Sürücü’nün kızından, duygulandıran paylaşım!;

Sürücü’nün kızından, duygulandıran paylaşım!

Türkiye'deki ilk ve tek yerli üretim olan "TLT LED" Osaka, Nesa aydınlatma ve TLT LED Yönetim Kurulu Başkanı vefat eden Küreli Erdoğan Sürücü’nün kızı Eda Sürücü anlattı....

2015 yılında Kastamonu’da hizmet açtığı bir butik otel için yine o tarihlerde yaptığı paylaşımı ile duygulandırdı.

“BABAMA HEP KIZARDIM”

Hayatını kaybeden Duayen İş Adamı Erdoğan Sürücü’nün kızı Eda Sürücü 2015 yılında yaptığı paylaşımla, "Memleketin neresi diye sorulduğunda "Kastamonu" cevabını vermemi isteyen babama hep kızardım. Sadece biyere ait olmayı seçmek, hiç anının geçmediği biyerliyim demenin hep saçma olduğunu söylediğimde güler ve ‘en dünya vatandaşı olduğunu iddia etsen de buraya aitsin’ derdi”

“YILLAR GEÇTİ, GEÇ DE OLSA GÖRDÜM”

“Yıllar geçti,  ben sayısız ülke - oranın düşüncelerine ait Sayısız muhteşem insan tanıdım. Doğru-yanlış kavramları gün geçtikçe anlamlarını yitirdi ve ben bir yere ait olmadığımı sansamda bu topraklara sadece tesadüf eseri yollanmadığımı idrak etmeye başladım. Bu ülkeye biz sahip çıkmadıkça kimsenin bize ne sahip çıkacağını ne de kapı açıp burası sizin eviniz demeyeceğini geç de olsa gördüm.”

“BABAMIN ZAMANINDA DOĞDUĞU TOPRAKLARINA KAÇMAYA BAŞLADIM”

“Anladıkça babamın zamanında doğduğu topraklarına kaçmaya başladım,  orada yasayan insanların, yaşadıkları "Sade" yaşamların aslında şehir hayatından daha anlamlı olduğunu anladım. Ülkede dönen oyunların hakkından gelemem ama insanlarıma bir el uzatabilirim diye Kastamonu'nun merkezinde minik bir butik otel işletmesi açtık. Belki babam kadar bu şehre katkıda bulunamasam da eminim bu otel benim açımdan çoğu şeyin başlangıcı olacaktır.”

Kaynak: Açıksöz Haber Merkezi

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum