bakan Yumaklı'dan Azdavay için 3 söz aldı!
Tarım ve Orman Bakanı hemşehrimiz İbrahim Yumaklı, Kastamonu programı çerçevesinde Azdavay ilçesini ziyaret etti. Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek ile birlikte halka hitap eden bakan Yumaklı Azdavay için Osman Nuri Civelek'e destek istedi. Bakan Yumaklı konuşmasında; 'Bir gözüm bir kulağım Azdavay'da olacak. Osman başkanım bugüne kadar yaptıkları yapacaklarının teminatıdır acayip de ısrarcı. Söylediği her şeyi yapacak bundan emin olun' dedi.
Selvi ailesinin acı günü
Selvi ailesinin acı kaybı...
Kastamonulu ünlü iş adamı hayatını kaybetti!
Ülkemiz Kompresör sektörünün markası Dalgakıran Kompresör'ün kurucusu, marka babası Kastamonulu hemşerimiz Ömer Dalgakıran’ı 86 yaşında kaybettik.
Kastamonulu firma, 15 bin kişiyi doyuruyor
2000 yılında İstanbul'da 4 kardeş tarafından kurulan Tarhana Yemek, 250 çalışanıyla günlük 15 bin kişiye sıcak yemek hizmeti sunuyor.
Kastamonulu iş adamına ‘Japonya’ çıkarması!
Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kastamonulu iş adamı Fuat Tosyalı, Japonya Büyükelçiliği tarafından ödüle layık görüldü.
Kastamonu iş dünyasında yeni başkan “Erdem Mütevelli”
DEVSİYAD olağan kongresini gerçekleştirdi. Yapılan genel kurul sonrasında DEVSİYAD Yönetim Kurulu Başkanlığına Erdem Mütevelli seçildi
Kastamonululardan, Murat Kurum’a yakın markaj
AK İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Murat Kurum; sosyal medyada son günlerin en fazla konuşulan isimlerinden olurken; Twitter (X) kullanıcıları da Murat Kurum’un; Çevre, İklim ve Şehircilik Bakanlığı döneminde 11 Ağustos 2021’de Kastamonu’da gerçekleşen sel afetine gönderme yapıyor.
Kastamonulu hemşehrimizin cenazesine Murat Kurum da katıldı
Kastamonulu hemşehrimiz Azmi Aydemir’in cenazesine; AK Parti’den de üst düzey katılım oldu. AK Parti İBB Adayı Murat Kurum, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan, AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu; partililer ve sevenleri katıldı…
Kastamonulu iş adamı hayatını kaybetti
İstanbul'da Gaziosmanpaşa semtinin tanınan ve sevilen isimlerinden; belediye başkan yardımcılığı görevlerinde de bulunmuş olan Kastamonulu iş adamı Azmi Aydemir, hayatını kaybetti.
Hayırsever iş adamı hayatını kaybetti
Kastamonu’nun Araç ilçesinde; Aile Sağlığı Merkezi ve Ortaokul yaptırarak vatandaşların hizmetine girmesini sağlayan Hayırsever iş adamı Kemallettin Uçar, hayatını kaybetti.
Otopark yapmak çok mu zor?
AHMET KATAR, KEAH’TAKİ PARK ÇİLESİNE DİKKAT ÇEKTİ
Diyarbakır, Galip Vidinlioğlu'nu konuşuyor!
Kastamonu Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu'nun Amedspor mücadelesi öncesinde futbolculara 40'ar bin TL olmak üzere toplamda yaklaşık 1 milyon TL galibiyet primi sözü vermesi; Diyarbakır'da maçın önüne geçti.
Dikkat çeken açıklamayla MHP'den Kastamonu'ya talip
Yerel seçimler yaklaşırken, Milliyetçi Hareket Partisi'nde çok konuşulacak bir aday adaylığı başvurusu gerçekleşti.
‘Cide ile ilgili büyük hayallerim var’
AK Parti Cide Belediye Başkan Adayı Adayı Güner Durası, İstanbul temaslarına hızlı başladı
Rugancı ve Yılmaz ailelerinin en mutlu günü…
Avukat Ahmet Rugancı ile Yazılımcı Mervecan Yılmaz, Şahane Düğün Salonunda düzenlenen düğün töreni ile hayatlarını birleştirdiler.
‘Vatandaşımızın, beceriksizliğimizden kaynaklanan şaka yaptığını düşünüyoruz’
Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Yüksel Aydın, MHP İl Başkanlığı tarafından düzenlenen basın toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu…
Yargıtay'dan emsal grev kararı
Yargıtay, milyonlarca sendikalı işçiyi yakından ilgilendiren bir karara imza attı. Yüksek Mahkeme, yasal süresi içerisinde grev kararı alınmış olmasına rağmen grevin bildirilen tarihte yapılmaması halinde grev hakkının düşeceğine hükmetti.
Dadaylı başsavcıdan Kronospan’a ziyaret
Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcı Vekili Orhan Türüdi, Kastamonu’nun en büyük ekmek kapılarından birisi olan Kronospan’ı ziyaret etti.
Rıza Kandemir: İnşaat Sektörünün Lideri ve Girişimci İş Adamı
Rıza Kandemir adı günden güne daha popüler bir hale geliyor.
Taşköprü’de festival gibi düğün
Hasan Altan’ın oğlu Ali Altan ve Nisan Kurt’un Taşköprü Belediye Açık Hava Düğün Salonundaki düğünleri adeta festival havasında yapıldı
Meset, TRADEF2023’ün ana sponsoru oldu
Meset Yapı ve Meset Mimarlık 31 Ağustos -3 Eylül tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan TRADEF2023’e ana sponsor oldu.
Hizmetçi olarak çalıştığı ev sahibi babası çıktı!
Manisa'nın Turgutlu ilçesinde yıllarca yanında hizmetçi olarak çalıştığı ev sahibinin babası olduğunu öğrenen kadının DNA testiyle bu iddiasını kanıtlaması sonrası mahkeme, ölen iş adamının mal varlığına tedbir koydu.
Halı saha turnuvasında ‘aşure’ ikramı
Tosya ilçesinde hayırsever iş adamı, düzenlenen halı saha turnuvasına katılan sporculara sahada aşure ikram etti.