Hayırsever iş adamı hayatını kaybetti;

Hayırsever iş adamı hayatını kaybetti

Kastamonu’nun Araç ilçesinde; Aile Sağlığı Merkezi ve Ortaokul yaptırarak vatandaşların hizmetine girmesini sağlayan Hayırsever iş adamı Kemallettin Uçar, hayatını kaybetti....

Balıkesir Altınova ilçesinin sevilen simalarından olan ve yaptığı bir çok hayırla hemşehrilerini gururlandıran İş Adamı Kemalettin Uçar, hayatını kaybetti.

 

Kastamonu'nun Araç ilçesinde Kayaboğazı Köyü’nde ilköğretim okulu inşa ettiren ve aynı zamanda yine Araç ilçesinde Aile Sağlığı Merkezi yaptıran Uçar, zaman zaman da Kastamonu’ya gelerek dostlarıyla buluşurdu.

Merhumun cenazesi; 3 Ocak 2024 Çarşamba günü Balıkesir/Ayvalık Çamlık Camisi'nde kılınacak öğle namazına müteakip, Ayvalık mezarlığına defnedilecek.

ARAÇ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN TAZİYE

Kemalettin Uçar’ın vefatı sonrasında; Araç İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yayınlanan taziye mesajında şu ifadelere yer verildi:

‘’İlçemiz Kayaboğazı Köyü Kayaboğazı Kemalettin UÇAR İlköğretim Okulunu yaptırarak hizmete girmesini sağlayan, öğrenci ve öğretmenlerimizin istifadesine sunan çok değerli hayırseverimiz Sn. Kemalettin UÇAR Hakkın rahmetine kavuşmuştur.

3 Ocak 2024 Çarşamba günü Balıkesir/Ayvalık Çamlık Camisi'nde kılınacak öğle namazına müteakip, Ayvalık mezarlığına defnedilecektir.  Allah rahmet eylesin. Ailesine sabırlar dileriz.

‘’

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum