Kılıçdaroğlu, Hasan Baltacı’nın talebini gündeme almadı;

Kılıçdaroğlu, Hasan Baltacı’nın talebini gündeme almadı

......

CHP Afyonkarahisar Merkez İlçe kongresinde CHP Grup başkanvekili Burcu Köksal ile CHP Kastamonu Milletvekili, Parti Meclisi Üyesi Hasan Baltacı ve CHP İl Başkanı Hikmet Erbilgin arasında yaşanan olayın ardından Köksal’ın disipline sevk talebi bugün gerçekleşen toplantıda kabul görmedi.

Geçtiğimiz günlerce Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret eden CHP Kastamonu İl Başkanı Hikmet Erbilgin de, Köksal’ın disipline sevkini gündeme getirmiş ve talep etmişti.

Yaklaşık 5,5 saat süren Parti Meclisi’nde Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun konuyu gündeme almadığı öğrenildi. Diğer taraftan Milletvekili Baltacı’nın Parti Meclisi’nde Afyonkarahisar’daki kongrede yaşananlarla ilgili konuşma yaptı ve Grup başkanvekilinin Yüksek Disiplin Kurulu’na sevk edilmesini, toplantıda da bizzat dile talep ettiği öğrenildi.

Olağan şartlarda iki ayda bir gerçekleştirilen Parti Meclisi toplantısında gündeme alınmayan talebin, önümüzdeki toplantıda gündeme alınıp alınmayacağı ise merak konusu oldu.

Bu olayın ardından aynı parti çatısı altında siyasi faaliyetlerini sürdüren ikilinin nasıl bir tavır alacağı ise merak konusu oldu.

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum