Kastamonululardan, Murat Kurum’a yakın markaj;

Kastamonululardan, Murat Kurum’a yakın markaj

AK İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Murat Kurum; sosyal medyada son günlerin en fazla konuşulan isimlerinden olurken; Twitter (X) kullanıcıları da Murat Kurum’un; Çevre, İklim ve Şehircilik Bakanlığı döneminde 11 Ağustos 2021’de Kastamonu’da gerçekleşen sel afetine gönderme yapıyor....

11 Ağustos 2021’de Bozkurt, Abana, İnebolu başta olmak üzere birçok ilçe ve ilimizde yaşanan sel afeti sonrası; dönemin içişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum; ilimizdeki çalışmaları güncelerce bizzat yönetmişti.

Bartın, Kastamonu ve Sinop’ta toplamda 82 vatandaşın hayatını kaybettiği afet sonrasında yoğun bir çalışma içine giren İBB Başkan Adayı Murat Kurum, resmi rakamlara göre yaklaşık 600 bin Kastamonulunun yaşadığı İstanbul’da da; hemşehrilerimiz tarafından unutulmadı.

Çok sayıda Kastamonulu, Murat Kurum’un; afet bölgesindeki fotoğraflarını paylaşarak, destek mesajlarını iletti ve Kastamonulular olarak destekleyeceklerini söyledi.

KASTAMONULU HEMŞEHRİMİZİN CENAZESİNE KATILDI

İBB Başkan Adayı Murat Kurum,  İstanbul’da hayatını kaybeden Kastamonulu iş adamı Azmi Aydemir’in de cenazesine katıldı. Aynı zamana da Gaziosmanpaşa AK Parti İlçe Başkanı Fatih Aydemir’in babası olan Azmi Aydemir, AK Parti yönetiminden de yoğun bir katılımla son yolculuğuna uğurlandı.

KASTAMONULULARIN ETKİSİ BÜYÜK

İstanbul’da son yerel seçimlerin 800 bin farkla sonuçlandığı göz önüne alındığında; resmi rakamlara göre yaklaşık 600 bin, fakat 1 milyona yakın olduğu tahmin edilen hemşehrilerimiz de; seçime direkt etki edecek.

KASTAMONULU ADAY İSTENİYOR

Diğer taraftan Kastamonu’nun en büyük sıkıntılarından birisi de; İstanbul’da yeterli temsiliyete sahip olmaması… Farklı siyasi partilerden çok sayıda Kastamonulu aday adayı bulunurken; hemşehrilerimizin tercihinde siyasi partilerin Kastamonulu adaylara yaklaşımı da etkili olacak.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum