Arama
Arama Sonuçları
Siyaseti Kastamonu üzerinden yaptı!
AK Parti’nin 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi için Çankırı’nın ilçelerden ve beldelerden aday gösterdiği belediye başkan adaylarını açıklandı.
Hasan Baltacı, CHP’nin acısını paylaştı
Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı, CHP İstanbul Milletvekili Engin Altay’ın babasının cenaze törenine katıldı.
CHP'li adaydan 'kirli siyaset' vurgusu!..
Önceki dönem Kadın Kolları Başkanı Azdavay Belediye Başkan Aday Adayı Devrim Ezgi Şahin, yeni CHP Kadın Kolları Başkanı Sema Akıncı'ya yeni görevinde başarılar diledi.
Kastamonu CHP’de toplu istifa kararı!..
CHP eski Abana İlçe Başkanı Şenol Yirmibeş, son yaptığı açıklamayla 100’e yakın partili ile birlikte CHP üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı.
CHP'de alkışlar ve gözyaşları durmadı!
Parti Meclis Üyesi olarak seçilen CHP Kastamonu İl Başkanı Hikmet Erbilgin Kastamonu İl Başkanlığında açıklamalarda bulundu. İl Başkanı Erbilgin ve Milletvekili Baltacı'yı kapıda alkışlarla karşılayan partililer büyük bir heyecan yaşadı. Açıklama yaparken duygulanan İl Başkanı Erbilgin ve Milletvekili Baltacı göz yaşlarını tutamadı.
"Hiçbir hukuk devletinde kabul edilemez"
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Kastamonu Valiliği'ni ziyaret etti. Burada Gezi Davaları'na ilişkin ana muhalefet partisi genel başkanının karara 'utanç verici' açıklamasını değerlendiren Bakan Tunç; "Onlarca insanın vefat ettiği, şehit olduğu, kamu araçlarının, özel araçlarına, vatandaşlarımızın malına zarar verdiği bu olayları bir direniş, sempatik bir gösteri gibi göstermek hiçbir hukuk devletinde kabul edilemez. Bu şiddet olayıdır, demokratik hukuk devleti şiddete müsaade etmez" dedi.
Erbilgin, Aydın'ın iddialarına yanıt verdi; "Bu bir komplodur"
CHP Kastamonu İl Başkanı Hikmet Erbilgin ve CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı, İl Başkanlığı'nda yapılacak olan İlçe Başkanları toplantısı öncesinde Afyonkarahisar'da yaşanan olaylara ilişkin basın açıklaması yaptı. Erbilgin yaptığı açıklamada Yüksel Aydın'ı eleştirdi Erbilgin; "Yüzlerce cep telefonu ve onlarca kameranın olduğu ortamda Yüksel Aydın’ın iddia ettiklerine yönelik tek bir kelime yok. Bu ne demek? Bu bir komplo demektir. Bu partimizi ve bizleri itibarsızlaştırma gayretidir" dedi.
Özgür Özel bugün ‘adayım’ diyecek
Kılıçdaroğlu, Özgür Özel’in genel başkanlığa aday olacağı iddialarına ilişkin, “Yarın (bugün) Özgür Bey adaylığını ilan edecek” dedi.
CHP’nin Ankara adayı kesinleşti
31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimlere geri sayım devam ederken CHP'nin Ankara adayını bizzat Kılıçdaroğlu açıkladı.
CHP’den skandal paylaşım! 100.yıl videosunda teröristlerin fotoğrafı kullanıldı!
CHP 100. yıl için hazırladığı videoda bir skandala imza attı. Kılıçdaroğlu'nun sosyal medya hesabından paylaştığı söz konusu videoda Kıbrıs'taki Türk mücahitler diye, Türk bayrağını ele geçiren EOKA'lı teröristlerin fotoğrafı kullanıldı.
Siyasi liderler akın etti! Eski bakan Necmettin Cevheri son yolculuğuna uğurlandı
Devletin üst kademesinde birçok önemli görevde bulunan, eski bakan ve başbakan yardımcısı Necmettin Cevheri 93 yaşında hayata gözlerini yumdu. Cevheri bugün son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine siyasi parti liderleri de katıldı.
Erdoğan’dan yerel seçim mesajı: 'Koçbaşlarını belirleyip yola öyle devam edeceğiz'
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçimde nasıl hareket edeceklerini açıkladı. İYİ Parti lideri Meral Akşener'in çağrısını değerlendirdi.
Akşener: ‘Türk milletimizden özür dilerim!’
Seçimlere kendi kadrolarıyla gireceklerini duyuran Akşener, Kemal Kılıçdaroğlu ve 6'lı masa ortaklarına da büyük tepki gösterdi.
Erbakan: Hayra motor, şerre fren olacağız
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, “Hayra motor, şerre fren olma hassasiyet ve gayretimizden asla vazgeçmeyiz” dedi.
Kastamonu da dahil 26 ilde anket: işte en beğenilen siyasetçiler
Asal Araştırma, 'en beğenilen siyasetçi' anketini 26 ilde yaptı. Ankete göre 'en beğenilen siyasetçi' sıralamasında Cumhurbaşkanı Erdoğan birinci olurken Ahmet Davutoğlu ise son sırada yer aldı.
Kılıçdaroğlu'nun konvoyunda zincirleme kaza
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Erzincan’daki konvoyunda meydana gelen trafik kazasında, biri basın mensubu 2 kişi yaralandı.
Erbakan: ‘İttifaka yanlışları düzeltmek için girdik’
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, “İttifaka yanlışa ortak olmak için değil, yanlışları hep birlikte düzeltmek için girdik" dedi.
Siyaset Bilimci Gökçe'den çarpıcı iddia: "Kılıçdaroğlu 15 gün sonra istifa..."
Ülke TV'nin konuğu olan Siyaset Bilimci Doç Dr. Ali Fuat Gökçe'den çarpıcı bir iddia geldi. Gökçe konuşmasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 15 güne kadar istifa edebileceğini söyledi.
CHP'den ‘Tanju Özcan’ kararı
Bolu Belediye Tanju Özcan hakkında karar verildi.
Tartışmalı toplantının detayları ortaya çıktı: ‘Çalışsaydınız, beni bu duruma sokmasaydınız’
Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen parti meclisinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na tepki göstererek salonu terk eden CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı’nın tepkisinin yanı sıra 12 saat süren toplantının detayları da ortaya çıktı.
Tartışmalı toplanın detayları ortaya çıktı: ‘Çalışsaydınız, beni bu duruma sokmasaydınız’
Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen parti meclisinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na tepki göstererek salonu terk eden CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı’nın tepkisinin yanı sıra 12 saat süren toplantının detayları da ortaya çıktı.
Kastamonu'da Örgütlerin yönetim kurulu sayıları arttı
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında CHP Parti Meclisi Toplantısı yapıldı. Toplantıda il ve ilçe başkanlarının göreve iade edilip edilmeyeceğine yönelik oylama yapıldı.
Kılıçdaroğlu’nun bırakmak için tek şartı! ‘Lekesiz birini bulursanız…’
Partisinde "değişim" çağrıları yapılan Kılıçdaroğlu, CHP Belediye Başkanları Toplantısı'nda genel başkanlığı bırakmak için şartlarını söyledi.
İmamoğlu ve Kılıçdaroğlu gizli toplantı sonrası ilk kez bir arada
Zoom üzerinden yapılan gizli toplantının basına sızması sonrası İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ilk kez bir araya geldi.
Kastamonu CHP örgütlerinde üye sayısı arttırılacak
Kastamonu İl örgütü ile İnebolu ve Taşköprü ilçe örgütlerinin sayısı arttırılacak