Kastamonu CHP örgütlerinde üye sayısı arttırılacak;

Kastamonu CHP örgütlerinde üye sayısı arttırılacak

Kastamonu İl örgütü ile İnebolu ve Taşköprü ilçe örgütlerinin sayısı arttırılacak...

CHP Parti Meclisi’nde görevden alınan il başkanlarının itirazlarının yanı sıra bazı il ve ilçe örgütlerinin yönetim kurulu üye sayısının artırılması talebi karara bağlanacak.

CHP’de kritik Parti Meclisi toplantısı Pazar günü (23 Temmuz) saat 13.00’de CHP Genel Merkezi’nde Kemal Kılıçdaroğlu’nun başkanlığında toplanacak.

Ekonomi alanında yaşanan gelişmelerin de görüşüleceği toplantının gündemi de belli oldu. CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül’ün partisi Türkiye Değişim Partisi’nin CHP’ye katılımına dair başlığın görüşüleceği Parti Meclisi toplantısında görevden alınan çok sayıda il ve ilçe başkanının itirazları da gündemde olacak.

Buna göre CHP MYK kararıyla görevden alınan Muş İl Başkanı İsmail Adanur, Ağrı İl Başkanı Nihat Aslan, Mardin İl Başkanı Mehmet Kılınçaslan, Kayseri İl Başkanı Zeki Özkan ile Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün’ün itirazları toplantıda görüşülecek.

CHP PM’sinin bir diğer başlığı da il ve ilçe örgütlerinin yönetim kurulu üye sayılarının artırılmasına dair olacak. Adana Yüreğir ilçe örgütü, Kastamonu İl örgütü, Kastamonu İnebolu ve Taşköprü ilçe örgütleri, Kırklareli Babaeski ilçe örgütü, Sinop Babağan ilçe örgütü ve Tekirdağ Çerkezköy ilçe örgütlerinin sayısının artırılması talepleri de toplantıda karara bağlanacak.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum