CHP'li adaydan 'kirli siyaset' vurgusu!..;

CHP'li adaydan 'kirli siyaset' vurgusu!..

Önceki dönem Kadın Kolları Başkanı Azdavay Belediye Başkan Aday Adayı Devrim Ezgi Şahin, yeni CHP Kadın Kolları Başkanı Sema Akıncı'ya yeni görevinde başarılar diledi....

Şahin açıklamasında; "Kadınlar üzerinden yapılan kirli siyasete karşı kendini sorumlu hisseden yoldaşlık hukuku kurduğumuz herkese teşekkür ederim. Yerel seçimlerde katılımcı bir yönetim anlayışı ile siyaseti kişisel menfaatler üzerine değil, halk için siyaset yapmaya devam edeceğiz! Sen ben yok. Biz varız!" dedi.

"SİYASETİ KİŞİSEL MENFAATLER ÜZERİNE DEĞİL, HALK İÇİN SİYASET YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Önceki dönem CHP Kastamonu Kadın Kolları Başkanı Devrim Ezgi Şahin açıklamasında şu ifadelere ter verdi;  "Her türlü haksızlığa karşı birlikte omuz omuza mücadele etmekten onur duyduğum; 7. Dönem Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'na ve Kadın Kolları Genel Başkanımız Aylin Nazlıaka' ya, haklı mücadelemizde bizden desteğini esirgemeyen Merkezi Yönetim Kurulu Üyemiz  önceki dönem Zonguldak İl Kadın Kolları Başkanımız Merve Kır 'a, önceki dönem kadın kolları yönetim kurulu üyelerimize, ilçe kadın kolları başkanlarımıza, önceki dönem kadın kolları başkanlarımıza bizden desteğini esirgemeyen kız kardeşlerimize, kadınlar üzerinden yapılan kirli siyasete karşı kendini sorumlu hisseden yoldaşlık hukuku kurduğumuz herkese teşekkür ederim. Partimizin yeni dönem Kadın Kolları İl Başkanı olan Sayın Sema Akıncı 'yı tebrik eder, yeni görevinde kendisine ve yönetim kuruluna başarılar dilerim. Yeni dönemde kadınların ve gençlerin siyasette daha etkin var olabilmesi için bize güç veren Genel Başkanımız Özgür Özel 'in liderliğinde yerel seçimlerde katılımcı bir yönetim anlayışı ile siyaseti kişisel menfaatler üzerine değil, halk için siyaset yapmaya devam edeceğiz! Sen Ben Yok. Biz Varız!

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum