Otopark yapmak çok mu zor?;

Otopark yapmak çok mu zor?

AHMET KATAR, KEAH’TAKİ PARK ÇİLESİNE DİKKAT ÇEKTİ...

Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki (KEAH) otopark sorunu, vatandaşı çileden çıkarıyor. Sorunun her geçen gün büyüdüğüne dikkat çeken İYİ Parti Milletvekili Adayı iş adamı Ahmet Katar, hastane yönetimi ve siyasilere çağrıda bulunarak sorunun bir an önce çözülmesi gerektiğine dikkat çekti.

“DENİZDEN GEÇİP DEREDE BOĞULMAYA BENZİYOR”

Katar, konuyla ilgili açıklamasında şunları kaydetti; “Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki otopark sorunu gün geçtikçe daha da çok artıyor. İl merkezinden, ilçelerimizden ve çevre illerden gelen hastalar otoparkta yer bulmak için kaç tur atıyorlar haberiniz var mı? Mevcut otoparkın yerine kot farkından dolayı 4-5 katlı yeni bir otopark yapılabiliyor. Bunu yapmak bu kadar zor mu?

Mevcut otoparkın yerine katlı otopark yaparak sorunu çözüp hastalarımızın kolayca hastaneye ulaşmasını sağlayabiliriz. bu çileden kurtulmuş olurlar. 400 yataklı, 100 poliklinikli hastane yap ama insanlar araçlarını park edip hastaneye giriş yapamasınlar. Bu denizden geçip derede boğulmaya benziyor. Kastamonu’nun sağlık çilesinin bir an önce çözüme kavuşturulması gerekiyor.

Kış geldi, uzak ilçelerden gelen hastalarımıza bu soğuk havalarda randevu sırası, otopark sırası bekletmeyelim.

“HİÇBİR KASTAMONULU BU ÇİLEYİ ÇEKMEYE MECBUR DEĞİL”

İnsanlar hastaneye yürüyüş yapmaya gelmiyor? Yüzlerce metre öteye araçlarını park etmek zorunda kalan hasta ve yakınları nasıl yürüyecek hastaneye ulaşacak? Bu sorunu siyasiler mi çözecek, başhekimlik mi çözecek, sağlık müdürlüğü mü çözecek? Kim çözecekse bir an önce çözsün. Hiçbir Kastamonulu bu çileyi çekmeye mecbur değil. Acilen hem fiziki sorunları ortadan kaldıralım hem de doktora ulaşımı kolaylaştıralım. Maharet meydanlarında esip gürlemek değil, vatandaşın derdiyle dertlenmektir.”

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum