Kastamonulu hemşehrimizin cenazesine Murat Kurum da katıldı;

Kastamonulu hemşehrimizin cenazesine Murat Kurum da katıldı

Kastamonulu hemşehrimiz Azmi Aydemir’in cenazesine; AK Parti’den de üst düzey katılım oldu. AK Parti İBB Adayı Murat Kurum, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan, AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu; partililer ve sevenleri katıldı…...

İstanbul'da Gaziosmanpaşa semtinin tanınan ve sevilen isimlerinden; belediye başkan yardımcılığı görevlerinde de bulunmuş olan Kastamonulu iş adamı Azmi Aydemir, hayatını kaybetti.

AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı, Bozkurt hemşerimiz Fatih Aydemir'in babası Azmi Aydemir, 70 yaşında hayatını kaybetti.

 1994-2004 yılları arasında İBB meclis üyesi olarak hizmet eden ve Gaziosmanpaşa eski belediye başkan yardımcısı görevlerinde de bulunan Gaziosmanpaşa’nın tanınmış iş adamlarından Şeçkinler İnşaat Şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı Azmi Aydemir, hayatını kaybetti.

Kastamonulu hemşehrimiz Azmi Aydemir’in cenazesine; AK Parti’den de üst düzey katılım oldu. AK Parti İBB  Başkan Adayı Murat Kurum, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan, AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu; partililer ve sevenleri katıldı…

Kastamonulu hemşehrimiz Merhum Aydemir, Beykoz'da kılınan cenazesi namazının ardından toprağa verildi.


 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum