‘Cide ile ilgili büyük hayallerim var’;

‘Cide ile ilgili büyük hayallerim var’

AK Parti Cide Belediye Başkan Adayı Adayı Güner Durası, İstanbul temaslarına hızlı başladı...

Cide- Güren Dernekler Federasyonu (GÜR-FED) Genel Başkanı Mevlüt Çelik, federasyon başkanları ile birlikte Cide Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi ve AK Parti Cide Belediye Başkan aday adayı iş adamı Güner Durası ve ekibini İstanbul Maltepe’deki federasyon genel merkezinde ağırladı.


Genel Başkan Mevlüt Çelik, toplantıda yaptığı açılış konuşmada sitemlerini dile getirerek sözlerine başladı.


ÇELİK: “GÜREN BÖLGESİNİ YOK SAYAN SİYASİLER BÜYÜK HATA YAPARLAR”

“Cide, sadece Cide ve mahallelerinden ibaret değildir” diyen Çelik, şunları kaydetti; “Cide’nin siyasi ve ticari geleceğinin mutlaka Güren Bölgesinden geçmektedir. Güren Bölgesini yok sayan siyasiler büyük hata yaparlar. Yapanlar da geçmişte bedelini ödemişlerdir hata yapmaya devam ederlerse bedellerini de ödemeye devam ederler. Biz gurbette da olsak kalbimiz Cide’miz ve Kastamonu’muz için atıyor, atmaya da devam edecektir. Cide’mize hizmet adına kim taş üstüne taş koyarsa başımızın tacıdır. Her siyasi partiye ve adaylarına eşit mesafedeyiz, ama bize bir adım gelene yeri gelince de beş adım gelmesini biliriz. Cide Belediyesi AK Parti Belediye Başkan aday adayı Güner Durası abimiz, Cide’nin sevilen, sayılan abisi ve iş adamı olarak gönlümüzde her zaman en güzel yerdedir. Çıktığı bu kutsal hizmet yolunda başarılar diliyoruz. Biz Güren Federasyonu olarak sevdamız Cide’ye en güzel başarılı işler yapacağına inandığımız Güner başkana başarılar diliyoruz. Federasyonumuzu ziyaret ederek bizleri mutlu etmiştir. Kendisine şahsım ve yönetim kurulum adına başarılar diliyorum.”


DURASI: “CİDE’Yİ ÖRNEK BELEDİYECİLİK HİZMETİ İLE TANIŞTIRMAK İSTİYORUM”

Yaklaşık 4 saat süren toplantı da söz alan AK Parti Cide Belediye Başkan aday adayı Güner Durası ise şöyle konuştu; “Uzun yıllardır Cide’de ticaret yapıyor ve uzun yıllar siyasetle uğraşmış bir babanın evladı olarak siyasetin içinden gelen, siyasete yabancı olmayan bir kardeşinizim. Hali hazırda meclis üyeliği görevini yürüttüğüm Cide Belediyesinde AK Parti’den Belediye Başkan aday adayı oldum. Ticarette prensiplerinden taviz vermeyen, idealist çalışmalarımızla yılardır Cide’de ve İstanbul’da hemşerilerime hizmet ettim ve etmeye de devam ediyorum. Ticari bilgi birikimimiz, siyasetten gelen, aileden gelen siyasi tecrübelerimiz ve hali hazırda yaptığımız belediye meclis üyesi olarak Cide’mizin makus talihsizliğini yenecek güzel hizmetler getireceğime ve bu konuda örnek belediyecilik hizmeti ile Cide’mizi tanıştırmak ve taçlandırarak, başarılı hizmetler getirmek istiyorum. Bunu başaracağıma olan inancımla bu kutsal hizmet yolunda yola çıktım. Güren benim bölgem… Yıllardır süre gelen sorunları biliyor siz değerli hemşerilerimden alacağım yetki ile Cide’yi özlenen ve beklenen hizmetleri kazandırmak adına desteğinize talibim. bu güzel organizasyonu düzenleyen sayın Federasyon Başkanım Mevlüt Çelik ve tüm federasyon başkan ve yöneticilerine teşekkür ediyorum.” 

AK Parti Cide Belediye Başkan aday adayı Güner Durası 

Kaynak: Abdulkadir Akın / Akın Medya

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum